Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Juni 2019) mooi op tijd aanwezig. heldere informatie vooraf en ook per mail achteraf. snel met offerte en facturatie. werk ziet er tot dusver goed uit. alles na het werk goed opgeleverd. wel wat lastig te controleren hoeveel materiaal gebruikt is en of de factuur (en meerprijs tijdens het werk) daarmee in overeenstemming is. tip: brandmelders vooraf uitschakelen ivm benzine damp vlinderapparaat en personeel rustig houden met radio 10 of 538 :) Antwoord AVV afbouw:Voor aanvang hebben we samen met u de diktes met een laser gecontroleerd en als u 5 min de deuren even tegen elkaar open had gezet was de damp er niet geweest of er zo weer uit!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Precies op tijd, snel nauwkeurig en schoon gewerkt !! vloer iets dikker gemaakt ivm hechting,zonder bijkomende kosten. prima bedrijf !!Familie Haakman Wervershoof"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles volgens afspraak. Snel en netjes werk!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Op basis van met name prijs en goede referenties hebben wij een keuze gemaakt. De mannen waren prima op tijd, zijn zeer aardig en vakbekwaam. Geven ook daarna nog goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"We zijn zeer tevreden, vloer ligt er strak in, prettig, hardwerkend personeel en alles keurig achtergelaten, ga zo door! Wederom een zeer tevreden klant. Fred van Egmond"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"ik heb er maar een paar woorden voor, het ligt erbij als een biljart laken!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2018) We zijn erg tevreden met deze strakke vloer en alle afspraken zijn netjes nagekomen. We zouden AVV zeker aanbevelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed geregeld en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Heel erg tevreden, vriendelijke jongens en een hele mooie vloer. Na dat de vloer gesmeerd was, ook goed advies nog gehad."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Kortenhoef, 21-10-2017 Prima voorbereiding, strakke planning, mooie vloer en tussendoor ook nog een goed gesprek ;-) Aanrader! Groet, Frans Willem Pompe"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Fijn bedrijf! Communicatie was helder en duidelijk en de vloer werd strak gegoten en afgewerkt. Mocht ik nog een vloer moeten doen neem ik zeker weer contact op met AVV afbouw!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en vlot, maar zeker ook heel netjes gewerkt. Alles keurig en schoon achter gelaten. Mooie vrachtwagen trouwens! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima vlakke vloer, leuke mensen en alles top voor elkaar!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) De werknemers namens AVV zijn prettige mannen om over de vloer te hebben ;-) Alles.verliep volgens planning, harde en nette werkers en de vloer ligt er strak in. Zeker een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig werk vandaag (16 mei) afgeleverd. Niet meteen beginnen, maar eerst overleggen en dan het beste ervan maken, omdat mijn aannemer er helaas een potje van gemaakt had! Gelukkig is het eind resultaat top! "Knap werk AVV" "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV, De vloer ligt er heel strak in. Ziet er goed uit. Nu maar wachten tot-ie goed droog is. Gelukkig kon het met de dikte goed opgelost worden. Dank voor jullie inzet. groet, Hank"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2018) Wij willen AVV bedanken voor de zeer professionele manier van werken van aanvraag tot uitvoering. Wij zijn zeer tevreden. Er is een top vloer geleverd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak is afspraak bij dit Volendamse vloerenbedrijf en alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Prima vakmensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Vandaag voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten van AVV. Net zoals de eerste keer zijn wij ook nu weer super tevreden. Afspraken worden nagekomen, het werk wordt prima uitgevoerd en alles weer netjes opgeruimd. Kortom een aanrader!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Leuke gasten en prima vakmensen , bedankt voor de mooie vloer AVV we zijn er zeer content mee!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vanaf de offerte tot het opleveren van de vloer verliep alles vlekkeloos bij AVV…!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Na vier maanden verbouwen hebben we nu een strakke zandcementvloer op de begane grond. Het ziet er meteen een stuk netter uit. In een paar uur tijd aangebracht door AVV. Chapeau!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018)Alles goed verlopen en keurig volgens planning opgeleverd. Top communicatie vooraf en tijdens de productie. Tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vlakke vloeren voor een nette prijs, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, prima bedrijf. Bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vanaf de offerte aanvraag tot uitvoering een zeer stipte afhandeling. Meedenkend en adviserend, op tijd informerend. Ik ben zeer tevreden. Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een ontzettend goede service en een woord is een woord."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018)Alles volgens afspraak verlopen met een mooi resultaat. Snel gewerkt en alles netjes achtergelaten. Bedankt."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018: Ging allemaal TOP! Leuk team, netjes gewerkt, mooi eindresultaat."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV was keurig op tijd, het waren vriendelijke mensen en de vloer zag er super strak uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Alles netjes achtergelaten. Bedankt voor de goede service AVV afbouw! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles is verlopen zoals van te voren besproken. Schoon, netjes, snel, strak en professioneel. Gr Piet "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Offerte van AVV werd snel gemaakt en was helemaal duidelijk. De Website is in tegenstelling tot concullega bedrijven zeer klantvriendelijk voor particulieren amateur bouwers dus erg fijn ! De werkzaamheden zijn snel en heel goed uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten. Ook de slordigheid van de vloerverwarming installateur werd voor mij opgelost. Heel erg tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer ligt er superstrak bij en ze gaven goed advies om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Bedankt AVV!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super mooie vloer ..top gedaan mannen.ga jullie zeker aanbevelen bij mijn werkgever (onderhoud en verbouw. bedrijf) Gr Jan"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster half
"Een compliment voor het communiceren. Van te voren bellen,maar ook het klanttevredenheidsonderzoek, helemaal goed. Dat laat zien dat jullie echt met klanttevredenheid bezig zijn. Zeker in de bouw kun je hierin onderscheiden en dat doen jullie wat mij betreft. Succes met jullie bedrijf. Groet Daniel van Ammers "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018) Strakke vloer afgeleverd, naar verwachting. Duidelijke offerte, week van te voren werd gebeld over de werkwijze tijdens dag van uitvoering. Correct, snel en vakkundig. Bedankt"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goedenavond, Ik wou jullie even bedanken voor de TOP vloer. Had kerstborrel vandaar dat ik nu pas mail. Ziet er heel netjes uit. prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar. m.v.g.mario hirs"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hit and run! In 2,5 uur weer wegrijden en de vloer netjes erin! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) De vloer ligt er erg mooi in ik ben zeer maar dan ook echt zeer tevreden over het eindresultaat jongens bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV vloeren heeft prima werk geleverd in mijn woning, De begane grondvloer is super strak gesmeerd en gevlinderd. Wat een vakmensen!en de communicatie was ook top!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden. Snel en vakkundig gewerkt. Vloer ziet er strak uit. Communicatie uitstekend. Zal u zeker aanbevelen aan derden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2019)Nette hard werkende mannen die verstand van zaken hebben. alles tot in de puntjes verzorgt. Mooie wagen en geen rommel op straat. Echt super:)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, we moesten even geduld hebben maar het was het wachten waard en ik geef toe ik was wat laat met de aanvraag. “Wat een topvloer was de reactie van de pvc boer” Bedankt!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018)Wij zijn via een goede recentie achter de service van AVV gekomen. Bij het zien van het filmpje een afspraak gemaakt. De mannen van AVV zijn al hun afspraken keurig nagekomen en leveren vakwerk, klasse!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top bedrijf werken netjes en schoon, raad het bedrijf zeker aan. groetjes "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakmanschap. Kan niet anders zeggen. Bovendien hebben ze alles ook nog eens schoon achter gelaten (en dat is vaak wel anders met bouwvakkers...). Ik raad ze zeker aan. Wel lekkere vroege vogels in ieder geval."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Weesp februari 2018), hier ook een strakke vloer, goede planning en uitvoering en duidelijke afspraken!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hoi Barry ik ben zeer tevreden, de vloer ziet er super strak uit, dat word een makkie voor het tegelen ! Voor de volgende klus zal ik jullie zeker weer vragen, helemaal top! Mvg sandy s.nowee onderhoudsbedrijf "