Vloeibare zandcement duurzaam en minder CO2 uitstoot

Door het gebruik van vloeibare zandcementdekvloer is er een dunnere laagdikte nodig. Hierdoor kan er betere en dikkere isolatie worden gebruikt onder de dekvloer en is er minder materiaal nodig; milieuvriendelijk dus! Een ander voordeel van de vloeibare zandcement is dat dit 35% minder CO2 uitstoot heeft dan traditionele zandcementdekvloer.

Offerte aanvragen

Vloeibare zandcementvloeren:

De nieuwe manier van werken

De vloeibare zandcementvloer heeft een hoogwaardige kwaliteit; minimaal C16-F4. De gemiddelde druk- en buigsterkte is 4x keer hoger dan die van een traditionele zandcementdekvloer en kan daarom met een dunnere laagdikte worden aangebracht.
 

Besparen door een vloeibare zandcementdekvloer

Door een dunnere laagdikte dan traditionele dekvloeren blijft er meer ruimte over voor isolatie. Betere isolatie resulteert in lagere energiekosten. Ook ideaal geschikt voor renovatie van uw vloer met een beperkte hoogte.
 

Vloeibare zandcementvloeren toepasbaar op alle ondergronden

Vloeibare zandcementvloeren zijn toepasbaar op alle gewenste ondergronden, met of zonder vloerverwarming. De vloeibare vloer zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding in combintie met vloerverwarming en bovendien zijn de vloeren al beloopbaar na 24 uur.

Duurzame AVV producten

Duurzamer en maximale CO2 reductie

Waarom AVV afbouw?

Wij voldoen aan de strengste geluids- en mileunormen

AVV is een modern vloerenbedrijf met de focus op denken in oplossingen voor uw dekvloer(en). AVV specialiseert zich in het leggen van zowel anhydrietvloeren als cementgebonden dekvloeren. De cementgebonden dekvloeren kunnen op traditionele wijze (ZC) maar ook als vloeibare dekvloer (VZC) worden gelegd.