Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jan 2021) Super geregeld, snel en netjes werkend! Om 6 aanwezig en om 10 alles klaar, schoon en weer vertrokken! Bedankt mannen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Februari 2021) Dekvloer zier er keurig uit. Ben dik tevreden. Communicatie en informatie vooraf is ook uitstekend. Kan u AVV aanbevelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen hebben vanochtend onze zandcementdekvloer gelegd! Vond het allemaal best spannend maar na binnenkomst had ik er een zeer goed gevoel over. Leuke gezellige mannen, schoon werk, en zeer goede voorlichtingen en zojuist ook nog een mail mogen ontvangen met instructies voor droging van de vloer en het stoken van de vloerverwarming. Helemaal top wij zijn jullie zeer dankbaar!!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Geweldige vloer geleverd door AVV bedankt mannen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en over het geheel.Het geheel is goed verlopen en alles volgens afspraak gegaan. Ik zal in de toekoms (indien nodig ) een beroep doen. Met vriendelijke groet, Siem Duinmaijer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer ligt er superstrak in. 2 dingetjes die gevraagd werden tijdens het werk, werden zonder mekkeren mee genomen. Het betrof het instorten van een vloerstopcontact en de beugels van de te plaatsen cv radiator. Er werd meegedacht in de vorm van het afsluiten van de deur tussen binnen en buiten. Er was gewoon niets op aan te merken, we hadden geen werk meer nadat de firma weg was. Bert de Groot "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Ze kwamen op de afgesproken. Vloer ziet er mooi strak. Vriendelijke mensen. Alles is netjes opgeruimd. Bedankt."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vlakke vloeren voor een nette prijs, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, prima bedrijf. Bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snel en vakkundig tegen een redelijke prijs. Ook een goed advies hoe de vloer na het aanbrengen te behandelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Wij zijn zeer tevreden over AVV afbouw. Duidelijke en heldere communicatie. Alles verliep vlekkeloos. Met als eindresultaat een prachtige dekvloer. Top !!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Wij zijn super tevreden over de mooie vloer. Ondanks dat we halfweg moesten wisselen van plan ( smeren ipv vloeibaar) (overigens doordat we een aantal punten niet op orde hadden) werd door fijne en duidelijke communicatie alles geregeld.We adviseren anderen wel de instructies goed te lezen .Hadden wij ook beter kunnen doen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020)Vandaag kwamen de mannen van AVV de vloer van onze schuur storten.. Keurig op tijd even een bericht van aankomst en netjes alles gestort en keurig schoon weer achtergelaten!! Bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goedenavond, Ik wou jullie even bedanken voor de TOP vloer. Had kerstborrel vandaar dat ik nu pas mail. Ziet er heel netjes uit. prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar. m.v.g.mario hirs"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2020) Zeer goed werk, netjes en snel. bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze begonnen lekker op tijd (06.30uur) zodat ik maar een paar uur vrij hoefde te nemen van mijn werk! Mijn hele huiskamer vloer om 10:00 klaar en het resultaat mag er zijn. Een mooie strakke vloer. Echt vakwerk , bedankt!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De uitvoering was netjes en volgens de mooie video op de site, prima vakmensen met duidelijke afspraken. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, Wij zijn erg tevreden, en zal zeker jullie naam delen met andere mensen die gaan verbouwen. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Vandaag voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten van AVV. Net zoals de eerste keer zijn wij ook nu weer super tevreden. Afspraken worden nagekomen, het werk wordt prima uitgevoerd en alles weer netjes opgeruimd. Kortom een aanrader!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In een woord VAKWERK!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vloer, netjes alles afgewerkt. Goede prijs kwalitieit dekvloer. Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Komt op afgesproken tijd wordt van tevoren netjes geïnformeerd . Snelle mail reacties .Goede nazorg, prima bedrijf."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Super tevreden. Mooie strakke vloer. echte vakmensen. gaan netjes te werk. Zeer zeker een aanrader"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018:)Echte vakmannen!!!! keurig op tijd en 60m2 zat er zo in."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wij zijn zeer tevreden over AVV. We zullen ze bij een volgende klus zeker weer de kans geven bij ons aan het werk te gaan. En we zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Alles is schoon en netjes achter gelaten. Succes met jullie bedrijf! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Net werk afgeleverd! En ook heel belangrijk: door de professionele vrachtwagen geen restzand achtergelaten voor de deur. Daarnaast: goede service, eindresultaat: superstrak tegen superstrakke prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Weer een vloer laten smeren door AVV net als de vorige keer top gegaan, goede duidelijke afspraken! De vloer ligt er strak in alles netjes opgeruimd vaklui zeker een aanrader voor als je een dekvloer in je woning nodig heb mvg Gerard"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Jan 2021) Duidelijke communicatie, heldere afspraken. Mooie vloer gekregen op een lastige plek. Schoon gewerkt en netjes achtergelaten. Vriendelijke mannen. Volgende keer leg ik wel rijp laten neer. Beetje mijn eigen schuld. Kortom; aan te raden bedrijf. groet Marco "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super strak! Bedankt AVV voor de goede service."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top bedrijf werken netjes en schoon, raad het bedrijf zeker aan. groetjes "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Echt een goed en betrouwbaar bedrijf, duidelijke communicatie. Geen verassingen achteraf en een mooi vloertje."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Super fijne mensen en echte vaklui ! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Uitstekend werk afgeleverd, maar ik werd wel op de dingen gewezen die ik niet goede had voorbereid dat vond ik een beetje confronterend. Maar al met al tevreden over het werk. Ik zou ze zeker ook nogmaals inhuren. (bedankt AVV)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2020) Goed bedrijf, top gasten!Alles volgens afspraak op een snikhete dag, vroeg beginnen. Strakke vloer, bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vriendelijke mannen, goede communicatie vooraf en absoluut een zeer strakke vloer geleverd. Prettige ervaring en een aanrader AVV vloeren!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt voor het smeren van de bedrijf units totaal 16 stuks de vereniging van eigenaren is zeer te vrede en dat voor een zeer scherpen prijs!! € 250,00 per unit goedkoper als de aannemer €€"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ha is een top vloer geworden vlak en super strak.Lever datum netjes nagekomen.Mguijtallroundbouw"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2018) Snel, zorgvuldig en netjes gewerkt. Top!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een vakman die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. De vloer is strak gelegd en alles is schoon achtergelaten. Net iets extra willen doen en uiterst flexibel. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2019) Goed geholpen "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In de offerte duidelijke informatie en vooraf gaande netjes op de hoogte gehouden. De dag zelf zeer netjes gewerkt. De vloer ligt er netjes strak bij en alles is netjes schoon achter gelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2018) Prettig contact, professioneel te werk en een strakke vloer. Kortom een aanrader. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Hardstikke top gedaan! Alles volgens afspraak en netjes, egaal en strak! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wij zijn ontzettend tevreden over de mooie vloer, er is echt vakwerk geleverd! bedank AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Voor het eerst met AVV samen gewerkt, en dat is goed bevallen. Afspraak is afspraak dat is heel prettig vind ik zelf. Netjes werk afgeleverd. Geen troep achtergelaten. Aardige mensen. Ik ga zeker in de toekomst vaker met dit bedrijf samen werken echt een aanrader. Vriendelijke groet Peter Woudeneberg"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2021) Zeer tevreden over de service van offerte tot aftersales. Zeer goede communicatie en een super strakke vloer. Binnen 3 uur tijd een zeer strak afgewerkte vloer over de gehele begane grond en ook de badkamer mee pakken was geen probleem. Alles netjes opgeruimd en goed opgeleverd! Een echte aanrader! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie strakke vloeren voor een nette prijs in onze hele woning, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, Kortom top bedrijf. Bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2019) De vloer ligt er mooi bij. Waren mooi optijd en wat we besproken hebben is netjes uitgevoerd. We zijn erg tevreden????"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vanaf het eerste contact moment in offerte stadium tot het moment van oplevering van de prachtig aangebrachte vloer, was de complete opvolging en verstrekking van belangrijke informatie super pro-actief en professioneel. De uitvoering stipt op tijd en alles schoon en netjes opgeleverd tegen een uitstekende prijs verhouding. Complimenten en dank voor de mooie vloer. En keurig op tijd en zeer duidelijk !! Grt Jan van der Touw"