Klanten die u voorgingen:

"Kortenhoef, 21-10-2017 Prima voorbereiding, strakke planning, mooie vloer en tussendoor ook nog een goed gesprek ;-) Aanrader! Groet, Frans Willem Pompe"
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
"Januari 2019) De werknemers namens AVV zijn prettige mannen om over de vloer te hebben ;-) Alles.verliep volgens planning, harde en nette werkers en de vloer ligt er strak in. Zeker een aanrader!"
"Zoals afgesproken stonden ze mooi op tijd op de stoep en waren ze binnen de kortste keren aan de slag. Voordat ik het door had waren ze ook al weer klaar en lieten ze alles netjes en schoon achter. Ik ben erg blij met de mooie strakke vloer!!"
"Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Bedankt AVV"
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
"In 2004 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met AVV afbouw, op 12-04-2017 voor de tweede keer, waarom??? Een ongelofelijke Vakman die z'n vak verstaat, zeer netjes z'n werk afleverd en geen rommel achter laat zoals hopen zand of lege cement zakken, alles gaat met een volautomatische vrachtauto , hier wordt je echt blij van , van ons een tien met een griffel"
"Alles volgens afspraak. Snel en netjes werk!"
"Zeer treveden over deze vakmannen. Goed op elkaar ingespeeld en een prachtig eindresultaat..."
"Januari 2018) Hartelijk dank voor de vakkundige afwerking van mijn vloeren AVV! Ik heb het nog even gecontroleerd en ben bovengemiddeld tevreden, ook over de goede nagekomen afspraken zoals ik het wilden hebben prijs kwaliteit verhouding liggen goed. Dus aanbeveling waard. Vriendelijke groet Evert"
"Erwin Spruit Vond u dat de offerte snel en duidelijk?: helder en duidelijk (beter als de meeste con collega's) Kortom alles top geregeld, super goed gesmeerd volgens de tegelzetter en keurig op tijd. Een echte aanrader!!"
"Mei 2018)Gewoon een geweldig bedrijf waar je zelfs in deze tijd afspraken mee kan maken!"
"Beste AVV, Graag wil ik je nog bedanken voor de perfect gelegde vloer, mijn tegelzetter was zeer tevreden. Ook de prijs voor de gelegde vloer was zeker goed, Kon daar zelf niet eens de materialen voor kopen. Zal je zeker aanbevelen top Bedankt. "
"Juli 2018 )Alles volgens afspraak, vloeren mooi strak. Ik ben zeer tevreden!"
"Super strakke vloer afgeleverd, zeer netjes gewerkt. En ook werd het nog eens super schoon achter gelaten. Echt vakmanschap! Ik zou avv zeer zeker bij iemand anders aanraden. En voor een goede betrouwbare prijs. "
"Zeer goeie service de vloer is mooi strak gesmeerd "
"Oostwoud november 2017: De vloer kon snel worden gelegd en is perfect glad en waterpas. Er wordt supersnel en efficient gewerkt. Alles 100% volgens afspraak. Wij zijn helemaal tevreden! "
"Mijn ervaring met AVV is zeer positief: volgens heldere afspraken een prachtige strakke dekvloer leggen tegen een goede prijs en zonder gedoe achteraf waarbij alles ook nog eens keurig schoon wordt achtergelaten. Aan te bevelen voor ieder die een dekvloer nodig heeft!"
" Betanke foar de goede service en vlakke flier. Groetnis út fryslân !"
" Juli 2018)Ik ben zeer tevreden over AVV. Het werk is mooi en vakkundig opgeleverd. De vloer ziet er prachtig uit. Erg blij met de mooie strakke dekvloer. Snel gewerkt en alles netjes achtergelaten. bedankt!"
"AVV was keurig op tijd, het waren vriendelijke mensen en de vloer zag er super strak uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Alles netjes achtergelaten. Bedankt voor de goede service AVV afbouw! "
""Geweldig" in een woord samen gevat! Prima vak mensen AVV"
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
"Goed werk geleverd. Vloer ziet er perfect uit. Bedankt AVV!!"
"Lopik, 2017) Een nette strakke vloer door echte vaklieden aangebracht en alles keurig achter gelaten zeer tevreden bedankt!"
"Werk gelukkig uitgevoerd Pffff.... AVV heeft alles goed georganiseerd, duidelijke communicatie en prima nazorg. Daarnaast ook nog vriendelijk in de omgang. We zijn zeer tevreden. "
"Bedankt AVV, geweldig gedaan echte vaklui zijn jullie."
"De offerte kwam zeer snel, ging goed in op mijn verzoek en gaf duidelijke uitleg over de aangeboden werkzaamheden. Ik heb na de offerte nog wat vragen gesteld. Deze zijn zeer snel beantwoord en toen bleek dat het iets minder werk zou zijn is de offerte zelfs verlaagd! De website en ook de informatieve mail de week voor de uitvoering waren zeer duidelijk en gingen uitstekend in op mijn vragen. Opmerkingen: Wauw! Een scherpe offerte, duidelijke informatie, snel antwoord op mijn vragen en een vlot en goed uitgevoerde klus. Wat wil je nog meer? Professioneel in alle opzichten. Bedankt AVV!"
"Op een prettige manier tot een overeenkomst gekomen duidelijke offerte De afwerkvloer is in onze aanbouw mooi strak gelegd. De werkplek en omgeving is keurig schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden met AVV en zal zeker, jullie bij andere aanbevelen! "
"AVV heeft onze vloer in de sportschool prima vlak en strak gesmeerd de leverancier van de sportvloer was zeer te spreken over de kwaliteit."
"Gewoon goed en netjes. .. Goede voorbereiding goed contact voor af en netjes werk afgeleverd. 55m2 in 4 uurtjes tijd. En ook nog vriendelijk volk. ..ooit weer nodig weten we jullie te vinden. Mvg Fam.Booij"
"Ze waren heel netjes op de af gesproken tijd . De vloer is heel mooi vlak gemaakt en ziet er echt perfect uit!! Ook hebben ze netjes de trap naar de verdieping schoon gemaakt van mijn bedrijfsunit . Conclusie: echt super, top gedaan !!! "
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
"Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en over het geheel.Het geheel is goed verlopen en alles volgens afspraak gegaan. Ik zal in de toekoms (indien nodig ) een beroep doen. Met vriendelijke groet, Siem Duinmaijer"
"Juli 2018) Heel blij met onze strakke cementdekvloer. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd en afspraak is afspraak. Prijs is concurrerend en er wordt met zorg gewerkt. Bij een volgende vloer zou ik het wel weten! "
"Ik tevreden, tegelzetter tevreden, gewoon een super strakke vloer door AVV afbouw gelegd!"
"Vanaf de offerte tot het opleveren van de vloer verliep alles vlekkeloos bij AVV…!"
"Akersloot Dec 2017: Net als vorige keer keurig op tijd, prima vloer en een gezellige manier van doen. tot over een paar weken, dan is de benedenvloer aan de beurt. groet Pieter"
"Bouwbedrijf Nieuwendijk uit Voorhout Al jaren klant van AVV en elke keer super tevreden!"
"De mannen kwamen mooi optijd 6:30u, en waren supervriendelijk. Vloer is super strak en alles is schoon en netjes achtergelaten! Ze waren net optijd klaar voor de Sinterklaas intocht die om 10:00 bij ons door de straat kwam. Mvg Rutger "
"Ze begonnen lekker op tijd (06.30uur) zodat ik maar een paar uur vrij hoefde te nemen van mijn werk! Mijn hele huiskamer vloer om 10:00 klaar en het resultaat mag er zijn. Een mooie strakke vloer. Echt vakwerk , bedankt!! "
"Goedenavond, Ik wou jullie even bedanken voor de TOP vloer. Had kerstborrel vandaar dat ik nu pas mail. Ziet er heel netjes uit. prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar. m.v.g.mario hirs"
"Juli 2018)Het was erg vroeg in de morgen, maar de vloer ligt er netjes in. De prijs is ook prima . Echte vakmannen"
"Februari 2019)De mannen waren keurig op tijd. De vloer ligt er mooi in. Nu nog even drogen en dan kan ik weer verder met bouwen."
"Ontzettend bedankt! De vloeren liggen er mooi en strak bij. De werkwijze beviel ons prima. Afz. een tevreden klant uit Blokker! "
"Heel duidelijk. Vooral het filmpje geeft veel duidelijkheid. We konden hiermee aan vrienden en familie laten zien wat en hoe de vloer gesmeerd zou worden. Opmerkingen: Dank voor de mooie strakke vloer. Mooie vrachtwagen en alles schoon achtergelaten. Top hoor hebben weer een huis. "
"Wij zijn ontzettend tevreden over de mooie vloer, er is echt vakwerk geleverd! bedank AVV"
"Maart 2019) Vandaag heeft AVV mijn vloer gesmeerd. Gingen erg netjes te werk het ziet er super strak uit en alles netjes opgeruimd! Bedankt mannen volgende keer bel ik jullie weer."
"April 2018)Keurig volgens afspraak aanwezig en super netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! ."
"Al twee keer bedrijfsmatig tijdens verbouwing gebruik gemaakt van de diensten van AVV afbouw voor het smeren van een zandcement dekvloer. Duidelijke afspraken, keurig op tijd, strakke vloer en pas als alles schoon is weer weg. Absolute aanrader."