Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018)Gewoon een geweldig bedrijf waar je zelfs in deze tijd afspraken mee kan maken!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze waren netjes op tijd, zoals afgesproken en ook vrij rab weer weg na het afleveren van een keurige vloer. Ook werd alles zeer netjes achtergelaten. Zeer professioneel. Bedankt. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Loodgietersbedrijf T.I.B.M.Wouda is zeer tevreden met de dekvloeren van AVV. Altijd alles volgens afspraak en netjes opgeruimd bij onze klanten daar maak ik reclame mee naar mijn particulieren klanten! "AVV is onze partner in verbouwen" "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
""Geweldig" in een woord samen gevat! Prima vak mensen AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt Jongens van AVV er is mooi en strak gesmeerd en daarnaast is er door jullie vrachtwagencombinatie bijna geen rest materiaal achter gebleven. Top! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Geweldig strak gesmeerd AVV, prima service kon zelfs op een reverentie adres kijken bij ons in het dorp (Akersloot)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Uitstekend werk afgeleverd, maar ik werd wel op de dingen gewezen die ik niet goede had voorbereid dat vond ik een beetje confronterend. Maar al met al tevreden over het werk. Ik zou ze zeker ook nogmaals inhuren. (bedankt AVV)"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018)Alles goed verlopen en keurig volgens planning opgeleverd. Top communicatie vooraf en tijdens de productie. Tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV is al een tijdje terug bij ons geweest (juli)om de zand/cement vloer te doen. tegelzetter welke er nadien tegels in moest leggen van 120/30 was zeer tevreden over de vloer(lag er strak en vlak in)waardoor hij ook zonder hak/vlak werk deze grote tegels zonder problemen kon leggen. top bedrijf dus, bedankt avv, Gr fam uit,Schermerhorn "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie strakke vloeren voor een nette prijs in onze hele woning, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, Kortom top bedrijf. Bedankt! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op tijd en vlot, maar zeker ook heel netjes gewerkt. Alles keurig en schoon achter gelaten. Mooie vrachtwagen trouwens! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Precies op tijd volgens afspraak, goed overleg en een nette afwerking en een strakke vloer. Daarbij zijn het hard werkende personen de vloer lag er binnen hun gestelde tijd in . Daarna werd alles weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt. Daarbij heb ik een stook protocol gekregen hoe je de vloerverwarming moet opstarten en moet laten afkoelen . AVV is beslist aan te raden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2019) Nadar AVV tweej jaar geleden al door mij was ingehuurd, heb ik vanwege zijn vakkundige en uiterst strekke afwerking AVV nu weer ingehuurd voor het smeren van een afwerkvloerin een nieuw huis.wederom vakwerk.daarnaast werkt AVV snel en laat men alles weer schoon achter..!!!!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloeren zijn mooi en super strak gesmeerd en gevlinderd door AVV afbouw bedankt, zal jullie zeker bij iedereen aanraden voor een dekvloer! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vriendelijke mannen, goede communicatie vooraf en absoluut een zeer strakke vloer geleverd. Prettige ervaring en een aanrader AVV vloeren!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019)Alles netjes volgens afspraak geleverd.Vriendelijke mensen die vakwerk leveren.Na afloop werdt alles keurig achtergelaten. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen stipt op tijd, en binnen een mum van tijd lag de vloer erin. Alles netjes achtergelaten!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018) Super gesmeerd, ziet er strak uit AVV"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2018) Mooie vloer geworden en erg vriendelijke mannen. Als aannemer tal van mensen meegemaakt, maar deze mensen waren fijn om er bij te hebben. Volgende keer weer! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Werkzaamheden correct en netjes uitgevoerd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2019) Zeer tevreden over het geleverde werk van AVV. Snelle reacties, duidelijke afspraken en heel netjes gewerkt! Deze mannen mogen vaker bij mijn klanten over de vloer komen. Aanrader! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima gewerkt mannen. Ziet er top uit."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mooie vloer, netjes alles afgewerkt. Goede prijs kwalitieit dekvloer. Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Komt op afgesproken tijd wordt van tevoren netjes geïnformeerd . Snelle mail reacties .Goede nazorg, prima bedrijf."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Jullie waren op tijd en snel. Binnen 3 uur lag de vloer er strak en mooi in. Alles ging perfekt en was schoon. Jullie bedrijf is een man een man en een woord een woord. Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Toppie. Familie Spies"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2018)Beste AVV, Wij zijn ontzettend tevreden over onze zandcement vloer. Ook zijn wij uiterst goed geholpen door deze vakmannen. Toen het eerste bedrijf niet zijn komen opdagen zijn wij uit de brand geholpen door deze mannen. En wij zijn er heel blij mee, want het vloer zit er mooi strak in. Ook heel duidelijke informatie ervoor en daarna, en een goede offerte. Ze werken netjes, duidelijk en alles volgens afspraak. Nogmaals bedankt! Groten uit Uithoorn"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt voor de mooie strakke dekvloer AVV, top gedaan en de service is om door een ringetje te halen, ga zo door en succes met jullie bedrijf!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV , ik de heer Kroone uit Assendelft is een zeer tevreden klant voor al de duidelijke offerte gaf de doorslag om de klus aan jullie te geven! Alles liep voorspoedig en snel. Keurig paar dagen van te voren gebeld dat jullie zouden komen volgens afspraak en op de ochtend zelf ook nog eens. Daarna snel en keurig de vloer gelegd/gestort. En alles keurig netjes en schoon achter gelaten. AVV is en echte aanrader voor iedereen die een dekvloer nodig heeft"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2018) Echte professionals, vloer ligt er weer perfect in. Prima en snelle communicatie. Aanrader."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Onze dank voor de perfecte uitvoering! Heel precies gewerkt, goed voorbereid en stipt op tijd. Wij kunnen iedereen jullie aanraden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vanaf het eerste contact moment in offerte stadium tot het moment van oplevering van de prachtig aangebrachte vloer, was de complete opvolging en verstrekking van belangrijke informatie super pro-actief en professioneel. De uitvoering stipt op tijd en alles schoon en netjes opgeleverd tegen een uitstekende prijs verhouding. Complimenten en dank voor de mooie vloer. En keurig op tijd en zeer duidelijk !! Grt Jan van der Touw"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De door AVV Afbouw gelegde vloer, werd na duidelijke communicatie over prijs en tijd etc super strak en snel gelegd. Vloer ziet er goed uit, alles werd schoon achtergelaten en er werden tips gegeven hoe de vloer te laten drogen en hoe hier verder mee om te gaan. Een top bedrijf om mee te werken. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Barry, Bedankt voor alles. De vloer ligt er top bij en de groeten aan je collega's! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Na vier maanden verbouwen hebben we nu een strakke zandcementvloer op de begane grond. Het ziet er meteen een stuk netter uit. In een paar uur tijd aangebracht door AVV. Chapeau!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Prima vlakke vloer, leuke mensen en alles top voor elkaar!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In 2004 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met AVV afbouw, op 12-04-2017 voor de tweede keer, waarom??? Een ongelofelijke Vakman die z'n vak verstaat, zeer netjes z'n werk afleverd en geen rommel achter laat zoals hopen zand of lege cement zakken, alles gaat met een volautomatische vrachtauto , hier wordt je echt blij van , van ons een tien met een griffel"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"In de offerte duidelijke informatie en vooraf gaande netjes op de hoogte gehouden. De dag zelf zeer netjes gewerkt. De vloer ligt er netjes strak bij en alles is netjes schoon achter gelaten. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2019) AVV is aanrader, scherpe prijs, heldere communicatie en afspraken, strakke uitvoering! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"1 st.klas vak mensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik ben erg te spreken over avv en ik zou het iedereen aanraden,. Alles wordt keurig vooraf doorgesproken. De video op de website laat al helemaal niets aan de verbeelding over Al het materiaal ziet er prima uit en de straat en de woning wordt keurig schoon achtergelaten. De heren zijn fijn in omgang en goed benaderbaar."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster leeg
"Juni 2019) mooi op tijd aanwezig. heldere informatie vooraf en ook per mail achteraf. snel met offerte en facturatie. werk ziet er tot dusver goed uit. alles na het werk goed opgeleverd. wel wat lastig te controleren hoeveel materiaal gebruikt is en of de factuur (en meerprijs tijdens het werk) daarmee in overeenstemming is. tip: brandmelders vooraf uitschakelen ivm benzine damp vlinderapparaat en personeel rustig houden met radio 10 of 538 :) Antwoord AVV afbouw:Voor aanvang hebben we samen met u de diktes met een laser gecontroleerd en als u 5 min de deuren even tegen elkaar open had gezet was de damp er niet geweest of er zo weer uit!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vandaag heeft AVV afbouw in mijn keuken een vloer gesmeerd. Alles verliep vlekkeloos. Eerst is een week vooraf de werkzaamheden zouden plaats vinden telefonisch doorgenomen. Dit vond ik erg prettig. De heren waren uiterst op tijd en hebben de vloer snel en vakkundig gesmeerd. Alles zeer netjes achtergelaten en ik ben er zeer blij mee ! Heren Bedankt voor de geweldige service. Gr Fam Ooms , Maarssen "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"prima werk geleverd AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snel en vakkundig tegen een redelijke prijs. Ook een goed advies hoe de vloer na het aanbrengen te behandelen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig, de vloer is netjes en mooi strak. Alles is netjes schoon achtergelaten, kortom vakmannen van AVV "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een geweldig klein leuk bedrijf zijn jullie AVV alles lekker duidelijk en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Vloer ligt er prachtig strak bij, snelle, goede service, prettige telefonische en schriftelijke contacten gehad. Dank voor de mooie afdekvloer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Aug 2019) Beste AVV, ben super tevreden met onze vloer en jullie hebben dit zeer vakkundig gedaan. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden bij mensen die een mooie cementdekvloer willen hebben. Nogmaals top bedrijf, een aanrader. Met vriendelijke groet Sjoerd Kwast"