Zandcement mixer-transportmachine

Sinds 2006 werken we dagelijks met onze volautomatische Bremat mortelinstallatie. We hebben deze combinatie van transportmiddel en zandcement mixer op maat laten ontwikkelen. Dit levert een aantal belangrijke voordelen op waarmee AVV afbouw zichzelf onderscheidt in de markt.

 

  • De zandcementmixertransportmachine neemt zelf zand en cement mee, waardoor u niet langer afhankelijk bent van zandlevering van derden. U hoeft alleen te zorgen voor een wateraansluiting met 3/4" schroefdraad en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wanneer er plaats is voor een vuilniswagen voor de deur, kunnen wij u ook bereiken.
  • De zandcementmixertransportmachine zorgt voor een bijzonder schone werkwijze. We rollen de slang uit en kunnen beginnen. Overlast van zand- of materiaalopslag voor de deur behoort tot het verleden. Als we klaar zijn hoeft u geen restanten af te voeren.
  • U kunt vertrouwen op een zandcementdekvloer van onberispelijke kwaliteit. Het mixsysteem op de vrachtwagen is volautomatisch en genereert een constante hoge kwaliteit.
  • Doordat we met de zandcementmixertransportmachine alles in eigen hand hebben, kunnen we flexibel inspelen op de klantvraag. Dat betekent dat we net zo gemakkelijk inzetbaar zijn bij kleine als grote projecten en dat we snel kunnen handelen wanneer er een dringend beroep op ons wordt gedaan.
  • De efficiënte werkwijze van de zandcementmixertransportmachine maakt het mogelijk een zeer scherpe prijsstelling te voeren. We durven te stellen dat we de goedkoopste zandcementdekvloer leveren in onze kwaliteitsklasse.


Wilt u een prijsvoorstel van AVV afbouw ontvangen? Vraag dan via de button een offerte aan.