Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Top werk en super snel . Zeker een aanrader ."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
" Maart 2020) Beste AVV Ik ben zeer tevreden van deze vloer, hij lig er mooi stak in, een aanrader voor iedereen voor dit bedrijf, Bedankt Theo"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Snelle offerte en zeer snelle uitvoering gewoon goed en vooral geen rest afval op het werk. Nogmaals zeer goed gedaan! afz aannemersbedrijf Willem van Eck"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Goede service, vakkundig. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Al twee keer bedrijfsmatig tijdens verbouwing gebruik gemaakt van de diensten van AVV afbouw voor het smeren van een zandcement dekvloer. Duidelijke afspraken, keurig op tijd, strakke vloer en pas als alles schoon is weer weg. Absolute aanrader."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Van de week hebben de mannen een mooi strak vloertje aangebracht. Ze zijn zijn niet alleen snel maar leveren ook kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en de goede service en nazorg. Groetjes Ellen uit Beverwijk"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) Hartelijk dank voor de vakkundige afwerking van mijn vloeren AVV! Ik heb het nog even gecontroleerd en ben bovengemiddeld tevreden, ook over de goede nagekomen afspraken zoals ik het wilden hebben prijs kwaliteit verhouding liggen goed. Dus aanbeveling waard. Vriendelijke groet Evert"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Februari 2020)AVV afbouw heeft in onze nieuwe winkel een zandcement afdekvloer aangebracht. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Echt toppy en geven hun een dikke 8"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) Prima werk van AVV. Alles volgens afspraak en goed advies. Netjes een belletje wanneer ze eraan komen en alles netjes achtergelaten. Top."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"oktober 2020) Fijn contact in het offertetraject. Hele nette vloer gestort vandaag. Werken erg netjes en heel snel, vriendelijke mannen! Kortom, een dikke aanrader voor een fijne prijs!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2021) Weer zeer tevreden met het resultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) AVV is aanrader, scherpe prijs, heldere communicatie en afspraken, strakke uitvoering! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2021) Perfect afgeleverde cementdekvloer."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) AVV communiceert heel helder.komt afspraken na en nog belangrijker ze maken mooie vloeren voor eerlijke prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bouwbedrijf Vinke is zeer content met de geleverde dekvloer van AVV afbouw bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Aug 2019)Top uitgevoerd en super strak. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Ik kan alleen maar zeggen Het is gewoon een top bedrijf prijs kwaliteit en gezelligheid Alles wat een klant nodig heeft dus zeker aan te raden thanks mannen voor de mooien zandcement vloer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2021) Mooie, nette vloer gelegd. Onze eerste verbouwing door AVV de vloer laten leggen en het feit dat we nu wederom voor AVV kiezen zegt genoeg!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Werkzaamheden correct en netjes uitgevoerd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Werk gelukkig uitgevoerd Pffff.... AVV heeft alles goed georganiseerd, duidelijke communicatie en prima nazorg. Daarnaast ook nog vriendelijk in de omgang. We zijn zeer tevreden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018:) Heel goede ervaring met AVV. Alles ging volgens afspraak en heel tevreden over werk wat is geleverd. Vooraf nog een bevestigings mail en achteraf nog een goed protocol hoe de vloer goed voor te bereiden op de verwarming. Blij mee! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV, Ik wil nog even zeggen dat de vloer er super strak in ligt. We gaan reclame voor jullie maken. Groet, Jordi "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) Door een kleine tegenslag in de voorbereiding (foutje van het vloerverwarmingsbedrijf) moest het project anders worden aangepakt. AVV heeft dit uitstekend gedaan en ons voorzien van een prachtige en retestrakke vloer. Ik vond het een spannend project, maar ben zeer tevreden met het resultaat, de transparante communicatie en eerlijke prijs. Ik zou AVV aan iedereen aanraden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles is strak en perfect. Echt een meesterwerkje wij zijn uiterst tevreden Kan jullie bij iedereen bevelen. Een dikke 10! gr een familie uit Weesp"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"ik heb er maar een paar woorden voor, het ligt erbij als een biljart laken!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2017: Goedendag We zijn super tevreden alles keurig op tijd en we kunnen schaatsen op de vloer zo glad is het .Toppers. vr gr Cor en Ans Katwijk "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2019) Ik ben blij! Supersnel en supergoed! Vooraf en achteraf goede informatie. Zo wil je graag dat je geholpen wordt. Hartelijk dank voor het goede resultaat!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vloer keurig op tijd en volgens afspraak gesmeerd net als altijd en de boel netjes opgeruimd achtergelaten!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2020. Ook wij zijn erg tevreden over AVV: betrouwbaar, meedenkend en uitermate zorgvuldig! Een week van te voren wordt nog even telefonisch contact opgenomen, waarbij alles stap voor stap wordt doorgenomen, met uiteindelijk als resultaat een schitterend strakke vloer. Schone op levering zowel binnen als buiten op straat! We kunnen AVV voor 100% aanbevelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018:)Echte vakmannen!!!! keurig op tijd en 60m2 zat er zo in."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2021) AVV heeft in mijn bedrijfshal de dekvloer gelegd, alles is perfect gedaan, duidelijke communicatie, afspraken en tijden tegen een concurrerende prijs ! Complimenten aan Barry , hij krijgt een dikke 10 !! En zeker 5 sterren!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt voor het smeren van de bedrijf units totaal 16 stuks de vereniging van eigenaren is zeer te vrede en dat voor een zeer scherpen prijs!! € 250,00 per unit goedkoper als de aannemer €€"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2021) Keurig op tijd en alles Keurig netjes opgeleverd en super strak werk geleverd wij zijn dik tevreden "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig werk geleverd. Zeer tevreden vanaf offerte aanvraag tot oplevering."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vlakke vloeren voor een nette prijs, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, prima bedrijf. Bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Prima bedrijf, houd zich correct aan de afspraken. I"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Super tevreden. Mooie strakke vloer. echte vakmensen. gaan netjes te werk. Zeer zeker een aanrader"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020) Vandaag AVV geweest op de afgesproken tijd . Vloer is er in gespoten super strak . Na vertrek is alles keurig achter gelaten . Met alle gewenste info over de vervolg stappen. Super tevreden . Fred de Bruin te Hem"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik kan zeggen dat ik op en top tevreden en blij met jullie ben. Qua snelheid en zorg echte vakmannen mag zeker gezegd worden!! .m.v.g. Dhr. de Veer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer ligt er superstrak in. 2 dingetjes die gevraagd werden tijdens het werk, werden zonder mekkeren mee genomen. Het betrof het instorten van een vloerstopcontact en de beugels van de te plaatsen cv radiator. Er werd meegedacht in de vorm van het afsluiten van de deur tussen binnen en buiten. Er was gewoon niets op aan te merken, we hadden geen werk meer nadat de firma weg was. Bert de Groot "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Duidelijke website,strakke vloer, prettig in omgang, goede prijs kwaliteit, kortom AVV is een aanrader! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2022) Netjes gewerkt en zonder problemen nette nieuwe dekvloer. Ook kleine aanpassing of meer werk geen probleem. Alles vooraf duidelijk doorgesproken met Barry. Top gedaan AVV."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer goed bedrijf! Vakkundig en snel bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer is super strak en alles is netjes en schoon achtergelaten. ook waren de mannen netjes op tijd en zijn erg vriendelijk. Wij vinden het een top bedrijf en zouden ze zeker aanraden, als je een zandcementvloer nodig heb! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2018) Vakwerk geleverd, top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer leggen ging snel en ziet er prima uit. Schoon en netjes achter gelaten, bedankt AVV!"