Vloerverwarming

Voor vloerenbedrijf AVV Afbouw zijn sommige vragen essentieel bij het aanleggen van een cementdekvloer en/of vloerverwarming. Eén daarvan is de vraag of de ondergrond voorzien is van vloerverwarming.

Dekvloer en vloerverwarming


Bij vloeren met vloerverwarming mengen we altijd een vezelversterking of estrolithvloeistof door het zandcement. Dit is voor extra wapening in de vloer en het geeft een betere warmtegeleiding. Omdat de mengverhouding door een computer wordt geregeld is de kwaliteit van ons zandcement zeer hoogwaardig en altijd constant. Geef daarom in ons offertestappenplan aan of vloerverwarming voor u van toepassing is.

Vloerverwarming aanleggen


Wilt u een vloerverwarming aanleggen onder laminaat, parket, vloerbedekking of een houten vloer? Dat is voor ons geen probleem. Wel is de juiste afstelling tussen vloerverwarming en het zandcement belangrijk. Dit is waar de kennis van AVV afbouw om de hoek komt kijken. Wij zorgen voor het juiste materiaal en de juiste afwerking.

Gelijk een offerte voor vloerverwarming


Indien u nog geen vloerverwarming heeft maar hier wel over nadenkt dan kan AVV Afbouw u ook van dienst zijn. Wij kunnen u dan in contact brengen met onze vaste partner die gespecialiseerd is in het aanleggen van vloerverwarming tegen een scherpe prijs. Als u ons offertestappenplan invult en aanvinkt dat u een offerte voor het leveren en aanleggen van vloerverwarming wilt ontvangen, dan brengen wij u in contact met onze vaste partner. Deze partner is specialist in het aanleggen van alle soorten vloerverwarming.

 

Kies voor gemak en de scherpste prijs bij AVV afbouw en partners. De combinatie 'vloerverwarming aanleggen en cementvloer aanbrengen' zit ons als gegoten. Benieuwd naar onze prijs? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.