Egalisatie vloeren

Egaline vloeren zijn gemaakt van repartie mortel; uitermate geschikt om oneffenheden in vloeren weg te werken. Het grote voordeel van een egalisatie vloer is dat deze al na 8-10 uur beloopbaar en bewerkbaar is met diverse afwerkingen zoals bijvoorbeeld tegels of PVC.

Offerte aanvragen

Egalisatie vloer

Egaline is een reparatiemortel. Egalisatie mortel wordt gebruikt om kleine oneffenheden in een oude vloer vlak te maken. Als je een gladde nieuwe vloer wilt maken kun je het beste kiezen om vloeren laten egaliseren. Deze egalisatie vloeren kunnen o.a. worden toegepast op vlakke bestaande, (vloeibare) zandcementdekvloeren, oude dekvloeren, bestaande tegelvloeren of betonnen vloer. Ook kunt u uw houten vloer egaliseren. Voorwaarde is dat deze ondergronden hard en stabiel zijn en de vloer laat geen vloeistof door. Door kleine hoeveelheden per m2 kan de laagdikte varieren van 2 mm tot maximaal 12 mm. 
 

Afwerking van egaline vloer

Het grote voordeel van een egalisatie vloer is dat de vloer weer na zo'n 8-10 uur beloopbaar en af te werken is. Na het egaliseren van de vloer kan deze op diverse manieren worden afgewerkt. Onder andere met tegels, PVC of andere soorten afwerkingen.
 

Vergelijking verschillende soorten vloeren

Bekijk de verschillende eigenschappen van zowel zandcement vloeren, anhydriet vloeren en egalisatie vloeren overzichtelijk in één overzicht. Vaak wordt de vraag gesteld wat de prijs per m2 is; de kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder de dikte van de vloer. Helaas kan er niet gemakkelijk gesteld worden dat de prijs van de dekvloer X euro per m2 kost. Uiteraard maken we graag een offerte voor u. We zullen op basis van uw wensen alles uitwerken.

Vergelijk verschillende dekvloeren

Duurzame AVV producten

Duurzamer en maximale CO2 reductie

Waarom AVV afbouw?

Wij voldoen aan de strengste geluids- en mileunormen

AVV is een modern vloerenbedrijf met de focus op denken in oplossingen voor uw dekvloer(en). Wij zijn aanbieder van allerlei dekvloeren met verschillende soorten materialen meestal cementgebonden. Dekvloer leggen is onze specialiteit zowel traditioneel (ZC) met de hand als vloeibare zandcementdekvloeren (VZC) gegoten, maar ook anhydriet gieten!