Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2021) Alles ging snel , duidelijk en netjes , vanaf de offerte tot het vlak maken van de vloer . Zelfs de prijs was netjes . En wij zijn heel blij met de nieuwe vloer."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, Ik wil toch graag even het onderstaande text message bericht die ik heb ontvangen van de tegelzetter met jou delen. "3 x een duim voor de vloerenboer - hij heeft m echt mooi vlak gesmeerd" Groet Ton"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Op tijd, en zeer netjes. Verder vriendelijk vakmannen. aanrader. Bedankt"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles is verlopen zoals van te voren besproken. Schoon, netjes, snel, strak en professioneel. Gr Piet "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Erg prettig samengewerkt. Goede strakke vloer. Netjes opgeruimd achtergelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) afspraak is afspraak, en dat is gebleken. om 06:15 gestart en om 08:00 weer vertrokken. wat achter bleef wat een gladden afwerkvloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Voorafgaande aan het storten was de communicatie helder, afspraken zijn nagekomen, de vloer ligt er strak in en er is geen rommel achtergelaten. Ik kan AVV afbouw iedereen aanraden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2018) Prima, ervaring. Snelle offerte, duidelijke afspraken van te voren en je wordt een week van te voren nog even gebeld om de laatste punten door te spreken. Achteraf hebben de mannen alles netjes achter gelaten. En voor dat geld kan je het niet zelf doen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De offerte was al zo duidelijk dat er geen vragen meer waren in tegenstelling tot alle andere aanbieders die tenminste nog de moeite namen om contact op te nemen! Uiteindelijk ook perfect uit gevoerde en de werkzaamheden precies als afgesproken en zeer professioneel ,graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Maickel "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wij willen nog laten weten dat we zeeeeeer tevreden zijn over de vloer. Het was een groot genot om onze 60x60 tegels op deze vloer te leggen en ook de woninginrichter die onze PVC vloer heeft gelegd zei dat hij zelden zo strakke, mooie vloer heeft gezien. Hartelijk dank voor de prettige en duidelijke communicatie. Het was fijn zaken doen met deze mannen. Ook een zeer scherpe prijs!!. Ga zo door. We wensen jullie veel succes met jullie bedrijf. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Februari 2020) Wij zijn zeer tevreden over de afwerkvloer die in onze winkel is aangebracht door AVV afbouw en geven hun een dikke 8. Eva Mode ."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018)Alles goed verlopen en keurig volgens planning opgeleverd. Top communicatie vooraf en tijdens de productie. Tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018:) Heel goede ervaring met AVV. Alles ging volgens afspraak en heel tevreden over werk wat is geleverd. Vooraf nog een bevestigings mail en achteraf nog een goed protocol hoe de vloer goed voor te bereiden op de verwarming. Blij mee! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oostwoud november 2017: De vloer kon snel worden gelegd en is perfect glad en waterpas. Er wordt supersnel en efficient gewerkt. Alles 100% volgens afspraak. Wij zijn helemaal tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) AVV communiceert heel helder.komt afspraken na en nog belangrijker ze maken mooie vloeren voor eerlijke prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super strak! Bedankt AVV voor de goede service."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2020) Top gedaan, mooie afgewerkte vloer.Vloer moest dikker worden dan was opgegeven, was geen probleem. Fijne mannen om mee samen te werken en goede en duidelijke communicatie"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak nagekomen, vloeren vlak en strak, bijna geen afval! Het was voor ons de 1e keer met AVV maar zeker weten niet de laatste keer! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2021) Echte vakmannen, cementdekvloer ligt er mooi in. Duidelijke communicatie vooraf middels foto’s en filmpjes en ook achteraf!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"mei 2021, mooie strakke vloer geleverd bij het huis van mijn dochter. zeker de moeite waard voor de volgende keer ????. dank je wel Barry en collega."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de geleverde dienst! Uitstekend vakwerk! Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Fijn bedrijf! Communicatie was helder en duidelijk en de vloer werd strak gegoten en afgewerkt. Mocht ik nog een vloer moeten doen neem ik zeker weer contact op met AVV afbouw!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Leuke en vakkundige mensen die van AVV afbouw . Goede adviezen en alles volgens afspraak, een echte aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Geweldig strak gesmeerd AVV, prima service kon zelfs op een reverentie adres kijken bij ons in het dorp (Akersloot)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Van offertetraject tot en met de uitvoering verliep alles gestructureerd, volledig transparant en zorgvuldig. Erg blij met de mooie strakke dekvloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top! top! top! Eigenlijk gewoon geen commentaar, echte een aanrader voor dekvloeren. groetjes Don uit Amsterdam."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Sept 2019)Goed werk geleverd. Netjes conform afspraak. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2020) Mooie strakke vloer. Vriendelijke jongens, contact vooraf ook prima! Super blij mee."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd volgens afspraak. Het bedrijf stelde zich netjes voor en keek gelijk of de voorbereiding in orde was. Na een lekker kopje koffie gingen ze gelijk aan de slag. 4 uur later waren ze klaar en was alles netjes opgeruimd. De vloer ligt er mooi strak in. TOP, bedankt AVV en misschien wel tot de volgende keer. (als ik ooit weer ga verhuizen) "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV heeft alles ruim vooraf duidelijk besproken, netjes gewerkt en de vloer is super strak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hartelijk dank voor uw uitstekende werk. Een goede voorlichting, zowel vooraf als tijdens het werk. goede info betreffende de drain van de douche. goede werksfeer."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In het hele huis mooie nieuwe dekvloeren gekregen. De mannen waren 's ochtend exact volgens afspraak aanwezig en leveren mooi vakwerk."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"November 2020) De dekvloer ligt er strak in, netjes gewerkt. Top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2021) Weer zeer tevreden met het resultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019 - Goed geregeld en goed contact vloer ligt er goed bij en strak. geen puin achtergelaten en zeker betaalbaar in vergeleken met zijn concurenten. Hartelijk dank voor de goede zorg"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) Dit zijn echte professionals met een hele strakke werkwijze. de zandcementvloer in onze bedrijfsunit is superstrak geworden. Niet meer verder zoeken mensen, beter vind je niet! Louis de P, Cruquius Haarlemmermeer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Van offerte tot oplevering perfect gegaan! Prijs, uitvoering, vakmanschap en netheid! Meer dan tevreden, dank hiervoor!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik kan zeggen dat ik op en top tevreden en blij met jullie ben. Qua snelheid en zorg echte vakmannen mag zeker gezegd worden!! .m.v.g. Dhr. de Veer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV, dik voor elkaar! goede, snelle en duidelijke afspraak. Vloer ligt er top in en alles netjes afgehandeld."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV jullie hebben een hele mooie strakke vloer gesmeerd van 115M2, top gedaan! Ik ben heel blij dat ik voor AVV gekozen heb. Alles volgens afspraak en keurig opgeleverd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Bedankt voor de strakke cementdekvloer, top gewerkt en alles netjes achtergelaten. Een aanrader ook voor de particuliere klant. Nogmaals bedankt groet Bouwbedrijf Fix iT Loosdrecht"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV , ik de heer Kroone uit Assendelft is een zeer tevreden klant voor al de duidelijke offerte gaf de doorslag om de klus aan jullie te geven! Alles liep voorspoedig en snel. Keurig paar dagen van te voren gebeld dat jullie zouden komen volgens afspraak en op de ochtend zelf ook nog eens. Daarna snel en keurig de vloer gelegd/gestort. En alles keurig netjes en schoon achter gelaten. AVV is en echte aanrader voor iedereen die een dekvloer nodig heeft"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2019) Ben zeer tevreden over AVV afbouw. Alles verliep volgens afspraak en met als resultaat een zeer strakke en degelijke cementdekvloer. Dit alles voor een eerlijke en concurerende prijs. Al met al een tevreden klant. Bedankt Barry"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen!! Met vriendelijke groet, "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Op tijd, behulpzaam en een strakke vloer als resultaat. AVV afbouw is een bedrijf zoals je ze graag hebt."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vloer, netjes alles afgewerkt. Goede prijs kwalitieit dekvloer. Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Komt op afgesproken tijd wordt van tevoren netjes geïnformeerd . Snelle mail reacties .Goede nazorg, prima bedrijf."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en vlot maar zeker ook heel netjes gewerkt. Bedankt AVV afbouw"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2018)Beste AVV, Wij zijn ontzettend tevreden over onze zandcement vloer. Ook zijn wij uiterst goed geholpen door deze vakmannen. Toen het eerste bedrijf niet zijn komen opdagen zijn wij uit de brand geholpen door deze mannen. En wij zijn er heel blij mee, want het vloer zit er mooi strak in. Ook heel duidelijke informatie ervoor en daarna, en een goede offerte. Ze werken netjes, duidelijk en alles volgens afspraak. Nogmaals bedankt! Groten uit Uithoorn"