Vloerverwarming

Voor vloerenbedrijf AVV Afbouw zijn sommige vragen essentieel bij het aanleggen van een cementdekvloer en/of vloerverwarming. Eén daarvan is de vraag of de ondergrond voorzien is van vloerverwarming.

Indien dit nog NIET zo is, kan AVV Afbouw u ook van dienst zijn. Wij kunnen u dan in contact brengen met onze vast partner die gespecialiseerd is in het aanleggen van vloer verwarming tegen een scherpen prijs . Als u ons offerte stappenplan invult, en aan vinkt dat u een offerte voor het leveren en aanleggen van vloerverwarming wil ontvangen, dan brengen wij u in contact met onze vaste partner.

 

Vloerverwarming aanleggen

Wilt u een vloerverwarming aanleggen onder laminaat, parket, vloerbedekking of een houten vloer? Het is allemaal geen probleem. Wel is de juiste afstelling tussen vloerverwarming en het zandcement belangrijk. Dit is waar AVV om de hoek komt kijken met verstand van beide werelden. Kies voor gemak en de scherpste prijs voor de combinatie AVV afbouw en partner 'vloerverwarming aanleggen' en cementvloer storten'. Onze partner is specialist in het aanleggen van alle soorten vloerverwarming. Vraag nu direct een offerte aan.

 

Dekvloer en vloerverwarming

Bij vloeren met vloerverwarming mengen we altijd een vezelversterking of estrolthvloeistof door het zandcement. Dit is voor extra wapening in de vloer, en het geeft een betere warmtegeleiding.
Omdat de mengverhouding door een computer wordt geregeld is de kwaliteit van ons zandcement zeer hoogwaardig en altijd constant.


Geef daarom in ons offerte stappenplan aan wat voor u van toepassing is.