Klanten die u voorgingen:

"De vloer ligt in het gehele huis spiegelglad! We zouden het bijna zo laten en niet eens een eindvloer plaatsen. Bovendien uiterst vriendelijke mensen."
"Alles ging voorspoedig. Werkzaamheden waren erg goed voorbereid en op elkaar afgestemd. Na afloop alles weer op geruimd en de vloer ligt en keurig strak in. Top!"
"Nette strakke vloer, voor een hele goede prijs.duidelijke afspraken en een snelle en vakkundige afhandeling. Bedankt AVV"
"Voor de 3de fase zijn ze alweer geweest en elke keer blijf ik verbaast hoe netjes en efficiënt ze werken AVV, gewoon vakmensen! Gr Piet uit Ilpendam"
"Ze begonnen lekker op tijd (06.30uur) zodat ik maar een paar uur vrij hoefde te nemen van mijn werk! Mijn hele huiskamer vloer om 10:00 klaar en het resultaat mag er zijn. Een mooie strakke vloer. Echt vakwerk , bedankt!! "
"Januari 2018) Zeer nette en strakke vloer gelegd. Super tevreden. Een aanrader."
"AVV bedankt voor het smeren van mijn bedrijfspand, echt goed gedaan, vanaf de offerte aanvraag tot de oplevering ging alles volgens afspraak! "
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"
"Bedankt voor het smeren van de bedrijf units totaal 16 stuks de vereniging van eigenaren is zeer te vrede en dat voor een zeer scherpen prijs!! € 250,00 per unit goedkoper als de aannemer €€"
"Juli 2018) Heel blij met onze strakke cementdekvloer. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd en afspraak is afspraak. Prijs is concurrerend en er wordt met zorg gewerkt. Bij een volgende vloer zou ik het wel weten! "
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
"Vakkundige en vriendelijke mensen, kennis van zaken en laten alles keurig achter. "
"Perfekt, wij zijn heel tevreden prachtig gladde dekvloer en goede prijs en snel echt een aanrader. "
"Bedankt AVV voor het smeren van de 1ste verdiepingsvloer van mijn bedrijfspand. Super strak en glad en afgevlinderd, wist niet dat dat ook kon, maar dank zij de duidelijke website en het prima advies ben ik nu meer dan een tevreden klant!!"
"Dinsdag om 10.00 zou de vloer worden gesmeerd een 1/2 uur van te voren werd er gebeld hoe laat ze er zouden zijn, dat was precies volgens de afgesproken tijd. Met een professioneel ogende vrachtwagen, na even tijd voor koffie genomen te hebben, werd vakkundig de vloer gesmeerd. Ziet er zeer strak uit. En alles mooi en schoon opgeleverd voor een scherpe prijs, klasse!"
"Hoi Barry ik ben zeer tevreden, de vloer ziet er super strak uit, dat word een makkie voor het tegelen ! Voor de volgende klus zal ik jullie zeker weer vragen, helemaal top! Mvg sandy s.nowee onderhoudsbedrijf "
"De uitvoering van de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken en inderdaad is alles zeer netjes en schoon achter gelaten. Alleen de koffie kopjes moest ik zelf nog schoonmaken. Dus zeer tevreden met AVV. "
"prima werk geleverd AVV!"
"De jongens van AVV waren vriendelijk en gaven van te voren al goede aanwijzingen in de offerte en het eind resultaat is mooi strak! "
"Ik wil jullie nog bedanken, dat jullie konden komen en de vloer ligt er prima in. "
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
"In het hele huis mooie nieuwe dekvloeren gekregen. De mannen waren 's ochtend exact volgens afspraak aanwezig en leveren mooi vakwerk."
"Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en over het geheel.Het geheel is goed verlopen en alles volgens afspraak gegaan. Ik zal in de toekoms (indien nodig ) een beroep doen. Met vriendelijke groet, Siem Duinmaijer"
"Op basis van met name prijs en goede referenties hebben wij een keuze gemaakt. De mannen waren prima op tijd, zijn zeer aardig en vakbekwaam. Geven ook daarna nog goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden. "
"AVV zorgt ervoor dat van tevoren alles geregeld is. Ze bellen een week van te voren hun klant netjes op en nemen dan stap voor stap door wat er gedaan moet zijn om snel en strak te kunnen werken, ik vindt dat echt super! Wat weet een particlier nou van zandcementdekvoeren? ??? Ik in ieder geval niet veel. Hoeft ook niet ... want ze hebben een duidelijke video en maken het in het echt ook waar! "
"Na een aantal contactmomenten zijn de mensen volgens afspraak gekomen en hebben op een zeer vriendelijke en duidelijke wijze gehandeld. Mooi om te zien en te horen dat deze mensen hun vak verstaan en ook van een lolletje houden. Ook koffie zijn ze dol op, maar het blijft bij één bakkie, daarna doorbuffelen."
"De vloer ligt er superstrak bij en ze gaven goed advies om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Bedankt AVV!!"
"Zeer tevreden klant net als bij de buren heeft AVV bij ons ook de verdiepingsvloer in ons bedrijfspand (unit) gesmeerd en een ding staat buiten kijf het zijn vakmensen, alles netje schoon en opgeruimd!"
"Pracht vloer gesmeerd door AVV. lekker op tijd af gesproken s ‘morgens, kon ik mooi weer naar me werk om 12:00. Koste het me maar een halve snipperdag!"
"Hij ligt er weer strak in AVV, Top!! Tot de volgende fase dan maar weer."
"Dik tevreden !! "
"Juli 2018) De werkzaamheden zijn geheel volgens afspraak uitgevoerd. De vloer ligt er super strak in en alles is keurig netjes achtergelaten. Kortom een zeer tevreden klant."
"Mei 2018:)Echte vakmannen!!!! keurig op tijd en 60m2 zat er zo in."
"De uitvoering was netjes en volgens de mooie video op de site, prima vakmensen met duidelijke afspraken. "
"Niets meer dan lof voor deze 2 kanjers!!! vloer ligt er fantastisch bij en zeeeeeer strak alles werd keurig netjes achtergelaten me deur werd zelf nog met water en een borstel schoongemaakt. ik zal vrienden en kennissen zeker aanraden bij jullie een offerte aan te vragen en de werkzaamheden te laten uitvoeren!! Groeten, Marcel "
"Wij zijn uiterst tevreden over jullie! Communicatie goed duidelijk, vloeren netjes strak en zeer klantvriendelijk. Groeten Alwin Jansen"
"Goedenavond, Ik wou jullie even bedanken voor de TOP vloer. Had kerstborrel vandaar dat ik nu pas mail. Ziet er heel netjes uit. prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar. m.v.g.mario hirs"
"Akersloot Dec 2017: Net als vorige keer keurig op tijd, prima vloer en een gezellige manier van doen. tot over een paar weken, dan is de benedenvloer aan de beurt. groet Pieter"
"Augustus 2018)Beste AVV, Wij zijn ontzettend tevreden over onze zandcement vloer. Ook zijn wij uiterst goed geholpen door deze vakmannen. Toen het eerste bedrijf niet zijn komen opdagen zijn wij uit de brand geholpen door deze mannen. En wij zijn er heel blij mee, want het vloer zit er mooi strak in. Ook heel duidelijke informatie ervoor en daarna, en een goede offerte. Ze werken netjes, duidelijk en alles volgens afspraak. Nogmaals bedankt! Groten uit Uithoorn"
"Zeer tevreden over de geleverde dienst! Uitstekend vakwerk! Bedankt AVV!"
"Alles volgens afspraak, een zeer strakke vloer geleverd en de tegelzetter was er ook zeer content over. Niets dan lof."
"Mijn ervaring met AVV is zeer positief: volgens heldere afspraken een prachtige strakke dekvloer leggen tegen een goede prijs en zonder gedoe achteraf waarbij alles ook nog eens keurig schoon wordt achtergelaten. Aan te bevelen voor ieder die een dekvloer nodig heeft!"
"AVV was keurig op tijd, het waren vriendelijke mensen en de vloer zag er super strak uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Alles netjes achtergelaten. Bedankt voor de goede service AVV afbouw! "
"Vakwerk en alles volgens afspraak, lekker duidelijk met de video op de site!"
"Keurig werk geleverd. Zeer tevreden vanaf offerte aanvraag tot oplevering."
"Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Bedankt AVV"
"Keurig , netjes en snel garage vloer gedaan, duidelijke communicatie, Aanrader.!"
"April 2018) Vaklui!! Kan niets anders zeggen. Oplevering van de nieuwe dekvloer is superstrak."
"Zeer tevreden. Snel en vakkundig gewerkt. Vloer ziet er strak uit. Communicatie uitstekend. Zal u zeker aanbevelen aan derden!"
"Bedankt voor de goede service en strakke vloer. Onze vragen werden duidelijk en oprecht beantwoord en tevens via de mail bevestigd. De communicatie was perfect. Zeer schoon en nette afwerking. Bedankt heren van AVV !!! "