Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is erg vriendelijk en behulpzaam zeker ook na diverse vragen werd ik keurig te woord gestaan na 14:00 en werden mailtjes snel beantwoord. De mannen werken schoon en zorgvuldig, zij denken met je mee. De vloer is super strak en na vertrek was alles keurig achtergelaten., "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2018) Vakwerk geleverd, top!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De gehele afwerking, van offerte tot gesmeerde vloer is soepel en professioneel verlopen. Wij zijn over het geheel zeer tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top! top! top! Eigenlijk gewoon geen commentaar, echte een aanrader voor dekvloeren. groetjes Don uit Amsterdam."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer leggen ging snel en ziet er prima uit. Schoon en netjes achter gelaten, bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2019)Aardige vakmannen die weten wat ze doen en goed meedenken. Prettige werksfeer! Top."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019) We zijn heel tevreden over de vloeren. Ze liggen er strak volgens afspraak in. De heren zijn erg prettig om mee te werken. Ook de tips hoe we de vloer het beste uit kunnen laten harden, waren erg fijn. Voor een volgende kamer weet ik waar ik moet zijn."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en vlot maar zeker ook heel netjes gewerkt. Alles keurig en schoon achter gelaten. Martin de Vries "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, bedankt voor de strakke vloer die jullie bij ons hebben gelegd. De informatievoorziening vooraf was uitstekend, evenals de communicatie. Keurig op tijd en snel een prachtige vloer neergelegd! Helemaal top!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles volgens afspraak. Snel en netjes werk!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"We zijn zeer tevreden en opnieuw onder de indruk van de manier van werken en het vakmanschap. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019) keurig netjes, vriendelijk en een super strakke vloer bedankt !!! fam haring"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, ook het stappenplan geeft duidelijkheid in wat men te wensen heeft! en qua opmerkingen: Ik kan niet anders aangeven dat de samenwerking fijn is verlopen, de vloer ziet er glad en strak uit. Mocht ik in de toekomst weer een vloer nodig hebben hoef ik niet te twijfelen. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vloer ligt er prachtig strak bij, snelle, goede service, prettige telefonische en schriftelijke contacten gehad. Dank voor de mooie afdekvloer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze begonnen lekker op tijd (06.30uur) zodat ik maar een paar uur vrij hoefde te nemen van mijn werk! Mijn hele huiskamer vloer om 10:00 klaar en het resultaat mag er zijn. Een mooie strakke vloer. Echt vakwerk , bedankt!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) Hartelijk dank voor de vakkundige afwerking van mijn vloeren AVV! Ik heb het nog even gecontroleerd en ben bovengemiddeld tevreden, ook over de goede nagekomen afspraken zoals ik het wilden hebben prijs kwaliteit verhouding liggen goed. Dus aanbeveling waard. Vriendelijke groet Evert"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Oktober 2019) Keurig gedaan heren, we zijn er blij met jullie."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze waren keurig op tijd, lekker op elkaar ingewerkt en alles ging vlot en soepel. De vloeren zijn mooi strak, ben erg tevreden aanrader voor iedereen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik vind dat vader en zoon zeer netjes te werk zijn gegaan, ze waren op afgesprokentijd, ze zijn klant vriendelijk en als volgens de afspraak gedaan plus alles netjes opgeruimd. Ik zal ze zeker aanraden bij een ander die ook een zandcementdekvloer wil! gr, Nico"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Bedankt AVV, geweldig gedaan echte vaklui zijn jullie."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakkundige en vriendelijke mensen, kennis van zaken en laten alles keurig achter. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) De heren van AVV waren er precies op de afgesproken tijd, en hebben de vloer fantastisch gelegd. Alles is naar wens verlopen en de prijs kwaliteitsverhouding is top. Dus voor nieuwe klanten echt een aanrader. mannen bedankt en succes. Vr Gr uit Westerland"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Leuke gasten en prima vakmensen , bedankt voor de mooie vloer AVV we zijn er zeer content mee!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Offerte zeer netjes en snel, binnen één dag, met een nette prijs. Strakke planning en goed overleg, uitvoering glad en strak zonder problemen. Alles netjes achter gelaten.Prima vakwerk, een aanrader. Henk, Cruquius "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima vakwerk AVV. Wij worden vaste klant!! afz. firma M.P.D Almere "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig werk vandaag (16 mei) afgeleverd. Niet meteen beginnen, maar eerst overleggen en dan het beste ervan maken, omdat mijn aannemer er helaas een potje van gemaakt had! Gelukkig is het eind resultaat top! "Knap werk AVV" "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Alles volgens afspraak, een zeer strakke vloer geleverd en de tegelzetter was er ook zeer content over. Niets dan lof."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV jullie hebben een hele mooie strakke vloer gesmeerd van 115M2, top gedaan! Ik ben heel blij dat ik voor AVV gekozen heb. Alles volgens afspraak en keurig opgeleverd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019)Bedankt voor de strakke cementdekvloer, top gewerkt en alles netjes achtergelaten. Een aanrader ook voor de particuliere klant. Nogmaals bedankt groet Bouwbedrijf Fix iT Loosdrecht"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen hebben vanochtend onze zandcementdekvloer gelegd! Vond het allemaal best spannend maar na binnenkomst had ik er een zeer goed gevoel over. Leuke gezellige mannen, schoon werk, en zeer goede voorlichtingen en zojuist ook nog een mail mogen ontvangen met instructies voor droging van de vloer en het stoken van de vloerverwarming. Helemaal top wij zijn jullie zeer dankbaar!!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik vind dat de vloer er mooi strak uit ziet. Alles is volgens planning gebeurt. En alles is netjes schoon achtergelaten. Zeker een aanrader als je een dekvloer nodig hebt. Heel klantvriendelijk AVV. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Op een prettige manier tot een overeenkomst gekomen duidelijke offerte De afwerkvloer is in onze aanbouw mooi strak gelegd. De werkplek en omgeving is keurig schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden met AVV en zal zeker, jullie bij andere aanbevelen! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Duidelijke website,strakke vloer, prettig in omgang, goede prijs kwaliteit, kortom AVV is een aanrader! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Precies op tijd, snel nauwkeurig en schoon gewerkt !! vloer iets dikker gemaakt ivm hechting,zonder bijkomende kosten. prima bedrijf !!Familie Haakman Wervershoof"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) afspraak is afspraak, en dat is gebleken. om 06:15 gestart en om 08:00 weer vertrokken. wat achter bleef wat een gladden afwerkvloer"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een vakman die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. De vloer is strak gelegd en alles is schoon achtergelaten. Net iets extra willen doen en uiterst flexibel. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
" Juli 2018)Ik ben zeer tevreden over AVV. Het werk is mooi en vakkundig opgeleverd. De vloer ziet er prachtig uit. Erg blij met de mooie strakke dekvloer. Snel gewerkt en alles netjes achtergelaten. bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Na een aantal contactmomenten zijn de mensen volgens afspraak gekomen en hebben op een zeer vriendelijke en duidelijke wijze gehandeld. Mooi om te zien en te horen dat deze mensen hun vak verstaan en ook van een lolletje houden. Ook koffie zijn ze dol op, maar het blijft bij één bakkie, daarna doorbuffelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De uitvoering was netjes en volgens de mooie video op de site, prima vakmensen met duidelijke afspraken. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een toppers! Snel en kundig!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) De vloer ligt er erg mooi in ik ben zeer maar dan ook echt zeer tevreden over het eindresultaat jongens bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Gewoon goed en netjes. .. Goede voorbereiding goed contact voor af en netjes werk afgeleverd. 55m2 in 4 uurtjes tijd. En ook nog vriendelijk volk. ..ooit weer nodig weten we jullie te vinden. Mvg Fam.Booij"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Werk gelukkig uitgevoerd Pffff.... AVV heeft alles goed georganiseerd, duidelijke communicatie en prima nazorg. Daarnaast ook nog vriendelijk in de omgang. We zijn zeer tevreden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snel en vakkundig tegen een redelijke prijs. Ook een goed advies hoe de vloer na het aanbrengen te behandelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Goed werk geleverd en vloer ziet er perfect uit. Bedankt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak is afspraak bij dit Volendamse vloerenbedrijf en alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Prima vakmensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) Hardstikke top gedaan! Alles volgens afspraak en netjes, egaal en strak! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2019) De vloer ligt er mooi bij. Waren mooi optijd en wat we besproken hebben is netjes uitgevoerd. We zijn erg tevreden????"