Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2018)Duidelijke communicatie! Een topvloer door de gehele woning. Super gedaan. Zeer aan te bevelen.fam.uit Friesland"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2020) Alles was voor elkaar en de vloer is super strak geworden????????"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super voor elkaar weer! Dit is de 2e keer dat AVV hier een dekvloer heeft gelegd en weer n knap staaltje werk. Perfekt bedrijf met veel kennis van zaken, zeker een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) de vloer is netjes strak en vakkundig neergelegd. en ik ben heel gelukkig met het resultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vanaf de offerte tot het opleveren van de vloer verliep alles vlekkeloos bij AVV…!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De door AVV Afbouw gelegde vloer, werd na duidelijke communicatie over prijs en tijd etc super strak en snel gelegd. Vloer ziet er goed uit, alles werd schoon achtergelaten en er werden tips gegeven hoe de vloer te laten drogen en hoe hier verder mee om te gaan. Een top bedrijf om mee te werken. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig , netjes en snel garage vloer gedaan, duidelijke communicatie, Aanrader.!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2019) Zeer tevreden over de hele gang van zaken. Een duidelijke offerte, goede instructie vooraf over wat er gedaan moet worden voordat de vloer wordt gelegd en uiteindelijk alles netjes en strak opgeleverd. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer leggen ging snel en ziet er prima uit. Schoon en netjes achter gelaten, bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed strak werk geleverd, vloer ziet er perfect uit, alles netjes opgeleverd. Zeer aardige mannen om me te werken. Prima indruk achtergelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2020) Beste heren, uw service verder verbeteren is wat ons betreft overbodig. Het maken van de afspraak, uw flexibiliteit bij het wijzigen van de afspraak, de stiptheid van aankomst, de informatie vooraf en het zeer vakkundig aanbrengen van de zandcementvloer hebben zowel mijn klant als mij bijzonder goed gedaan. Daarbij is het meegenomen dat jullie ontzettende gezellige mensen zijn."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2019) Vandaag heeft AVV mijn vloer gesmeerd. Gingen erg netjes te werk het ziet er super strak uit en alles netjes opgeruimd! Bedankt mannen volgende keer bel ik jullie weer."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De gehele afwerking, van offerte tot gesmeerde vloer is soepel en professioneel verlopen. Wij zijn over het geheel zeer tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019)Bedankt voor de strakke cementdekvloer, top gewerkt en alles netjes achtergelaten. Een aanrader ook voor de particuliere klant. Nogmaals bedankt groet Bouwbedrijf Fix iT Loosdrecht"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mijn vragen werden goed beantwoord de prijs was gunstig de mensen waren vakkundig vriendelijk en werkte keurig netjes. Ik zal jullie zeker aanbevelen en mocht ik ooit nog weer eens een klus hebben dan hoef ik niet verder meer te zoeken! Jongens super bedankt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2020) Heel tevreden, goede communicatie, kwamen op tijd, werken snel en schoon, vloer is mooi vlak. Aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Na duidelijke instructies vooraf van AVV, ging alles vanochtend vroeg volgens afspraak. Aardige mensen en de werkzaamheden verliepen snel en zorgvuldig. Het resultaat is een superstrakke dekvloer! Kortom: een echte aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Precies op tijd volgens afspraak, goed overleg en een nette afwerking en een strakke vloer. Daarbij zijn het hard werkende personen de vloer lag er binnen hun gestelde tijd in . Daarna werd alles weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt. Daarbij heb ik een stook protocol gekregen hoe je de vloerverwarming moet opstarten en moet laten afkoelen . AVV is beslist aan te raden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hoi Barry ik ben zeer tevreden, de vloer ziet er super strak uit, dat word een makkie voor het tegelen ! Voor de volgende klus zal ik jullie zeker weer vragen, helemaal top! Mvg sandy s.nowee onderhoudsbedrijf "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Top werk en super snel . Zeker een aanrader ."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2019) Ben zeer tevreden over AVV afbouw. Alles verliep volgens afspraak en met als resultaat een zeer strakke en degelijke cementdekvloer. Dit alles voor een eerlijke en concurerende prijs. Al met al een tevreden klant. Bedankt Barry"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima gewerkt mannen. Ziet er top uit."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Het verliep allemaal TOP goede afspraken en op Zaterdag, er is een stukje vakwerk geleverd!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over het geleverde werk! Heel netjes gewerkt, en mooie strakke vloer achtergelaten.De vloer moest veel dikker worden gesmeerd dan was afgesproken, en dat werd heel netjes opgelost.Dit bedrijf kan ik aanraden, harde werkers."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vandaag is de vloer van de berging gesmeerd, alles volgens afspraak .keurig werk geleverd en na afloopalles schoon op geleverd, je kunt alleen in de berging zien dat ze geweest zijn. Zeker aan te bevelen een vloer zonder zorgen. AVV is zeker aan te bevelen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Ik kan alleen maar zeggen Het is gewoon een top bedrijf prijs kwaliteit en gezelligheid Alles wat een klant nodig heeft dus zeker aan te raden thanks mannen voor de mooien zandcement vloer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Dec 2018) Het is prachtig geworden.Super strak.Zeer tevreden.Gewoon een TOP team.Alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten.Dank!!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ben niet van de computer maar zelfs dit is me gelukt. De werkzaamheden zijn prima en goed verlopen geheel volgens planning. Ze zijn erg zuinig op hun spullen, en dus ook op onze, kortom gewoon goed! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) Prima vloer gesmeerd door AVV en duidelijk advies voor en na de levering van de dekvloer bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2020) Top gedaan, mooie afgewerkte vloer.Vloer moest dikker worden dan was opgegeven, was geen probleem. Fijne mannen om mee samen te werken en goede en duidelijke communicatie"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer is super strak en alles is netjes en schoon achtergelaten. ook waren de mannen netjes op tijd en zijn erg vriendelijk. Wij vinden het een top bedrijf en zouden ze zeker aanraden, als je een zandcementvloer nodig heb! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik kan zeggen dat ik op en top tevreden en blij met jullie ben. Qua snelheid en zorg echte vakmannen mag zeker gezegd worden!! .m.v.g. Dhr. de Veer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een vakmanschap! vloer ziet er keurig en strak uit, alles netjes achter gelaten en niets op aan te merken."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De offerte was al zo duidelijk dat er geen vragen meer waren in tegenstelling tot alle andere aanbieders die tenminste nog de moeite namen om contact op te nemen! Uiteindelijk ook perfect uit gevoerde en de werkzaamheden precies als afgesproken en zeer professioneel ,graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Maickel "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2019) goed bedrijf, goede en duidelijke communicatie. duidelijke afspraken over hoe en wat en goed overleg. zorgen voor een nette afwerking van een goede en strakke vloer. daarnaast zorgvuldig en alles netjes achter gelaten, met de juiste en duidelijke instructies voor verdere behandeling van de vloer. zeker een bedrijf wat ik aan zal raden bij anderen. Dank voor de mooie vloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Prima bedrijf, houd zich correct aan de afspraken. I"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Niet alleen de offerte ontving ik binnen 12 uur echter ook adviezen. Dit bedrijf is zeker aanbevelenswaardig en ik raad eenieder dan ook aan met dit familiebedrijf in zee te gaan! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018) Heel blij met onze strakke cementdekvloer. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd en afspraak is afspraak. Prijs is concurrerend en er wordt met zorg gewerkt. Bij een volgende vloer zou ik het wel weten! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Op tijd, en zeer netjes. Verder vriendelijk vakmannen. aanrader. Bedankt"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020) Vandaag AVV geweest op de afgesproken tijd . Vloer is er in gespoten super strak . Na vertrek is alles keurig achter gelaten . Met alle gewenste info over de vervolg stappen. Super tevreden . Fred de Bruin te Hem"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, Dank voor het mooi geleverde werk vandaag! Duidelijke offerte Duidelijke instructies een week voor de afspraak Mooi op tijd Snel maar vakkundig gewerkt Netjes achter gelaten. Zeer tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De serviceverlening van de heren AVV is prima. Goede voorbereiding en afgeleverd werk. Ondanks een aantal actiepunten die ik had moeten doen bleven de heren vriendelijk. Niet alleen de complimenten van ons aan AVV maar ook van de tegelzetters die sneller dan anders de tegels konden leggen omdat de dekvloer superstrak was gelegd ! Als de dienstverlening zo blijft kan het niet anders dan dat jullie tevreden klanten houden en krijgen. Succes !!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2018)Volgens afspraak op tijd en goed werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo, Wij zijn echt heel tevreden over de vloer, bedankt daarvoor AVV! Zoals je hebt gezien zijn we op de helft, dus er volgt nog eenzelfde oppervlakte, je hoort me dan uiteraard. m vr gr Otto "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) De heren van AVV waren er precies op de afgesproken tijd, en hebben de vloer fantastisch gelegd. Alles is naar wens verlopen en de prijs kwaliteitsverhouding is top. Dus voor nieuwe klanten echt een aanrader. mannen bedankt en succes. Vr Gr uit Westerland"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020)Vloer zit er strak in.. harde werkers en komen afspraken na. ook word alles weer keurig achtergelaten. ook van te voren worden de werkzaamheden doorgenomen en alle punten nagelopen. AVV is dan ook zeker een aanrader.. Mannen Bedankt !!"