Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Twee vakmannen die een perfecte vloer hebben afgeleverd. Ook is alles keurig netjes achter gelaten. Ook wel prettig dat er (uur) van te voren gebeld werd over de exacte aankomst tijd. Bedankt AVV! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede, snelle service!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze waren keurig op tijd, lekker op elkaar ingewerkt en alles ging vlot en soepel. De vloeren zijn mooi strak, ben erg tevreden aanrader voor iedereen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Wij zijn super tevreden over de mooie vloer. Ondanks dat we halfweg moesten wisselen van plan ( smeren ipv vloeibaar) (overigens doordat we een aantal punten niet op orde hadden) werd door fijne en duidelijke communicatie alles geregeld.We adviseren anderen wel de instructies goed te lezen .Hadden wij ook beter kunnen doen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) Lekker vroeg gestart, en hard gewerkt ! Prachtig egale vloer en ook nog gevlinderd . Top werk heren en snel , bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt voor de mooie strakke dekvloer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De uitvoering van de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken en inderdaad is alles zeer netjes en schoon achter gelaten. Alleen de koffie kopjes moest ik zelf nog schoonmaken. Dus zeer tevreden met AVV. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020) Vandaag AVV geweest op de afgesproken tijd . Vloer is er in gespoten super strak . Na vertrek is alles keurig achter gelaten . Met alle gewenste info over de vervolg stappen. Super tevreden . Fred de Bruin te Hem"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In een woord VAKWERK!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig , netjes en snel garage vloer gedaan, duidelijke communicatie, Aanrader.!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2020) Bedankt Mannen de vloer ziet er uit als een spiegel. Wij zijn er ontzettend blij mee goede comunicatie en een mooie prijs. Hier gaan we veel plezier van krijgen. In een woord top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"ALLES CORRECT UITGEVOERD, ALLES NETJES ACHTERGELATEN, AFSPRAAK IS ECHT AFSPRAAK, ECHT EEN AANRADER . TOP!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De offerte was al zo duidelijk dat er geen vragen meer waren in tegenstelling tot alle andere aanbieders die tenminste nog de moeite namen om contact op te nemen! Uiteindelijk ook perfect uit gevoerde en de werkzaamheden precies als afgesproken en zeer professioneel ,graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Maickel "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Complete nieuw bouw woning laten smeren door AVV afbouw met vloerverwarming en dat ging door de goede communicatie en het prima contact helemaal geweldig! "Ik ben zeer tevreden""
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) Alles volgens afspraak en een superstrakke vloer voor een goede prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Vakkundig en snel. Precies volgens offerte. Alles schoon achtergelaten. Zeer tevreden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Top werk en super snel . Zeker een aanrader ."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV zorgt ervoor dat van tevoren alles geregeld is. Ze bellen een week van te voren hun klant netjes op en nemen dan stap voor stap door wat er gedaan moet zijn om snel en strak te kunnen werken, ik vindt dat echt super! Wat weet een particlier nou van zandcementdekvoeren? ??? Ik in ieder geval niet veel. Hoeft ook niet ... want ze hebben een duidelijke video en maken het in het echt ook waar! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snelle en duidelijke reactie op offerte aanvraag en vragen, uitvoering werk in dezelfde lijn. Bedankt AVV."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Heel erg tevreden, vriendelijke jongens en een hele mooie vloer. Na dat de vloer gesmeerd was, ook goed advies nog gehad."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mijn ervaring met AVV is zeer positief: volgens heldere afspraken een prachtige strakke dekvloer leggen tegen een goede prijs en zonder gedoe achteraf waarbij alles ook nog eens keurig schoon wordt achtergelaten. Aan te bevelen voor ieder die een dekvloer nodig heeft!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de manier van communicatie en het werk wat geleverd is. Offerte was goed en duidelijk. Erg prettig dat al de afspraken nagekomen zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden deze vaklui ook aan bij andere! Ga zo door AVV."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer goeie service de vloer is mooi strak gesmeerd "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV bedankt voor het smeren van mijn bedrijfspand, echt goed gedaan, vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering ging alles volgens afspraak! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Precies op tijd, snel nauwkeurig en schoon gewerkt !! vloer iets dikker gemaakt ivm hechting,zonder bijkomende kosten. prima bedrijf !!Familie Haakman Wervershoof"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jan 2021) Super geregeld, snel en netjes werkend! Om 6 aanwezig en om 10 alles klaar, schoon en weer vertrokken! Bedankt mannen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Vandaag voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten van AVV. Net zoals de eerste keer zijn wij ook nu weer super tevreden. Afspraken worden nagekomen, het werk wordt prima uitgevoerd en alles weer netjes opgeruimd. Kortom een aanrader!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2020) Alles was voor elkaar en de vloer is super strak geworden????????"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2020) Vandaag de dekvloer in een bedrijfspand laten smeren de heren gaan vakkundig te werk en vloer is super strak. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, Dank voor je tips over de nazorg van de dekvloer. Wij hebben vanmorgen de vloer nat gespoten en wij zijn erg tevreden over de gesmeerde vloer en het strakke resultaat! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Goed werk geleverd en vloer ziet er perfect uit. Bedankt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) Prima vloer gesmeerd door AVV en duidelijk advies voor en na de levering van de dekvloer bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018)Perfecte manier van werken, ligt er keurig in!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2019) Snel en vakkundig tegen een redelijke prijs. Ook een goed advies hoe de vloer na het aanbrengen te behandelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Echt een goed en betrouwbaar bedrijf, duidelijke communicatie. Geen verassingen achteraf en een mooi vloertje."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Na 3 vloeren uitgevoerd te hebben, elke keer op de minuut op tijd en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Zeer prettige mensen om mee samen te werken."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Pracht vloer gesmeerd door AVV. lekker op tijd af gesproken s ‘morgens, kon ik mooi weer naar me werk om 12:00. Koste het me maar een halve snipperdag!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) de vloer is netjes strak en vakkundig neergelegd. en ik ben heel gelukkig met het resultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super mooie vloer ..top gedaan mannen.ga jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissen. Gr Jeroen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De serviceverlening van de heren AVV is prima. Goede voorbereiding en afgeleverd werk. Ondanks een aantal actiepunten die ik had moeten doen bleven de heren vriendelijk. Niet alleen de complimenten van ons aan AVV maar ook van de tegelzetters die sneller dan anders de tegels konden leggen omdat de dekvloer superstrak was gelegd ! Als de dienstverlening zo blijft kan het niet anders dan dat jullie tevreden klanten houden en krijgen. Succes !!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over het geleverde werk! Heel netjes gewerkt, en mooie strakke vloer achtergelaten.De vloer moest veel dikker worden gesmeerd dan was afgesproken, en dat werd heel netjes opgelost.Dit bedrijf kan ik aanraden, harde werkers."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooi vloertje AVV, nu kunnen we weer verder met onze verbouwing!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Gestroomlijnd proces. Het gehele traject aanvraag tot offerte, van afspraak tot levering. Mooi resultaat, fijne mensen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De uitvoering ging super goed! Ze waren keurig op de afgesproken tijd klaar. De vloer ziet er keurig uit. Ik ben dus heel tevreden. Prima AVV, complimenten"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Werk al jaren met AVV en elke keer komen ze hun afspraken netjes na, dat is lekker plannen voor een kleine aannemer zoals ik! Afz. aannemersbedrijf Hoogerwaard uit Hoofddorp."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prachtig afgewerkte vloer afgeleverd. Precies op het juiste tijdstip en alles zo als was afgesproken. Alles netjes en schoon achtergelaten. Dit is wat je verwacht!."