Klanten die u voorgingen:

"Zeer goeie service de vloer is mooi strak gesmeerd "
"Zelfs in het Gooi is AVV een begrip met het smeren van villa's en renovatie woningen een top bedrijf ! afz, V&S Authentiek bouwen"
"Vooral de communicatie vind ik heel goed, mooie duidelijke site en een goede prijs! Er werd van te voren gebeld om de aandacht puntjes door te spreken en gemaild hoe laat men aanwezig zou zijn, Heel goed. "
"Zeer tevreden over de manier van communicatie en het werk wat geleverd is. Offerte was goed en duidelijk. Erg prettig dat al de afspraken nagekomen zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden deze vaklui ook aan bij andere! Ga zo door AVV."
"Mooie vlakke vloeren voor een nette prijs, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, prima bedrijf. Bedankt! "
"In de offerte duidelijke informatie en vooraf gaande netjes op de hoogte gehouden. De dag zelf zeer netjes gewerkt. De vloer ligt er netjes strak bij en alles is netjes schoon achter gelaten. "
"Na een aantal contactmomenten zijn de mensen volgens afspraak gekomen en hebben op een zeer vriendelijke en duidelijke wijze gehandeld. Mooi om te zien en te horen dat deze mensen hun vak verstaan en ook van een lolletje houden. Ook koffie zijn ze dol op, maar het blijft bij één bakkie, daarna doorbuffelen."
"De werkzaamheden van onze zandcementvloer zijn volgens afspraak op tijd en netjes uitgevoerd. Perfect!!"
"Voor de 3de fase zijn ze alweer geweest en elke keer blijf ik verbaast hoe netjes en efficiënt ze werken AVV, gewoon vakmensen! Gr Piet uit Ilpendam"
"Bedankt AVV voor het smeren van de 1ste verdiepingsvloer van mijn bedrijfspand. Super strak en glad en afgevlinderd, wist niet dat dat ook kon, maar dank zij de duidelijke website en het prima advies ben ik nu meer dan een tevreden klant!!"
"Wij zijn over alles zeer tevreden, bedankt AVV!"
"Vanaf het eerste contact moment in offerte stadium tot het moment van oplevering van de prachtig aangebrachte vloer, was de complete opvolging en verstrekking van belangrijke informatie super pro-actief en professioneel. De uitvoering stipt op tijd en alles schoon en netjes opgeleverd tegen een uitstekende prijs verhouding. Complimenten en dank voor de mooie vloer. En keurig op tijd en zeer duidelijk !! Grt Jan van der Touw"
"De mannen stipt op tijd, en binnen een mum van tijd lag de vloer erin. Alles netjes achtergelaten!! "
"Wij zijn zeer tevreden over de inzet van avv afbouw je wordt prima geholpen duidelijke afspraken en niet te vergeten vriendelijk personeel en alles weer netjes achter gelaten en een zeer strakke vloer een echte aanrader "
"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
"Offerte van AVV werd snel gemaakt en was helemaal duidelijk. De Website is in tegenstelling tot concullega bedrijven zeer klantvriendelijk voor particulieren amateur bouwers dus erg fijn ! De werkzaamheden zijn snel en heel goed uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten. Ook de slordigheid van de vloerverwarming installateur werd voor mij opgelost. Heel erg tevreden! "
"Alles volgens afspraak verlopen, vloer ziet er strak uit en na de klus is alles netjes opgeruimd. Dit bedrijf raad ik aan voor iedereen die een dekvloer nodig heeft."
" Betanke foar de goede service en vlakke flier. Groetnis út fryslân !"
"Op een prettige manier tot een overeenkomst gekomen duidelijke offerte De afwerkvloer is in onze aanbouw mooi strak gelegd. De werkplek en omgeving is keurig schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden met AVV en zal zeker, jullie bij andere aanbevelen! "
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
"De gehele afwerking, van offerte tot gesmeerde vloer is soepel en professioneel verlopen. Wij zijn over het geheel zeer tevreden!"
"Wij hebben erg genoten van deze hardwerkende mensen, super mooie en strakke vloer ondanks het extreme afschot in onze bestaande (oude) vloer wij zijn heel erg blij met het resultaat .... bedankt !!!!! "
"Keurig op tijd volgens afspraak. Het bedrijf stelde zich netjes voor en keek gelijk of de voorbereiding in orde was. Na een lekker kopje koffie gingen ze gelijk aan de slag. 4 uur later waren ze klaar en was alles netjes opgeruimd. De vloer ligt er mooi strak in. TOP, bedankt AVV en misschien wel tot de volgende keer. (als ik ooit weer ga verhuizen) "
"Jullie website is gebruik vriendelijk en de uitvoering conform de afspraak. Zeer strakke vloer, alles netjes en schoon achter gelaten, een dik tevreden klant. "
"AVV, dik voor elkaar! goede, snelle en duidelijke afspraak. Vloer ligt er top in en alles netjes afgehandeld."
"Alles ging voorspoedig. Werkzaamheden waren erg goed voorbereid en op elkaar afgestemd. Na afloop alles weer op geruimd en de vloer ligt en keurig strak in. Top!"
"November 2018)Ik heb zojuist 80 m2 dekvloer laten aanbrengen door AVV! Het is meteen duidelijk dat deze mannen 10tallen jaren ervaring hebben en passie in hun werk! En dat tegen een hele scherpe prijs. Top mannen... "
"Ziet er mooi strak uit!"
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
"Mijn vragen werden goed beantwoord de prijs was gunstig de mensen waren vakkundig vriendelijk en werkte keurig netjes. Ik zal jullie zeker aanbevelen en mocht ik ooit nog weer eens een klus hebben dan hoef ik niet verder meer te zoeken! Jongens super bedankt. "
"Keurig werk vandaag (16 mei) afgeleverd. Niet meteen beginnen, maar eerst overleggen en dan het beste ervan maken, omdat mijn aannemer er helaas een potje van gemaakt had! Gelukkig is het eind resultaat top! "Knap werk AVV" "
"Op basis van met name prijs en goede referenties hebben wij een keuze gemaakt. De mannen waren prima op tijd, zijn zeer aardig en vakbekwaam. Geven ook daarna nog goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden. "
"Ik kan zeggen dat ik op en top tevreden en blij met jullie ben. Qua snelheid en zorg echte vakmannen mag zeker gezegd worden!! .m.v.g. Dhr. de Veer "
"December 2017: Goedendag We zijn super tevreden alles keurig op tijd en we kunnen schaatsen op de vloer zo glad is het .Toppers. vr gr Cor en Ans Katwijk "
"Alles is keurig volgens afspraak geleverd en uitgevoerd. Duidelijke instructies vooraf met betrekking tot de voorbereidingen voor de vloer, de route en opstelplaats van de vrachtwagen. De vloer is keurig strak gelegd, de bouwplaats opgeruimd en schoongespoten achtergelaten. Een voorbeeldig uitgevoerde klus!"
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
"Wij zijn zeer tevreden over de vloer. Hij ligt er keurig in en alles was keurig opgeruimd."
"Ze waren keurig op tijd, lekker op elkaar ingewerkt en alles ging vlot en soepel. De vloeren zijn mooi strak, ben erg tevreden aanrader voor iedereen!"
"De heren van AVV waren precies op de afgesproken tijd aanwezig. Het zijn harde en nette werkers en wij zijn hartstikke tevreden met het resultaat. Alles klopte, de juiste hoogte, waterpas etc., precies zoals wij van onze omgeving en kennissen hoorden over AVV Afbouw. "
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
"Mei 2018)Uiterst tevreden. Een mooie vloer opgeleverd. De werkplek schoon achter gelaten. Een zeer tevreden klant"
"Prima prijs, prima vloer, snelle levering. Alles goed, eigenlijk gewoon een top bedrijf dat AVV"
"ik heb er maar een paar woorden voor, het ligt erbij als een biljart laken!!"
"Een vakman die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. De vloer is strak gelegd en alles is schoon achtergelaten. Net iets extra willen doen en uiterst flexibel. Een aanrader!"
"April 2018) We zijn wederom zeer tevreden over de dekvloer! Wij hebben voor het 2e deel van de woning geen seconde getwijfeld en natuurlijk weer AVV de klus laten klaren! Resultaat: weer een super strakke vloer en wij heel erg blij! De mannen van AVV houden zich stikt aan de afgesproken tijd, werken zeer snel en super netjes. Na afloop alles ook weer keurig opgeruimd. Wij raden iedereen AVV aan."
"ALLES CORRECT UITGEVOERD, ALLES NETJES ACHTERGELATEN, AFSPRAAK IS ECHT AFSPRAAK, ECHT EEN AANRADER . TOP!!"
"Precies op tijd volgens afspraak, goed overleg en een nette afwerking en een strakke vloer. Daarbij zijn het hard werkende personen de vloer lag er binnen hun gestelde tijd in . Daarna werd alles weer netjes opgeruimd en schoon gemaakt. Daarbij heb ik een stook protocol gekregen hoe je de vloerverwarming moet opstarten en moet laten afkoelen . AVV is beslist aan te raden."
"Alles ging via email en telefoon leker snel makkelijk en van deze tijd! het was zeer helder en duidelijk allemaal met name de goede duidelijke offerte .(binnen een dag) Jullie werkten zeer zorgvuldig, goed strak en vlak, ook ondanks te weinig tie-rips die door ons waren gebruikt bij het leggen van de leidingen voor de vloerverwarming. Met als resultaat een topvloer!"
"Goede, snelle service!"