Klanten die u voorgingen:

"Snel een nette offerte, Persoonlijk contact over de situatie en wat er geregeld moet zijn ter plaatse van uitvoering. Net werk geleverd binnen de afgesproken planning! Een net en duidelijk stookprotocol om de perfecte vloer te houden. Hartelijk dank hiervoor! V&S Authentiek Bouwen"
"Uitstekend werk. Men werkt snel en vakkundig. Stipt op tijd en alles wordt keurig opgeruimd."
"We kregen goede uitleg bij vragen over de voorbereiding, de mannen waren perfect op tijd, de vloer was in no time klaar en ziet er mooi strak uit. Vakwerk geleverd en alles weer netjes achter gelaten! Wij zijn uiterst tevreden ;)"
"Ben niet van de computer maar zelfs dit is me gelukt. De werkzaamheden zijn prima en goed verlopen geheel volgens planning. Ze zijn erg zuinig op hun spullen, en dus ook op onze, kortom gewoon goed! "
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
"Januari 2018) Zeer nette en strakke vloer gelegd. Super tevreden. Een aanrader."
"januari 2019) Zijn prima tevreden alles volgens afspraak en netjes werk geleverd"
"De uitvoering van de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken en inderdaad is alles zeer netjes en schoon achter gelaten. Alleen de koffie kopjes moest ik zelf nog schoonmaken. Dus zeer tevreden met AVV. "
"Augustus 2018)Beste AVV, Wij zijn ontzettend tevreden over onze zandcement vloer. Ook zijn wij uiterst goed geholpen door deze vakmannen. Toen het eerste bedrijf niet zijn komen opdagen zijn wij uit de brand geholpen door deze mannen. En wij zijn er heel blij mee, want het vloer zit er mooi strak in. Ook heel duidelijke informatie ervoor en daarna, en een goede offerte. Ze werken netjes, duidelijk en alles volgens afspraak. Nogmaals bedankt! Groten uit Uithoorn"
"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
"Zeer tevreden met de gedane werkzaamheden!!"
"Voor de 3de fase zijn ze alweer geweest en elke keer blijf ik verbaast hoe netjes en efficiënt ze werken AVV, gewoon vakmensen! Gr Piet uit Ilpendam"
"Wij (SAS bouw Hoorn) zijn vaste klant bij AVV omdat we graag met de beste vakmensen werken bij onze particulieren klanten. Een top bedrijf dat altijd zijn afspraken na komt!"
"Super voor elkaar weer! Dit is de 2e keer dat AVV hier een dekvloer heeft gelegd en weer n knap staaltje werk. Perfekt bedrijf met veel kennis van zaken, zeker een aanrader!"
"Beste AVV, Dank voor het mooi geleverde werk vandaag! Duidelijke offerte Duidelijke instructies een week voor de afspraak Mooi op tijd Snel maar vakkundig gewerkt Netjes achter gelaten. Zeer tevreden! "
"AVV zorgt ervoor dat van tevoren alles geregeld is. Ze bellen een week van te voren hun klant netjes op en nemen dan stap voor stap door wat er gedaan moet zijn om snel en strak te kunnen werken, ik vindt dat echt super! Wat weet een particlier nou van zandcementdekvoeren? ??? Ik in ieder geval niet veel. Hoeft ook niet ... want ze hebben een duidelijke video en maken het in het echt ook waar! "
"Na vier maanden verbouwen hebben we nu een strakke zandcementvloer op de begane grond. Het ziet er meteen een stuk netter uit. In een paar uur tijd aangebracht door AVV. Chapeau!"
"Kortenhoef, 21-10-2017 Prima voorbereiding, strakke planning, mooie vloer en tussendoor ook nog een goed gesprek ;-) Aanrader! Groet, Frans Willem Pompe"
"Perfekt, wij zijn heel tevreden prachtig gladde dekvloer en goede prijs en snel echt een aanrader. "
"Mei 2019 - Goed geregeld en goed contact vloer ligt er goed bij en strak. geen puin achtergelaten en zeker betaalbaar in vergeleken met zijn concurenten. Hartelijk dank voor de goede zorg"
"Het verliep allemaal TOP goede afspraken en op Zaterdag, er is een stukje vakwerk geleverd!!"
"De vloer ligt er superstrak bij en ze gaven goed advies om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Bedankt AVV!!"
"De communicatie verloopt zeer goed en het eindresultaat is erg mooi. Bedankt AVV"
"Alles vooraf duidelijk besproken. Netjes gewerkt en de vloer superstrak!! Iedereen kan een voorbeeld nemen aan AVV afbouw!!"
"Ontzettend bedankt! De vloeren liggen er mooi en strak bij. De werkwijze beviel ons prima. Afz. een tevreden klant uit Blokker! "
"Goedemiddag AVV, Ik wilde graag nog even bedanken voor de nette dekvloer, en de goede service! Zal jullie zeker aanraden bij andere! Met vriendelijke groet uit Zeist ________________________________________ "
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
"Zo hoort het te zijn. Meer dan uitstekende voorbereiding en uitvoering. Helemaal goed!"
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen!! Met vriendelijke groet, "
"Vandaag is de vloer van de berging gesmeerd, alles volgens afspraak .keurig werk geleverd en na afloopalles schoon op geleverd, je kunt alleen in de berging zien dat ze geweest zijn. Zeker aan te bevelen een vloer zonder zorgen. AVV is zeker aan te bevelen!"
"In een woord VAKWERK!! Bedankt AVV"
"(Sijbekarspel 2017) Vloer zit er echt strak in en netjes achtergelaten. Top geregeld! "
"Mei 2019)Alles is volgens afspraak gegaan. Om 6.20 uur aangekomen. Gekeken of onze voorbereidingen goed waren, even koffie gedronken, een gezellig praatje en toen hard aan het werk gegaan.Het resultaat: een mooie strakke vloer. Alles werd weer netjes opgeruimd. Aardige mensen. We zijn heel tevreden. Bedankt."
"Keurig , netjes en snel garage vloer gedaan, duidelijke communicatie, Aanrader.!"
"Januari 2019) Hardstikke top gedaan! Alles volgens afspraak en netjes, egaal en strak! "
"De mannen stipt op tijd, en binnen een mum van tijd lag de vloer erin. Alles netjes achtergelaten!! "
"Wij zijn over alles zeer tevreden, bedankt AVV!"
"Maart 2018) We zijn erg tevreden met deze strakke vloer en alle afspraken zijn netjes nagekomen. We zouden AVV zeker aanbevelen."
"Prima vloer AVV, lekker veel geld bespaard in mijn nieuwbouw woning door de dekvloer met vloerverwarming zelf te regelen! Alles netjes en goed ge communiceert goed werk geleverd en zonder zorgen. "
"Zeer tevreden over het geleverde werk! Heel netjes gewerkt, en mooie strakke vloer achtergelaten.De vloer moest veel dikker worden gesmeerd dan was afgesproken, en dat werd heel netjes opgelost.Dit bedrijf kan ik aanraden, harde werkers."
"Offerte van AVV werd snel gemaakt en was helemaal duidelijk. De Website is in tegenstelling tot concullega bedrijven zeer klantvriendelijk voor particulieren amateur bouwers dus erg fijn ! De werkzaamheden zijn snel en heel goed uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten. Ook de slordigheid van de vloerverwarming installateur werd voor mij opgelost. Heel erg tevreden! "
"September 2018) Vakwerk geleverd, top!"
"Super mooie vloer ..top gedaan mannen.ga jullie zeker aanbevelen bij mijn werkgever (onderhoud en verbouw. bedrijf) Gr Jan"
"Januari 2019) Gestroomlijnd proces. Het gehele traject aanvraag tot offerte, van afspraak tot levering. Mooi resultaat, fijne mensen."
"In 2004 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met AVV afbouw, op 12-04-2017 voor de tweede keer, waarom??? Een ongelofelijke Vakman die z'n vak verstaat, zeer netjes z'n werk afleverd en geen rommel achter laat zoals hopen zand of lege cement zakken, alles gaat met een volautomatische vrachtauto , hier wordt je echt blij van , van ons een tien met een griffel"
"September 2018)Volgens afspraak op tijd en goed werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden"
"Januari 2018) Prima vloer gesmeerd door AVV en duidelijk advies voor en na de levering van de dekvloer bedankt!"
"Oktober 2018) Strakke vloer afgeleverd, naar verwachting. Duidelijke offerte, week van te voren werd gebeld over de werkwijze tijdens dag van uitvoering. Correct, snel en vakkundig. Bedankt"
"Beste AVV, ook het stappenplan geeft duidelijkheid in wat men te wensen heeft! en qua opmerkingen: Ik kan niet anders aangeven dat de samenwerking fijn is verlopen, de vloer ziet er glad en strak uit. Mocht ik in de toekomst weer een vloer nodig hebben hoef ik niet te twijfelen. "
"Mei 2018)Gewoon een geweldig bedrijf waar je zelfs in deze tijd afspraken mee kan maken!"