Klanten die u voorgingen:

Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de manier van communicatie en het werk wat geleverd is. Offerte was goed en duidelijk. Erg prettig dat al de afspraken nagekomen zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden deze vaklui ook aan bij andere! Ga zo door AVV."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De vloer leggen ging snel en ziet er prima uit. Schoon en netjes achter gelaten, bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV vloeren heeft prima werk geleverd in mijn woning, De begane grondvloer is super strak gesmeerd en gevlinderd. Wat een vakmensen!en de communicatie was ook top!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De serviceverlening van de heren AVV is prima. Goede voorbereiding en afgeleverd werk. Ondanks een aantal actiepunten die ik had moeten doen bleven de heren vriendelijk. Niet alleen de complimenten van ons aan AVV maar ook van de tegelzetters die sneller dan anders de tegels konden leggen omdat de dekvloer superstrak was gelegd ! Als de dienstverlening zo blijft kan het niet anders dan dat jullie tevreden klanten houden en krijgen. Succes !!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Heel erg tevreden, vriendelijke jongens en een hele mooie vloer. Na dat de vloer gesmeerd was, ook goed advies nog gehad."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2021) Weer zeer tevreden met het resultaat. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Gezellige mannen, hoe vroeg zij ook komen....met humor en natuurlijk vakwerk! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zelfs een dakopbouw is geen probleem voor AVV met hun mooie vrachtwagen. Toen ik ze zag op internet dacht ik gelijk kijk dit is wat ik zoek en dan zijn ze nog beter als ik verwachte en gehoopt had Top bedrijf!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2019) Ja het ging volgens afspraak, en de vloer ziet er goed uit. Nog even wennen aan de nieuwe auto, maar dat komt goed. Ik hoop dat je veel plezier en werk met je nieuwe auto beleefd. Groeten Jan."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Zeer tevreden over de geleverde dienst! Uitstekend vakwerk! Bedankt AVV!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2018)Uiterst tevreden. Een mooie vloer opgeleverd. De werkplek schoon achter gelaten. Een zeer tevreden klant"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2018)Ik heb zojuist 80 m2 dekvloer laten aanbrengen door AVV! Het is meteen duidelijk dat deze mannen 10tallen jaren ervaring hebben en passie in hun werk! En dat tegen een hele scherpe prijs. Top mannen... "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"December 2018) Prima, ervaring. Snelle offerte, duidelijke afspraken van te voren en je wordt een week van te voren nog even gebeld om de laatste punten door te spreken. Achteraf hebben de mannen alles netjes achter gelaten. En voor dat geld kan je het niet zelf doen."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Akersloot Dec 2017: Net als vorige keer keurig op tijd, prima vloer en een gezellige manier van doen. tot over een paar weken, dan is de benedenvloer aan de beurt. groet Pieter"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"November 2020) Harstikke bedankt voor de prachtige gesmeerde dekvloer. Hij ligt er top in!! De communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden was super. Ik zou zeker AVV afbouw aanraden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snelle offerte, duidelijke communicatie, zeer vriendelijke jongens, behulpzaam en meedenkend! Alles netjes en schoon achtergelaten! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Januari 2021) Het contact was direct na de offerte aanvraag goed en er werd mee gedacht met onze wensen wat betreft eindafwerking. AVV heeft een week voor de uitvoering nog contact met ons opgenomen om alle voorbereiding door te nemen en wat tips gegeven aan ons als fanatieke doe-het-zelvers. Ze waren op tijd volgens afspraak, werken netjes en alles is keurig achter gelaten. Ik zou ze zeker nog eens benaderen!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Van offerte tot oplevering perfect gegaan! Prijs, uitvoering, vakmanschap en netheid! Meer dan tevreden, dank hiervoor!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Wat een toppers! Snel en kundig!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Leuke gasten en prima vakmensen , bedankt voor de mooie vloer AVV we zijn er zeer content mee!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV jullie hebben een hele mooie strakke vloer gesmeerd van 115M2, top gedaan! Ik ben heel blij dat ik voor AVV gekozen heb. Alles volgens afspraak en keurig opgeleverd!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ik kan zeggen dat ik op en top tevreden en blij met jullie ben. Qua snelheid en zorg echte vakmannen mag zeker gezegd worden!! .m.v.g. Dhr. de Veer "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) De jongens stonden zoals afgesproken om 6:00 uur met de vrachtwagen voor de deur, zonder ochtendhumeur werd er al snel begonnen met de nodige voorbereidingen. Na de koffie ging het tweetal aan de slag. De vloer wordt er met beleid ingestreken, strak en waterpas. Na afloop wordt alles netjes en schoon achtergelaten.AVV bedankt, jullie zijn 2 toppers in dekvloeren."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Mei 2019) Perfecte planning, snel uitgevoerd en superkwaliteit. Waren alle bedrijven maar zo. Kan het iedereen aanraden. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ben niet van de computer maar zelfs dit is me gelukt. De werkzaamheden zijn prima en goed verlopen geheel volgens planning. Ze zijn erg zuinig op hun spullen, en dus ook op onze, kortom gewoon goed! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Snel een nette offerte, Persoonlijk contact over de situatie en wat er geregeld moet zijn ter plaatse van uitvoering. Net werk geleverd binnen de afgesproken planning! Een net en duidelijk stookprotocol om de perfecte vloer te houden. Hartelijk dank hiervoor! V&S Authentiek Bouwen"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bouwbedrijf Vinke is zeer content met de geleverde dekvloer van AVV afbouw bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hoi Barry ik ben zeer tevreden, de vloer ziet er super strak uit, dat word een makkie voor het tegelen ! Voor de volgende klus zal ik jullie zeker weer vragen, helemaal top! Mvg sandy s.nowee onderhoudsbedrijf "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"April 2020) Voorafgaande aan het storten was de communicatie helder, afspraken zijn nagekomen, de vloer ligt er strak in en er is geen rommel achtergelaten. Ik kan AVV afbouw iedereen aanraden."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Een vakman die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. De vloer is strak gelegd en alles is schoon achtergelaten. Net iets extra willen doen en uiterst flexibel. Een aanrader!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"AVV bedankt voor het smeren van mijn bedrijfspand, echt goed gedaan, vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering ging alles volgens afspraak! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2020)Vanmorgen is er een dekvloer aangebracht in mijn garage/hobby ruimte en die is zeer netjes en vakkundig is uitgevoerd . keurig op tijd begonnen en geen rommel of vuil achtergelaten . Ik ben zeer tevreden en complimenten aan dit bedrijf , Wim Vink Sleeuwijk "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hit and run! In 2,5 uur weer wegrijden en de vloer netjes erin! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"September 2019) Lekker vroeg gestart, en hard gewerkt ! Prachtig egale vloer en ook nog gevlinderd . Top werk heren en snel , bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Hallo AVV de dekvloer ziet er zeer strak uit, erg blij mee! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goed geregeld en volgens afspraak!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Juli 2020) De vloer zit er strak in en lijkt zeer goed. Morgen ga ik water sproeien en op de "looppaden" stukloper leggen. Bedankt voor het advies. Ook kijk ik met plezier terug, van het 1e contact naar de afronding vandaag. De informatie, ook voor mij als leek, is helder, contact via app, telefoon en mail verliep goed gedurende offerte, voorbereiding, planning en er werd snel, vaak al binnen een dag, gereageerd. Het is wel een dag voor vroege vogels. Om 6 uur stonden ze voor de deur en na de koffie ging men aan de slag. Bij ons waren ze rond half elf klaar en dat is ook wel fijn. Top, tot de volgende keer!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Bedankt voor de mooie vloer AVV Alles volgens planning en keurig netjes opgeruimt. Top, een dikke 10 !"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Goede communicatie. Op tijd. Zeer strakke vloer. Schoon achtergelaten. Perfect."
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Augustus 2020) Goed bedrijf, top gasten!Alles volgens afspraak op een snikhete dag, vroeg beginnen. Strakke vloer, bedankt!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Maart 2020) Super tevreden. Mooie strakke vloer. echte vakmensen. gaan netjes te werk. Zeer zeker een aanrader"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Afspraak is afspraak bij dit Volendamse vloerenbedrijf en alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Prima vakmensen!!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2020) AVV Afbouw, jullie hebben een mooie en strakke vloer opgeleverd ! Na afloop alles keurig opgeruimd. Het beetje afval dat er altijd is, werd netjes in een speciekuip gestort. Kortom, ik ben heel tevreden!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Nov 2020) Zeer goed werk, netjes en snel. bedankt "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2019) Geweldige klus verricht, schone straat achtergelaten. Top bedrijf!"
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Ze waren heel netjes op de af gesproken tijd . De vloer is heel mooi vlak gemaakt en ziet er echt perfect uit!! Ook hebben ze netjes de trap naar de verdieping schoon gemaakt van mijn bedrijfsunit . Conclusie: echt super, top gedaan !!! "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Heel duidelijk. Vooral het filmpje geeft veel duidelijkheid. We konden hiermee aan vrienden en familie laten zien wat en hoe de vloer gesmeerd zou worden. Opmerkingen: Dank voor de mooie strakke vloer. Mooie vrachtwagen en alles schoon achtergelaten. Top hoor hebben weer een huis. "
Review ster Review ster Review ster Review ster Review ster
"Oktober 2018) Strakke vloer afgeleverd, naar verwachting. Duidelijke offerte, week van te voren werd gebeld over de werkwijze tijdens dag van uitvoering. Correct, snel en vakkundig. Bedankt"