Klanten die u voorgingen:

"Bedankt AVV afbouw, we zijn uiterst tevreden over de dienstverlening!"
"Jullie waren op tijd en snel. Binnen 3 uur lag de vloer er strak en mooi in. Alles ging perfekt en was schoon. Jullie bedrijf is een man een man en een woord een woord. Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Toppie. Familie Spies"
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
"Top bedrijf dat AVV strak en snel gewerkt een hele begane grondvloer gesmeerd in 4u tijd! "
"Vakkundige en vriendelijke mensen, kennis van zaken en laten alles keurig achter. "
"Zeer treveden over deze vakmannen. Goed op elkaar ingespeeld en een prachtig eindresultaat..."
"April 2018)Fantastische vloer gekregen, zeker vergeleken met een vloer die een ander bedrijf enkele jaren geleden had gelegd. Afspraken zijn 100% duidelijk, De jongens zijn vriendelijk en betrouwbaar. Goede adviezen, bijzonder goede afwerking, naast het vakmanschap te danken aan het professionele materiaal, vrachtwagencombinatie en vlinderapparaat. Was ook bereid om een eerder gemaakte afspraak enkele dagen te verschuiven. Prijs is ook concurrerend. Topbedrijf met een topkwaliteit!"
"Januari 2019) De werknemers namens AVV zijn prettige mannen om over de vloer te hebben ;-) Alles.verliep volgens planning, harde en nette werkers en de vloer ligt er strak in. Zeker een aanrader!"
"Nou hierbij ook mijn klantreactie en net als alle reacties die ik heb gelezen op de site ben ik ook zeer tevreden. Top bedrijf en alles volgens afspraak!"
"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
"Van de week hebben de mannen een mooi strak vloertje aangebracht. Ze zijn zijn niet alleen snel maar leveren ook kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en de goede service en nazorg. Groetjes Ellen uit Beverwijk"
"November 2018)Ik heb zojuist 80 m2 dekvloer laten aanbrengen door AVV! Het is meteen duidelijk dat deze mannen 10tallen jaren ervaring hebben en passie in hun werk! En dat tegen een hele scherpe prijs. Top mannen... "
"Goede kwaliteit voor een goede prijs, kortom; Vakwerk en wat mij betreft is de serviceverlening top!"
"De vloer is super strak en alles is netjes en schoon achtergelaten. ook waren de mannen netjes op tijd en zijn erg vriendelijk. Wij vinden het een top bedrijf en zouden ze zeker aanraden, als je een zandcementvloer nodig heb! "
"Op tijd, behulpzaam en een strakke vloer als resultaat. AVV afbouw is een bedrijf zoals je ze graag hebt."
"Snelle offerte, duidelijke communicatie, zeer vriendelijke jongens, behulpzaam en meedenkend! Alles netjes en schoon achtergelaten! "
"Duidelijke website,strakke vloer, prettig in omgang, goede prijs kwaliteit, kortom AVV is een aanrader! "
"Mei 2018)Wij zijn via een goede recentie achter de service van AVV gekomen. Bij het zien van het filmpje een afspraak gemaakt. De mannen van AVV zijn al hun afspraken keurig nagekomen en leveren vakwerk, klasse!!"
"Januari 2018) Prima vloer gesmeerd door AVV en duidelijk advies voor en na de levering van de dekvloer bedankt!"
"Onze dank voor de perfecte uitvoering! Heel precies gewerkt, goed voorbereid en stipt op tijd. Wij kunnen iedereen jullie aanraden!"
"Ik ben zeer tevreden over AVV. Het werk is snel en vakkundig opgeleverd. De vloer ziet er prachtig uit. Ik werd netjes een paar dagen van tevoren gebeld om nog even een aantal afspraken te bevestigen. Op de dag zelf een uurtje van te voren gebeld over exacte aankomst tijd. bijna op de minuut nauwkeurige waren de heren ter plaatse. Trefwoorden voor AVV. Vriendelijk, vakkundig professioneel, netjes en vlot."
"Maart 2018) We zijn erg tevreden met deze strakke vloer en alle afspraken zijn netjes nagekomen. We zouden AVV zeker aanbevelen."
"Precies op tijd, snel nauwkeurig en schoon gewerkt !! vloer iets dikker gemaakt ivm hechting,zonder bijkomende kosten. prima bedrijf !!Familie Haakman Wervershoof"
"Uitstekend werk. Men werkt snel en vakkundig. Stipt op tijd en alles wordt keurig opgeruimd."
"April 2018:) Heel goede ervaring met AVV. Alles ging volgens afspraak en heel tevreden over werk wat is geleverd. Vooraf nog een bevestigings mail en achteraf nog een goed protocol hoe de vloer goed voor te bereiden op de verwarming. Blij mee! "
"Juli 2018) Super gesmeerd, ziet er strak uit AVV"
"AVV was keurig op tijd, het waren vriendelijke mensen en de vloer zag er super strak uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Alles netjes achtergelaten. Bedankt voor de goede service AVV afbouw! "
"prima werk geleverd AVV!"
"Wij willen nog laten weten dat we zeeeeeer tevreden zijn over de vloer. Het was een groot genot om onze 60x60 tegels op deze vloer te leggen en ook de woninginrichter die onze PVC vloer heeft gelegd zei dat hij zelden zo strakke, mooie vloer heeft gezien. Hartelijk dank voor de prettige en duidelijke communicatie. Het was fijn zaken doen met deze mannen. Ook een zeer scherpe prijs!!. Ga zo door. We wensen jullie veel succes met jullie bedrijf. "
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
"Beste AVV, Graag wil ik je nog bedanken voor de perfect gelegde vloer, mijn tegelzetter was zeer tevreden. Ook de prijs voor de gelegde vloer was zeker goed, Kon daar zelf niet eens de materialen voor kopen. Zal je zeker aanbevelen top Bedankt. "
"Alles is keurig volgens afspraak geleverd en uitgevoerd. Duidelijke instructies vooraf met betrekking tot de voorbereidingen voor de vloer, de route en opstelplaats van de vrachtwagen. De vloer is keurig strak gelegd, de bouwplaats opgeruimd en schoongespoten achtergelaten. Een voorbeeldig uitgevoerde klus!"
" Betanke foar de goede service en vlakke flier. Groetnis út fryslân !"
"Bouwbedrijf Nieuwendijk uit Voorhout Al jaren klant van AVV en elke keer super tevreden!"
"Vloer ligt er super strak in! Keurig gedaan door AVV."
"Het vroege uur van aanvang van de werkzaamheden viel niet mee voor een avondmens uit de horeca, maar het resultaat van de uitvoering ziet er prima uit. Bedankt jongens van AVV "
"Zeer tevreden. Snel en vakkundig gewerkt. Vloer ziet er strak uit. Communicatie uitstekend. Zal u zeker aanbevelen aan derden!"
"Vriendelijke mannen, goede communicatie vooraf en absoluut een zeer strakke vloer geleverd. Prettige ervaring en een aanrader AVV vloeren!"
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
"Januari 2019) Op tijd, en zeer netjes. Verder vriendelijk vakmannen. aanrader. Bedankt"
"Prima bedrijf, houd zich correct aan de afspraken. I"
"December 2017: Goedendag We zijn super tevreden alles keurig op tijd en we kunnen schaatsen op de vloer zo glad is het .Toppers. vr gr Cor en Ans Katwijk "
"Bedankt Jongens van AVV er is mooi en strak gesmeerd en daarnaast is er door jullie vrachtwagencombinatie bijna geen rest materiaal achter gebleven. Top! "
"Ik wil jullie nog bedanken, dat jullie konden komen en de vloer ligt er prima in. "
"Vooral de communicatie vind ik heel goed, mooie duidelijke site en een goede prijs! Er werd van te voren gebeld om de aandacht puntjes door te spreken en gemaild hoe laat men aanwezig zou zijn, Heel goed. "
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
"Offerte zeer netjes en snel, binnen één dag, met een nette prijs. Strakke planning en goed overleg, uitvoering glad en strak zonder problemen. Alles netjes achter gelaten.Prima vakwerk, een aanrader. Henk, Cruquius "
"Een heldere offerte binnen 12 uur hadden wij een scherpe en duidelijke offerte en deze behoefde geen vragen. De website is klantvriendelijk genoeg, zeer efficiënt en een helder stappenplan! En de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd op zaterdag met een goed humeur. "
"Zeer tevreden over het geleverde werk! Heel netjes gewerkt, en mooie strakke vloer achtergelaten.De vloer moest veel dikker worden gesmeerd dan was afgesproken, en dat werd heel netjes opgelost.Dit bedrijf kan ik aanraden, harde werkers."
"Heel duidelijk. Vooral het filmpje geeft veel duidelijkheid. We konden hiermee aan vrienden en familie laten zien wat en hoe de vloer gesmeerd zou worden. Opmerkingen: Dank voor de mooie strakke vloer. Mooie vrachtwagen en alles schoon achtergelaten. Top hoor hebben weer een huis. "