Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles is verlopen zoals van te voren besproken. Schoon, netjes, snel, strak en professioneel. Gr Piet "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) Zeer nette en strakke vloer gelegd. Super tevreden. Een aanrader."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2021) Prachtig resultaat, zonder aanmerkingen. Hebben zelfs zonder enig bezwaar een bijna dubbel zo hoge vloer gelegd door een meetfout van onze kant. Klasse mannen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed strak werk geleverd, vloer ziet er perfect uit, alles netjes opgeleverd. Zeer aardige mannen om me te werken. Prima indruk achtergelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018) We zijn wederom zeer tevreden over de dekvloer! Wij hebben voor het 2e deel van de woning geen seconde getwijfeld en natuurlijk weer AVV de klus laten klaren! Resultaat: weer een super strakke vloer en wij heel erg blij! De mannen van AVV houden zich stikt aan de afgesproken tijd, werken zeer snel en super netjes. Na afloop alles ook weer keurig opgeruimd. Wij raden iedereen AVV aan."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima vakwerk AVV. Wij worden vaste klant!! afz. firma M.P.D Almere "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede communicatie. Op tijd. Zeer strakke vloer. Schoon achtergelaten. Perfect."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) Alles volgens afspraak en een superstrakke vloer voor een goede prijs."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019)Alles netjes volgens afspraak geleverd.Vriendelijke mensen die vakwerk leveren.Na afloop werdt alles keurig achtergelaten. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Dik tevreden !! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik vind dat de vloer er mooi strak uit ziet. Alles is volgens planning gebeurt. En alles is netjes schoon achtergelaten. Zeker een aanrader als je een dekvloer nodig hebt. Heel klantvriendelijk AVV. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2020) top snel en goed werk"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De uitvoering van de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken en inderdaad is alles zeer netjes en schoon achter gelaten. Alleen de koffie kopjes moest ik zelf nog schoonmaken. Dus zeer tevreden met AVV. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2022) Prima vakmensen die met plezier hun werk doen, wat altijd goed werk opleverd. prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Bedankt voor de mooie vloer. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede kwaliteit voor een goede prijs, kortom; Vakwerk en wat mij betreft is de serviceverlening top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Erg prettig samengewerkt. Goede strakke vloer. Netjes opgeruimd achtergelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles ging via email en telefoon leker snel makkelijk en van deze tijd! het was zeer helder en duidelijk allemaal met name de goede duidelijke offerte .(binnen een dag) Jullie werkten zeer zorgvuldig, goed strak en vlak, ook ondanks te weinig tie-rips die door ons waren gebruikt bij het leggen van de leidingen voor de vloerverwarming. Met als resultaat een topvloer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer ligt er superstrak in. 2 dingetjes die gevraagd werden tijdens het werk, werden zonder mekkeren mee genomen. Het betrof het instorten van een vloerstopcontact en de beugels van de te plaatsen cv radiator. Er werd meegedacht in de vorm van het afsluiten van de deur tussen binnen en buiten. Er was gewoon niets op aan te merken, we hadden geen werk meer nadat de firma weg was. Bert de Groot "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) Dit zijn echte professionals met een hele strakke werkwijze. de zandcementvloer in onze bedrijfsunit is superstrak geworden. Niet meer verder zoeken mensen, beter vind je niet! Louis de P, Cruquius Haarlemmermeer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Aug 2019)Top uitgevoerd en super strak. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Dec 2018) Dit was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van AVV, telefonische en via mail duidelijke afspraken gemaakt, jullie waren keurig op tijd, volgens mijn collega (was er zelf niet) ligt de vloer er prachtig bij, dus het maximale resultaat, bedankt. Gr.Ron"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"prima werk geleverd AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2020) Een echte aanrader voor iedereen die een afwerkvloer nodig heeft!! goede communicatie en afspraak is afspraak! Het eind resultaat is echt super strak! Wij zijn dik tevreden...….."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2021) Ze zijn op tijd en netjes de vloer afgeleverd en geen rommel achter gelaten ik zou ze aanbevelen binnen een week was het gelegd"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
" Juli 2020) Mooie strakke gietvloer gekregen over de vloerverwarming door de hele boerderij. Vooraf kregen we duidelijke informatie en instructies met fotos voor de voorbereidingen, om van succes verzekerd te zijn. Perfect oo tijd en alles volgens afspraak. Het resultaat mag er zijn. Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Weer een strak vloertje gesmeerd en zoals altijd afspraak is afspraak! Top bedrijf dat AVV "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakmensen die zeer professioneel en gestructureerd te werk gaan. Zowel in voorbereiding als eindresultaat niets aan te merken.Top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een heldere offerte binnen 12 uur hadden wij een scherpe en duidelijke offerte en deze behoefde geen vragen. De website is klantvriendelijk genoeg, zeer efficiënt en een helder stappenplan! En de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd op zaterdag met een goed humeur. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De oudere heer en jongere man waren zeer netjes en kundig en hebben onze vloer snel en strak neergelegd. Alleen jammer dat er nu een tegelvloer overheen komt!! We zijn zeer tevreden. Gr, Chantal Jacobs"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed contact kreeg veel info van AVV super. Ze waren snel ter plaatsen alles netjes afgewerkt super strakke vloer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018) Het klinkt wat ongeloofwaardig maar ik heb geen enkel verbeterpunt voor AVV. Ik heb vooraf drie bedrijven aangeschreven voor het uitbrengen van een offerte. De offerte van AVV was compleet, scherp en wekte vertrouwen. Na opdrachtverstrekking werd het gevoel alleen maar beter. Dit zijn aardige hardwerkende nette mensen die al hun afspraken nakomen. We hebben een perfecte vloer! Ik ben een ‘fan’ van dit bedrijf. Heb je een zandcementvloer nodig: neem AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Weer een vloer laten smeren door AVV net als de vorige keer top gegaan, goede duidelijke afspraken! De vloer ligt er strak in alles netjes opgeruimd vaklui zeker een aanrader voor als je een dekvloer in je woning nodig heb mvg Gerard"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Sepember 2021) AVV is keurig alle afspraken tijdig nagekomen en heeft een nette, vlakke, mooie cementdekvloer afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop alles gecommuniceerd is en uitgevoerd is. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en concurrerend, een absolute aanrader! Bedankt AVV voor het vakwerk dat jullie hebben afgeleverd! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV heeft alles ruim vooraf duidelijk besproken, netjes gewerkt en de vloer is super strak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"22 maart 2021 is de vloer gelegd. Vanaf 20 januari is er overleg geweest hoe het werk uitgevoerd moest worden en wat er aan voorbereiding nodig was. Een week van tevoren nog een keer alles doorgesproken. De klus is perfect verlopen. Afspraken zijn van beide kanten goed nagekomen. Er ligt een mooie strakke vloer. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Geweldig communicatief bedrijf duidelijke info met foto's en video's met uitleg over hoe ze te werk gaan prima geregeld en alles netje schoon achter gelaten."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Al twee keer bedrijfsmatig tijdens verbouwing gebruik gemaakt van de diensten van AVV afbouw voor het smeren van een zandcement dekvloer. Duidelijke afspraken, keurig op tijd, strakke vloer en pas als alles schoon is weer weg. Absolute aanrader."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2020) Een strakke zandcement vloer voor een nette prijs. Informatievoorziening is helder en alles geheel volgens afspraak. Gelegd door een professioneel en vriendelijk team. Nogmaals hartelijk dank! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zelfs het smeren van een dakopbouw is een eitje voor AVV met die mooie vrachtwagen! Waar heb ik me zorgen over gemaakt, ze zijn geweldig en alles netjes achter gelaten."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden klant net als bij de buren heeft AVV bij ons ook de verdiepingsvloer in ons bedrijfspand (unit) gesmeerd en een ding staat buiten kijf het zijn vakmensen, alles netje schoon en opgeruimd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Juni 2020) Super strak vakwerk!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Twee vakmannen die een perfecte vloer hebben afgeleverd. Ook is alles keurig netjes achter gelaten. Ook wel prettig dat er (uur) van te voren gebeld werd over de exacte aankomst tijd. Bedankt AVV! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en binnen een halve dag een prachtige gladde vloer. Wij zijn erg tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een toppers! Snel en kundig!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juni 2018)AVV vloeren = Formule 1 vloeren = top"