Klanten die u voorgingen:

"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
"Ze waren heel netjes op de af gesproken tijd . De vloer is heel mooi vlak gemaakt en ziet er echt perfect uit!! Ook hebben ze netjes de trap naar de verdieping schoon gemaakt van mijn bedrijfsunit . Conclusie: echt super, top gedaan !!! "
"Weesp februari 2018), hier ook een strakke vloer, goede planning en uitvoering en duidelijke afspraken!"
"Zeer tevreden. Snel en vakkundig gewerkt. Vloer ziet er strak uit. Communicatie uitstekend. Zal u zeker aanbevelen aan derden!"
"Zelfs het smeren van een dakopbouw is een eitje voor AVV met die mooie vrachtwagen! Waar heb ik me zorgen over gemaakt, ze zijn geweldig en alles netjes achter gelaten."
"Alles volgens afspraak, een zeer strakke vloer geleverd en de tegelzetter was er ook zeer content over. Niets dan lof."
"Mijn vragen werden goed beantwoord de prijs was gunstig de mensen waren vakkundig vriendelijk en werkte keurig netjes. Ik zal jullie zeker aanbevelen en mocht ik ooit nog weer eens een klus hebben dan hoef ik niet verder meer te zoeken! Jongens super bedankt. "
"Het vroege uur van aanvang van de werkzaamheden viel niet mee voor een avondmens uit de horeca, maar het resultaat van de uitvoering ziet er prima uit. Bedankt jongens van AVV "
"Wij (SAS bouw Hoorn) zijn vaste klant bij AVV omdat we graag met de beste vakmensen werken bij onze particulieren klanten. Een top bedrijf dat altijd zijn afspraken na komt!"
"Prachtig afgewerkte vloer afgeleverd. Precies op het juiste tijdstip en alles zo als was afgesproken. Alles netjes en schoon achtergelaten. Dit is wat je verwacht!."
"mooie strakke vloer AVV! Bedankt jongens."
"Zeer tevreden over de geleverde dienst! Uitstekend vakwerk! Bedankt AVV!"
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
"1 st.klas vak mensen!!"
"AVV de vloer ziet er prachtig uit, duidelijke uitleg, alles weer keurig opgeruimd !"
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
"prima werk geleverd AVV!"
"Een week van te voren gebeld door de vaste contact persoon van AVV, die mij goed advies gaf voordat hij zou komen. Daar heb je wat aan. Datum en tijd afgesproken. Afspraak goed nagekomen, wat wel eens anders gebeurd. In 1 woord vakmensen. Een mooie strakke vloer, Geen troep achtergelaten, keurig opgeruimd of ze er niet geweest waren. AVV bedankt."
"April 2018)Keurig volgens afspraak aanwezig en super netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! ."
"Weer een vloer laten smeren door AVV net als de vorige keer top gegaan, goede duidelijke afspraken! De vloer ligt er strak in alles netjes opgeruimd vaklui zeker een aanrader voor als je een dekvloer in je woning nodig heb mvg Gerard"
"Goedemiddag AVV, Ik wilde graag nog even bedanken voor de nette dekvloer, en de goede service! Zal jullie zeker aanraden bij andere! Met vriendelijke groet uit Zeist ________________________________________ "
"Zeer goed bedrijf! Vakkundig en snel bedankt AVV"
"Uiterst tevreden. Vloer ziet er perfect uit! Wel op tijd koffie verzorgen om het humeur op peil te houden"
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
"Voor de 3de fase zijn ze alweer geweest en elke keer blijf ik verbaast hoe netjes en efficiënt ze werken AVV, gewoon vakmensen! Gr Piet uit Ilpendam"
"Prima website, instructief filmpje! Opmerkingen: Snel en duidelijke afspraken waar ook goed aan voldaan is. Prijs kwaliteit is uitstekend, prima telefonisch contact om planning te bespreken."
"Keurig op tijd en vlot maar zeker ook heel netjes gewerkt. Bedankt AVV afbouw"
"Wij zijn zeer tevreden over de inzet van avv afbouw je wordt prima geholpen duidelijke afspraken en niet te vergeten vriendelijk personeel en alles weer netjes achter gelaten en een zeer strakke vloer een echte aanrader "
"Een compliment voor het communiceren. Van te voren bellen,maar ook het klanttevredenheidsonderzoek, helemaal goed. Dat laat zien dat jullie echt met klanttevredenheid bezig zijn. Zeker in de bouw kun je hierin onderscheiden en dat doen jullie wat mij betreft. Succes met jullie bedrijf. Groet Daniel van Ammers "
"Super geregeld, duidelijk offerte, snel en efficiënt gewerkt. wij zijn tevreden, en wat ziet de vloer er mooi uit, ben bijna geneigd om het zo te houden ;-)"
"De vloeren zijn mooi en super strak gesmeerd en gevlinderd door AVV afbouw bedankt, zal jullie zeker bij iedereen aanraden voor een dekvloer! "
"April 2018)Fantastische vloer gekregen, zeker vergeleken met een vloer die een ander bedrijf enkele jaren geleden had gelegd. Afspraken zijn 100% duidelijk, De jongens zijn vriendelijk en betrouwbaar. Goede adviezen, bijzonder goede afwerking, naast het vakmanschap te danken aan het professionele materiaal, vrachtwagencombinatie en vlinderapparaat. Was ook bereid om een eerder gemaakte afspraak enkele dagen te verschuiven. Prijs is ook concurrerend. Topbedrijf met een topkwaliteit!"
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
"Op basis van met name prijs en goede referenties hebben wij een keuze gemaakt. De mannen waren prima op tijd, zijn zeer aardig en vakbekwaam. Geven ook daarna nog goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden. "
"Zeer goeie service de vloer is mooi strak gesmeerd "
"Prima service en goed werk. Zeker aan te raden!"
"Bouwbedrijf Nieuwendijk uit Voorhout Al jaren klant van AVV en elke keer super tevreden!"
"We werken al jaren samen met AVV prima gasten, altijd netjes en volgens afspraak! Dat word gewaardeerd hier bij ons in het “Gooi” afz. Bouwbedrijf Niesink (Huizen) "
"Werk gelukkig uitgevoerd Pffff.... AVV heeft alles goed georganiseerd, duidelijke communicatie en prima nazorg. Daarnaast ook nog vriendelijk in de omgang. We zijn zeer tevreden. "
"Erwin Spruit Vond u dat de offerte snel en duidelijk?: helder en duidelijk (beter als de meeste con collega's) Kortom alles top geregeld, super goed gesmeerd volgens de tegelzetter en keurig op tijd. Een echte aanrader!!"
"Ontzettend bedankt! De vloeren liggen er mooi en strak bij. De werkwijze beviel ons prima. Afz. een tevreden klant uit Blokker! "
"Bedankt AVV, geweldig gedaan echte vaklui zijn jullie."
"4 de woning dit jaar bij ons in de straat die AVV smeert en elke keer raak ik er niet over uitgepraat met de buren, zo makkelijk met een mooie vrachtwagen, geweldig en altijd netjes schoon. Bedankt weer mannen van AVV! "
"Vakkundig aangebracht AVV!! De vloer ligt er strak in. Tegelzetter was tevreden. Geen rommel en alles schoon achtergelaten. Beschaafde mensen, die vloerenleggers. Afspraak was afspraak en de planning was correct. Een aanrader deze zandcementdekvloerenlegger. "
"Mooie strakke vloeren voor een nette prijs in onze hele woning, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, Kortom top bedrijf. Bedankt! "
"Goed werk geleverd. Vloer ziet er perfect uit. Bedankt AVV!!"
"Vandaag heeft AVV afbouw in mijn keuken een vloer gesmeerd. Alles verliep vlekkeloos. Eerst is een week vooraf de werkzaamheden zouden plaats vinden telefonisch doorgenomen. Dit vond ik erg prettig. De heren waren uiterst op tijd en hebben de vloer snel en vakkundig gesmeerd. Alles zeer netjes achtergelaten en ik ben er zeer blij mee ! Heren Bedankt voor de geweldige service. Gr Fam Ooms , Maarssen "
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
"AVV zorgt ervoor dat van tevoren alles geregeld is. Ze bellen een week van te voren hun klant netjes op en nemen dan stap voor stap door wat er gedaan moet zijn om snel en strak te kunnen werken, ik vindt dat echt super! Wat weet een particlier nou van zandcementdekvoeren? ??? Ik in ieder geval niet veel. Hoeft ook niet ... want ze hebben een duidelijke video en maken het in het echt ook waar! "
"Prima gewerkt mannen. Ziet er top uit."