Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019) Perfecte planning, snel uitgevoerd en superkwaliteit. Waren alle bedrijven maar zo. Kan het iedereen aanraden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2019) avv is bij ons geweest voor het aanbrengen van een zandcement vloer. Super vriendelijke en professionele mensen. Erg fijn in omgang,stonden open voor vragen en kregen super advies,keurige strakke vlakke vloer en alles heel netjes achtergelaten.Dikke pluim voor dit zeer klantvriendelijke bedrijf, een grote aanrader!!!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De offerte kwam zeer snel, ging goed in op mijn verzoek en gaf duidelijke uitleg over de aangeboden werkzaamheden. Ik heb na de offerte nog wat vragen gesteld. Deze zijn zeer snel beantwoord en toen bleek dat het iets minder werk zou zijn is de offerte zelfs verlaagd! De website en ook de informatieve mail de week voor de uitvoering waren zeer duidelijk en gingen uitstekend in op mijn vragen. Opmerkingen: Wauw! Een scherpe offerte, duidelijke informatie, snel antwoord op mijn vragen en een vlot en goed uitgevoerde klus. Wat wil je nog meer? Professioneel in alle opzichten. Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Kortenhoef, 21-10-2017 Prima voorbereiding, strakke planning, mooie vloer en tussendoor ook nog een goed gesprek ;-) Aanrader! Groet, Frans Willem Pompe"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Juli 2021) Prima werk geleverd"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018) Het klinkt wat ongeloofwaardig maar ik heb geen enkel verbeterpunt voor AVV. Ik heb vooraf drie bedrijven aangeschreven voor het uitbrengen van een offerte. De offerte van AVV was compleet, scherp en wekte vertrouwen. Na opdrachtverstrekking werd het gevoel alleen maar beter. Dit zijn aardige hardwerkende nette mensen die al hun afspraken nakomen. We hebben een perfecte vloer! Ik ben een ‘fan’ van dit bedrijf. Heb je een zandcementvloer nodig: neem AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Het is alweer een tijdje geleden maar we zijn (nog steeds) erg blij met de vloer. Goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer correcte en volledige informatievoorziening vooraf. Op de dag zelf op de afgesproken tijd aanwezig en alles zeer professioneel & vakkundig aangebracht en afgehandeld! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wij zijn over alles zeer tevreden, bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed geregeld en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2021) Alles volgens afspraak, dekvloer ziet er strak uit. Prima werk. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Dik tevreden !! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
" Oktober 2021) Netjes werk afgeleverd en goed meegedacht!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) De heren zijn uiterst netjes en zorgvuldig te werk gegaan , de "rommel" (zandkrummel) die achterbleef was te verwaarlozen. Ik raad AVV dan ook zeker aan."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Oktober 2019) Keurig gedaan heren, we zijn er blij met jullie."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Alles volgens afspraak verlopen. Keurig gewerkt, zeer netjes achter gelaten. Het is een mooie vloer geworden. Na de droogperiode kan de PVC vloer er op. Ook een opstartprotocol voor de vloerverwarming ontvangen. Helemaal top."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) Dit zijn echte professionals met een hele strakke werkwijze. de zandcementvloer in onze bedrijfsunit is superstrak geworden. Niet meer verder zoeken mensen, beter vind je niet! Louis de P, Cruquius Haarlemmermeer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2018)Duidelijke communicatie! Een topvloer door de gehele woning. Super gedaan. Zeer aan te bevelen.fam.uit Friesland"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Offerte van AVV werd snel gemaakt en was helemaal duidelijk. De Website is in tegenstelling tot concullega bedrijven zeer klantvriendelijk voor particulieren amateur bouwers dus erg fijn ! De werkzaamheden zijn snel en heel goed uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten. Ook de slordigheid van de vloerverwarming installateur werd voor mij opgelost. Heel erg tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018) Vaklui!! Kan niets anders zeggen. Oplevering van de nieuwe dekvloer is superstrak."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2019) Vloer ligt er keurig in en alles zoals afgesproken uitgevoerd en afgehandeld! Aanrader! Vantevoren had AVV ook nog een tip voor een specialist in vloerverwarming: Triple A Renkum. Voor hen geldt hetzelfde overigens. Al met al zitten we voor de vloer + verwarming op 50% van het budget van de aannemersbegroting, ook niet verkeerd :-) "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"November 2020) De dekvloer ligt er strak in, netjes gewerkt. Top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2019)Aardige vakmannen die weten wat ze doen en goed meedenken. Prettige werksfeer! Top."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Apil 2021) Als er een dekvloer gesmeerd moet worden halen we zonder twijfel AVV erbij. Ook deze klus weer zoals we gewend zijn van ze. Snelle offerte, duidelijke afspraken, op tijd, nette mensen en een super strakke vloer en daarmee ik weer een tevreden klant. Vakmensen! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2021) Vakwerk afgeleverd door AVV. Mooie strakke vloer gesmeerd. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Transparant en duidelijk. De volgende vloer in de boerderij mogen jullie weer smeren, dan zorgen wij tegen die tijd dat ons pad beter begaanbaar/verhard is zodat de vrachtwagen niet nogmaals vast komt te zitten : ) "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles ging voorspoedig. Werkzaamheden waren erg goed voorbereid en op elkaar afgestemd. Na afloop alles weer op geruimd en de vloer ligt en keurig strak in. Top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Helemaal goed :-) , prima service, scherpe prijs!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) Prima werk van AVV. Alles volgens afspraak en goed advies. Netjes een belletje wanneer ze eraan komen en alles netjes achtergelaten. Top."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Erg prettig samengewerkt. Goede strakke vloer. Netjes opgeruimd achtergelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2017: Goedendag We zijn super tevreden alles keurig op tijd en we kunnen schaatsen op de vloer zo glad is het .Toppers. vr gr Cor en Ans Katwijk "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"prima werk geleverd AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de geleverde dienst! Uitstekend vakwerk! Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV heeft alles ruim vooraf duidelijk besproken, netjes gewerkt en de vloer is super strak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) Perfect gewerkt, mooie strakke vloer en alles conform vooraf duidelijke afspraken en voorbereiding. Zeker de moeite waard voor een volgende keer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak is afspraak bij dit Volendamse vloerenbedrijf en alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Prima vakmensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top! top! top! Eigenlijk gewoon geen commentaar, echte een aanrader voor dekvloeren. groetjes Don uit Amsterdam."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019)Alles netjes volgens afspraak geleverd.Vriendelijke mensen die vakwerk leveren.Na afloop werdt alles keurig achtergelaten. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Wordt zeer snel gewerkt, met een prima resultaat. Goede adviezen gekregen voor wat betreft het drogen van de vloer. Vooral bij warme weersomstandigheden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2021) Zeer tevreden met AVV. Ca. 120m2 zeer strakke smeervloer gelegd! Alle afspraken nagekomen. Heldere communicatie. Goede prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"mooie strakke vloer, mannen waren op tijd volgens afspraak en waren snel weer klaar. alles opgeruimd. Tegelzetter was ook tevreden met de vlakheid van de vloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2021) Mooie strakke vloer. Echt vakwerk. Duidelijke offerte en communicatie. Kortom een aanrader. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Offerte was snel binnen en met een zeer schappelijke prijs. Begane grondvloer (fase 1) ligt er strak in en geen rotzooi achtergelaten. bedankt mannen! (fase 2 volgt spoedig) "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakmensen die zeer professioneel en gestructureerd te werk gaan. Zowel in voorbereiding als eindresultaat niets aan te merken.Top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Het ziet er heel mooi uit AVV, bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2019) goed bedrijf, goede en duidelijke communicatie. duidelijke afspraken over hoe en wat en goed overleg. zorgen voor een nette afwerking van een goede en strakke vloer. daarnaast zorgvuldig en alles netjes achter gelaten, met de juiste en duidelijke instructies voor verdere behandeling van de vloer. zeker een bedrijf wat ik aan zal raden bij anderen. Dank voor de mooie vloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2019)Toffe mannen die hun werk goed verstaan, zowel de voorbereiding, uitvoering en het opruimen. De vloer ligt er super in en een hele fijne samenwerking met de mannen. Zeker een aanrader!!!"