Zand cement dekvloer

Een zandcementdekvloer is breed inzetbaar en ijzersterk. Een goede zandcementdekvloer gaat bovendien levenslang mee. Een echte AVV zandcementdekvloer wordt bovendien ook nog eens tegen een uiterst voordelig tarief gerealiseerd.
 

Zandcementdekvloer, de basis van uw gebouw

Voor een zandcementdekvloer bent u bij AVV Afbouw aan het juiste adres. Of u uw woning of bedrijfspand nu wilt opsieren met tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels, een AVV zandcementvloer vormt altijd een sublieme basis.
 

AVV: de beste partij voor een zandcement dekvloer

Omdat een AVV zandcementdekvloer wordt gestort met behulp van een unieke, op maat ontwikkelde vrachtwagen met Bremat mortelinstallatie, is AVV Afbouw de beste partij wanneer u een zandcementdekvloer wilt laten storten. De Bremat mortelinstallatie zorgt er namelijk voor dat AVV zand en cement kan vervoeren zonder tussenkomst van derden. Zo bent u geheel onafhankelijk van anderen.
 

Voordelen AVV zand cement dekvloer

Overige voordelen van AVV zijn:

• het brandschoon achterlaten van de werkplek

• geen materiaalopslag nodig

• voortreffelijke vloerkwaliteit

Het mixsysteem op de vrachtwagen is volautomatisch en genereert een constante hoge betonkwaliteit.
 

Zandcementdekvloer tegen voordelig tarief

Een zandcementdekvloer van AVV is ook financieel erg voordelig dankzij de efficiënte werking van de mixer-transportmachine. Doordat een groot deel van het werk aan de zandcementdekvloer uit handen wordt genomen is er voor de zandcementdekvloer slechts een enkele mankracht nodig. AVV kan zodoende de allerscherpste prijzen hanteren in zijn kwaliteitsklasse.
 

Vloerenbedrijven, Dekvloer storten, Dekvloer leggen, Afwerkvloer storten, Kosten dekvloer, Storten vloer, Zandcementdekvloer, Zandcementvloer, Sterkte zandcement dekvloer, Zandcement dekvloer prijs