Nieuw keurmerk voor AVV Afbouw

Hoe weet u dat een afbouwbedrijf (of welk bedrijf dan ook) de kwaliteit levert die ze belooft? Hoe weet u dat een project op de afgesproken tijd klaar is? Hoe weet u dat de uitvoerders de nodige kennis en certificaten bezitten? Met andere woorden: hoe weet u dat u waar krijgt voor uw geld? Daarom dragen bedrijven keurmerken. Zodat u direct ziet dat een bedrijf staat voor kwaliteit.

 

AVV Afbouw heeft ook keurmerken, en we hebben er sinds kort een nieuwe bij: Afbouwkeur. En daar zijn we best trots op. We hebben hiervoor namelijk aan een aantal strenge voorwaarden moeten voldoen. Het is voor ons een bevestiging dat we goed zijn in wat we doen en dat we op de juiste manier bezig zijn.

 

Wat betekent dit voor ons?
We mogen dit keurmerk op onze website dragen en we kunnen onverwachtse bezoekjes krijgen van een strenge controleur, die komt kijken of we ons netjes aan de regels en afspraken houden.

 

Wat betekent dit voor u?

Simpel gezegd: als een bedrijf het keurmerk Afbouwkeur draagt, ziet u dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf dat goed werk levert. Een extra garantie dat wij er alles aan doen om van uw klus een succes te maken.

 

Meer weten over Afbouwkeur?
Ga naar www.afbouwkeur.nl