Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen waren mooi op de afgesproken tijd:) Na wat voorbereidingen en een gezellig bakkie koffie, zijn de werkzaamheden begonnen. Ze weten wel van aanpakken en verstaan hun vak. Ziet er erg netjes uit voor een nette prijs. Ik zou AVV Afbouw iedereen aanbevelen voor een dekvloer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) Beste AVV, In 3 woorden: Super Strak VakmanSchap. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Offerte zeer netjes en snel, binnen één dag, met een nette prijs. Strakke planning en goed overleg, uitvoering glad en strak zonder problemen. Alles netjes achter gelaten.Prima vakwerk, een aanrader. Henk, Cruquius "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede, snelle service!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020)Heel fijn bedrijf, hier willen we in de toekomst zeker graag meer mee gaan samen werken. Top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles is strak en perfect. Echt een meesterwerkje wij zijn uiterst tevreden Kan jullie bij iedereen bevelen. Een dikke 10! gr een familie uit Weesp"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2018) Prima, ervaring. Snelle offerte, duidelijke afspraken van te voren en je wordt een week van te voren nog even gebeld om de laatste punten door te spreken. Achteraf hebben de mannen alles netjes achter gelaten. En voor dat geld kan je het niet zelf doen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV, De vloer ligt er heel strak in. Ziet er goed uit. Nu maar wachten tot-ie goed droog is. Gelukkig kon het met de dikte goed opgelost worden. Dank voor jullie inzet. groet, Hank"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV zorgt ervoor dat van tevoren alles geregeld is. Ze bellen een week van te voren hun klant netjes op en nemen dan stap voor stap door wat er gedaan moet zijn om snel en strak te kunnen werken, ik vindt dat echt super! Wat weet een particlier nou van zandcementdekvoeren? ??? Ik in ieder geval niet veel. Hoeft ook niet ... want ze hebben een duidelijke video en maken het in het echt ook waar! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020)Voorafgaand duidelijke instructies gehad en ze hebben een goede communicatie. Vloer is perfect glad afgesmeerd en alles is netjes achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Het was weer helemaal top in orde Barry, Ik moest alleen wel vroeg mijn bed uit op mijn vrije dag ,(27 dec 2017), maar dat maakt niet uit. Groetjes Henny en Dennis "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen!! Met vriendelijke groet, "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"V.A.V wij zijn door AVV prima verzorgd en geholpen dit hebben we al meerdere keren ervaren dank hier voor."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Dec 2018) Dit was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van AVV, telefonische en via mail duidelijke afspraken gemaakt, jullie waren keurig op tijd, volgens mijn collega (was er zelf niet) ligt de vloer er prachtig bij, dus het maximale resultaat, bedankt. Gr.Ron"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en over het geheel.Het geheel is goed verlopen en alles volgens afspraak gegaan. Ik zal in de toekoms (indien nodig ) een beroep doen. Met vriendelijke groet, Siem Duinmaijer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zelfs een dakopbouw is geen probleem voor AVV met hun mooie vrachtwagen. Toen ik ze zag op internet dacht ik gelijk kijk dit is wat ik zoek en dan zijn ze nog beter als ik verwachte en gehoopt had Top bedrijf!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vroeg in de ochtend komt er een grote vrachtwagen de straat in rijden. Na een warme bak koffie en nog geen 2,5 uur later hebben wij een prachtig strakke vloer opgeleverd gekregen. aansluitingen op dorpels en schouw zijn keurig strak afgewerkt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV jullie hebben een hele mooie strakke vloer gesmeerd van 115M2, top gedaan! Ik ben heel blij dat ik voor AVV gekozen heb. Alles volgens afspraak en keurig opgeleverd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bouwbedrijf Nieuwendijk uit Voorhout Al jaren klant van AVV en elke keer super tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Geweldig bedrijf, super communicatie en lekker snel antwoord op onze vragen. Bedankt AVV ga zo door jongens!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Strakke vloeren in 3 woonhuizen en utiliteit liggen er puik bij. Keurig op tijd en volgens afspraak afgewerkt."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Pracht vloer gesmeerd door AVV. lekker op tijd af gesproken s ‘morgens, kon ik mooi weer naar me werk om 12:00. Koste het me maar een halve snipperdag!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt Jongens van AVV er is mooi en strak gesmeerd en daarnaast is er door jullie vrachtwagencombinatie bijna geen rest materiaal achter gebleven. Top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Voorafgaande aan het storten was de communicatie helder, afspraken zijn nagekomen, de vloer ligt er strak in en er is geen rommel achtergelaten. Ik kan AVV afbouw iedereen aanraden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Goed werk geleverd en vloer ziet er perfect uit. Bedankt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer goeie service de vloer is mooi strak gesmeerd "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen kwamen mooi optijd 6:30u, en waren supervriendelijk. Vloer is super strak en alles is schoon en netjes achtergelaten! Ze waren net optijd klaar voor de Sinterklaas intocht die om 10:00 bij ons door de straat kwam. Mvg Rutger "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV, Ik wil nog even zeggen dat de vloer er super strak in ligt. We gaan reclame voor jullie maken. Groet, Jordi "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Alles verliep volgens afspraak. Vloer ligt er strak in. Wij zijn dik tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oostwoud november 2017: De vloer kon snel worden gelegd en is perfect glad en waterpas. Er wordt supersnel en efficient gewerkt. Alles 100% volgens afspraak. Wij zijn helemaal tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Fijn bedrijf! Communicatie was helder en duidelijk en de vloer werd strak gegoten en afgewerkt. Mocht ik nog een vloer moeten doen neem ik zeker weer contact op met AVV afbouw!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"We zijn zeer tevreden, vloer ligt er strak in, prettig, hardwerkend personeel en alles keurig achtergelaten, ga zo door! Wederom een zeer tevreden klant. Fred van Egmond"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Van de week hebben de mannen een mooi strak vloertje aangebracht. Ze zijn zijn niet alleen snel maar leveren ook kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en de goede service en nazorg. Groetjes Ellen uit Beverwijk"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vooral de communicatie vind ik heel goed, mooie duidelijke site en een goede prijs! Er werd van te voren gebeld om de aandacht puntjes door te spreken en gemaild hoe laat men aanwezig zou zijn, Heel goed. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018:)Echte vakmannen!!!! keurig op tijd en 60m2 zat er zo in."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In 2004 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met AVV afbouw, op 12-04-2017 voor de tweede keer, waarom??? Een ongelofelijke Vakman die z'n vak verstaat, zeer netjes z'n werk afleverd en geen rommel achter laat zoals hopen zand of lege cement zakken, alles gaat met een volautomatische vrachtauto , hier wordt je echt blij van , van ons een tien met een griffel"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Netjes, efficiënt voor de juiste prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Ze kwamen op de afgesproken. Vloer ziet er mooi strak. Vriendelijke mensen. Alles is netjes opgeruimd. Bedankt."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, Ik wil toch graag even het onderstaande text message bericht die ik heb ontvangen van de tegelzetter met jou delen. "3 x een duim voor de vloerenboer - hij heeft m echt mooi vlak gesmeerd" Groet Ton"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Prima protocol van het opstoken voor de vloerverwarming. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Bedankt voor de strakke cementdekvloer, top gewerkt en alles netjes achtergelaten. Een aanrader ook voor de particuliere klant. Nogmaals bedankt groet Bouwbedrijf Fix iT Loosdrecht"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster half
"Bedankt AVV afbouw, we zijn uiterst tevreden over de dienstverlening!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Perfekt, wij zijn heel tevreden prachtig gladde dekvloer en goede prijs en snel echt een aanrader. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super geregeld, duidelijk offerte, snel en efficiënt gewerkt. wij zijn tevreden, en wat ziet de vloer er mooi uit, ben bijna geneigd om het zo te houden ;-)"