Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een heldere offerte binnen 12 uur hadden wij een scherpe en duidelijke offerte en deze behoefde geen vragen. De website is klantvriendelijk genoeg, zeer efficiënt en een helder stappenplan! En de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd op zaterdag met een goed humeur. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakwerk en alles volgens afspraak, lekker duidelijk met de video op de site!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima vlakke vloer, leuke mensen en alles top voor elkaar!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2020) Beste AVV, ik wil jullie bedanken voor de zeer mooie vloer op onze 1e verdieping ruim 800 m2 vandaag vrijdag 24 januari gingen de laatste meters er in zoals geplant alle afspraken keurig en correct nagekomen alles op tijd klaar, maar vooral een prachtige vloer wij hadden vandaag de afspraak met de stoffeerder de eind afwerking gaat doen en een vertegenwoordiger van eurocol voor het advies van de egaline men stond allemaal versteld van de vloer zoals jullie deze hebben aangebracht advies van eurocol was een zeer dunne laag egaline meer om de vloer af te sluiten dan om hem gladder te maken dus bedankt nogmaals voor deze mooi vloer keiharde werkers groeten Frans Van den Berg Stupin Afbouw bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018)Alles goed verlopen en keurig volgens planning opgeleverd. Top communicatie vooraf en tijdens de productie. Tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Akersloot Dec 2017: Net als vorige keer keurig op tijd, prima vloer en een gezellige manier van doen. tot over een paar weken, dan is de benedenvloer aan de beurt. groet Pieter"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2019) Wij, maar vooral ook mijn klant, zijn erg tevreden over de geleverde smeervloer. hij is erg strak gesmeerd en het huis is netje achtergelaten. de vloer kwam op de tweede verdieping, de pompslang door de balkondeur naar binnen. geen geloop door het huis. ook de communicatie was prima. dank voor de geleverde adviezen. we kunnen AVV zeker bij anderen aanbevelen! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, Dank voor het mooi geleverde werk vandaag! Duidelijke offerte Duidelijke instructies een week voor de afspraak Mooi op tijd Snel maar vakkundig gewerkt Netjes achter gelaten. Zeer tevreden! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Beste AVV, Dank voor je tips over de nazorg van de dekvloer. Wij hebben vanmorgen de vloer nat gespoten en wij zijn erg tevreden over de gesmeerde vloer en het strakke resultaat! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Lekker strak AVV, het werk is netjes opgeleverd!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2018) Snel, zorgvuldig en netjes gewerkt. Top!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en vlot maar zeker ook heel netjes gewerkt. Bedankt AVV afbouw"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In een woord VAKWERK!! Bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Na vier maanden verbouwen hebben we nu een strakke zandcementvloer op de begane grond. Het ziet er meteen een stuk netter uit. In een paar uur tijd aangebracht door AVV. Chapeau!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede, snelle service!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is al een tijdje terug bij ons geweest (juli)om de zand/cement vloer te doen. tegelzetter welke er nadien tegels in moest leggen van 120/30 was zeer tevreden over de vloer(lag er strak en vlak in)waardoor hij ook zonder hak/vlak werk deze grote tegels zonder problemen kon leggen. top bedrijf dus, bedankt avv, Gr fam uit,Schermerhorn "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Super strak! Bedankt AVV voor de goede service."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer goed bedrijf! Vakkundig en snel bedankt AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"We zijn zeer tevreden, vloer ligt er strak in, prettig, hardwerkend personeel en alles keurig achtergelaten, ga zo door! Wederom een zeer tevreden klant. Fred van Egmond"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Top bedrijf! Duidelijke communicatie, denkt mee met een strakke vloer als eindresultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik vind dat de vloer er mooi strak uit ziet. Alles is volgens planning gebeurt. En alles is netjes schoon achtergelaten. Zeker een aanrader als je een dekvloer nodig hebt. Heel klantvriendelijk AVV. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018)Keurig volgens afspraak aanwezig en super netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! ."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Van offerte tot oplevering alles perfect geregeld en alles op de afgesproken tijd , dat gaat in de bouw nogal eens anders .... Als iedereen zo werkt gaat het plannen een stuk makkelijker . "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Onze dank voor de perfecte uitvoering! Heel precies gewerkt, goed voorbereid en stipt op tijd. Wij kunnen iedereen jullie aanraden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2019) Geweldige klus verricht, schone straat achtergelaten. Top bedrijf!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2018) We zijn wederom zeer tevreden over de dekvloer! Wij hebben voor het 2e deel van de woning geen seconde getwijfeld en natuurlijk weer AVV de klus laten klaren! Resultaat: weer een super strakke vloer en wij heel erg blij! De mannen van AVV houden zich stikt aan de afgesproken tijd, werken zeer snel en super netjes. Na afloop alles ook weer keurig opgeruimd. Wij raden iedereen AVV aan."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Wij zijn zeer tevreden over AVV afbouw. Duidelijke en heldere communicatie. Alles verliep vlekkeloos. Met als eindresultaat een prachtige dekvloer. Top !!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Het ziet er heel mooi uit AVV, bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vakmensen die zeer professioneel en gestructureerd te werk gaan. Zowel in voorbereiding als eindresultaat niets aan te merken.Top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2018) Prima, ervaring. Snelle offerte, duidelijke afspraken van te voren en je wordt een week van te voren nog even gebeld om de laatste punten door te spreken. Achteraf hebben de mannen alles netjes achter gelaten. En voor dat geld kan je het niet zelf doen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wij (SAS bouw Hoorn) zijn vaste klant bij AVV omdat we graag met de beste vakmensen werken bij onze particulieren klanten. Een top bedrijf dat altijd zijn afspraken na komt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018 )Alles volgens afspraak, vloeren mooi strak. Ik ben zeer tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooi vloertje AVV, nu kunnen we weer verder met onze verbouwing!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de gesmeerde vloeren, goed, snel en netjes."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"29-6-20) lekker vroeg waren ze hier .en mooi op tijd goed duidelijk verteld wat er gedaan wordt .Vloer mooi strak gelegd keurig opgeruimd aanrader voor een mooi vloer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een prachtige vloer gekregen gister en alles op tijd, strak, volgens afspraak en keurig netjes. Beveel AVV afbouw van harte aan. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2018) De vloer ligt er erg mooi in ik ben zeer maar dan ook echt zeer tevreden over het eindresultaat jongens bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een geweldig klein leuk bedrijf zijn jullie AVV alles lekker duidelijk en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020)Vloer zit er strak in.. harde werkers en komen afspraken na. ook word alles weer keurig achtergelaten. ook van te voren worden de werkzaamheden doorgenomen en alle punten nagelopen. AVV is dan ook zeker een aanrader.. Mannen Bedankt !!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2019) Ben zeer tevreden over AVV afbouw. Alles verliep volgens afspraak en met als resultaat een zeer strakke en degelijke cementdekvloer. Dit alles voor een eerlijke en concurerende prijs. Al met al een tevreden klant. Bedankt Barry"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vooral de communicatie vind ik heel goed, mooie duidelijke site en een goede prijs! Er werd van te voren gebeld om de aandacht puntjes door te spreken en gemaild hoe laat men aanwezig zou zijn, Heel goed. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak nagekomen, vloeren vlak en strak, bijna geen afval! Het was voor ons de 1e keer met AVV maar zeker weten niet de laatste keer! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Fijn bedrijf! Communicatie was helder en duidelijk en de vloer werd strak gegoten en afgewerkt. Mocht ik nog een vloer moeten doen neem ik zeker weer contact op met AVV afbouw!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze waren heel netjes op de af gesproken tijd . De vloer is heel mooi vlak gemaakt en ziet er echt perfect uit!! Ook hebben ze netjes de trap naar de verdieping schoon gemaakt van mijn bedrijfsunit . Conclusie: echt super, top gedaan !!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed geregeld en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"1 st.klas vak mensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster half
"Een compliment voor het communiceren. Van te voren bellen,maar ook het klanttevredenheidsonderzoek, helemaal goed. Dat laat zien dat jullie echt met klanttevredenheid bezig zijn. Zeker in de bouw kun je hierin onderscheiden en dat doen jullie wat mij betreft. Succes met jullie bedrijf. Groet Daniel van Ammers "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Geweldig strak gesmeerd AVV, prima service kon zelfs op een reverentie adres kijken bij ons in het dorp (Akersloot)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019) keurig netjes, vriendelijk en een super strakke vloer bedankt !!! fam haring"