Klanten die u voorgingen:

"Vandaag is de vloer van de berging gesmeerd, alles volgens afspraak .keurig werk geleverd en na afloopalles schoon op geleverd, je kunt alleen in de berging zien dat ze geweest zijn. Zeker aan te bevelen een vloer zonder zorgen. AVV is zeker aan te bevelen!"
"Keurig op tijd en vlot, maar zeker ook heel netjes gewerkt. Alles keurig en schoon achter gelaten. Mooie vrachtwagen trouwens! "
"Kortenhoef, 21-10-2017 Prima voorbereiding, strakke planning, mooie vloer en tussendoor ook nog een goed gesprek ;-) Aanrader! Groet, Frans Willem Pompe"
"Juli 2018) Het klinkt wat ongeloofwaardig maar ik heb geen enkel verbeterpunt voor AVV. Ik heb vooraf drie bedrijven aangeschreven voor het uitbrengen van een offerte. De offerte van AVV was compleet, scherp en wekte vertrouwen. Na opdrachtverstrekking werd het gevoel alleen maar beter. Dit zijn aardige hardwerkende nette mensen die al hun afspraken nakomen. We hebben een perfecte vloer! Ik ben een ‘fan’ van dit bedrijf. Heb je een zandcementvloer nodig: neem AVV"
"Vroeg in de ochtend komt er een grote vrachtwagen de straat in rijden. Na een warme bak koffie en nog geen 2,5 uur later hebben wij een prachtig strakke vloer opgeleverd gekregen. aansluitingen op dorpels en schouw zijn keurig strak afgewerkt. "
"Op een prettige manier tot een overeenkomst gekomen duidelijke offerte De afwerkvloer is in onze aanbouw mooi strak gelegd. De werkplek en omgeving is keurig schoon opgeleverd. Ik ben zeer tevreden met AVV en zal zeker, jullie bij andere aanbevelen! "
"Januari 2018) Hartelijk dank voor de vakkundige afwerking van mijn vloeren AVV! Ik heb het nog even gecontroleerd en ben bovengemiddeld tevreden, ook over de goede nagekomen afspraken zoals ik het wilden hebben prijs kwaliteit verhouding liggen goed. Dus aanbeveling waard. Vriendelijke groet Evert"
"April 2018:) Heel goede ervaring met AVV. Alles ging volgens afspraak en heel tevreden over werk wat is geleverd. Vooraf nog een bevestigings mail en achteraf nog een goed protocol hoe de vloer goed voor te bereiden op de verwarming. Blij mee! "
"Ik ben zeer tevreden over AVV. Het werk is snel en vakkundig opgeleverd. De vloer ziet er prachtig uit. Ik werd netjes een paar dagen van tevoren gebeld om nog even een aantal afspraken te bevestigen. Op de dag zelf een uurtje van te voren gebeld over exacte aankomst tijd. bijna op de minuut nauwkeurige waren de heren ter plaatse. Trefwoorden voor AVV. Vriendelijk, vakkundig professioneel, netjes en vlot."
"Prima website, instructief filmpje! Opmerkingen: Snel en duidelijke afspraken waar ook goed aan voldaan is. Prijs kwaliteit is uitstekend, prima telefonisch contact om planning te bespreken."
"Mijn ervaring met AVV is zeer positief: volgens heldere afspraken een prachtige strakke dekvloer leggen tegen een goede prijs en zonder gedoe achteraf waarbij alles ook nog eens keurig schoon wordt achtergelaten. Aan te bevelen voor ieder die een dekvloer nodig heeft!"
"Alles ging via email en telefoon leker snel makkelijk en van deze tijd! het was zeer helder en duidelijk allemaal met name de goede duidelijke offerte .(binnen een dag) Jullie werkten zeer zorgvuldig, goed strak en vlak, ook ondanks te weinig tie-rips die door ons waren gebruikt bij het leggen van de leidingen voor de vloerverwarming. Met als resultaat een topvloer!"
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
"Zoals afgesproken stonden ze mooi op tijd op de stoep en waren ze binnen de kortste keren aan de slag. Voordat ik het door had waren ze ook al weer klaar en lieten ze alles netjes en schoon achter. Ik ben erg blij met de mooie strakke vloer!!"
"Goeie service, duidelijke afspraken. En een strakke vloer. Ik zeg helemaal top ben er erg blij mee. Na afloop nog informatie boek gekregen hoe te opbouwen met vloerverwarming."
"Afspraak nagekomen, vloeren vlak en strak, bijna geen afval! Het was voor ons de 1e keer met AVV maar zeker weten niet de laatste keer! "
"Wat een toppers! Snel en kundig!!"
"Gewoon goed en netjes. .. Goede voorbereiding goed contact voor af en netjes werk afgeleverd. 55m2 in 4 uurtjes tijd. En ook nog vriendelijk volk. ..ooit weer nodig weten we jullie te vinden. Mvg Fam.Booij"
"De mannen kwamen mooi optijd 6:30u, en waren supervriendelijk. Vloer is super strak en alles is schoon en netjes achtergelaten! Ze waren net optijd klaar voor de Sinterklaas intocht die om 10:00 bij ons door de straat kwam. Mvg Rutger "
"April 2018)Keurig volgens afspraak aanwezig en super netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! ."
"Netjes gewerkt ! Helemaal top."
"Wij zijn zeer tevreden over AVV. We zullen ze bij een volgende klus zeker weer de kans geven bij ons aan het werk te gaan. En we zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Alles is schoon en netjes achter gelaten. Succes met jullie bedrijf! "
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
"V.A.V wij zijn door AVV prima verzorgd en geholpen dit hebben we al meerdere keren ervaren dank hier voor."
"De offerte kwam zeer snel, ging goed in op mijn verzoek en gaf duidelijke uitleg over de aangeboden werkzaamheden. Ik heb na de offerte nog wat vragen gesteld. Deze zijn zeer snel beantwoord en toen bleek dat het iets minder werk zou zijn is de offerte zelfs verlaagd! De website en ook de informatieve mail de week voor de uitvoering waren zeer duidelijk en gingen uitstekend in op mijn vragen. Opmerkingen: Wauw! Een scherpe offerte, duidelijke informatie, snel antwoord op mijn vragen en een vlot en goed uitgevoerde klus. Wat wil je nog meer? Professioneel in alle opzichten. Bedankt AVV!"
"Super strakke vloer afgeleverd, zeer netjes gewerkt. En ook werd het nog eens super schoon achter gelaten. Echt vakmanschap! Ik zou avv zeer zeker bij iemand anders aanraden. En voor een goede betrouwbare prijs. "
"Super mooie vloer ..top gedaan mannen.ga jullie zeker aanbevelen bij mijn werkgever (onderhoud en verbouw. bedrijf) Gr Jan"
"Juli 2018) Mooie vloer geworden en erg vriendelijke mannen. Als aannemer tal van mensen meegemaakt, maar deze mensen waren fijn om er bij te hebben. Volgende keer weer! "
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
"AVV vloeren heeft prima werk geleverd in mijn woning, De begane grondvloer is super strak gesmeerd en gevlinderd. Wat een vakmensen!en de communicatie was ook top!!"
"Mooi vloertje AVV, nu kunnen we weer verder met onze verbouwing!"
"Vakkundig aangebracht AVV!! De vloer ligt er strak in. Tegelzetter was tevreden. Geen rommel en alles schoon achtergelaten. Beschaafde mensen, die vloerenleggers. Afspraak was afspraak en de planning was correct. Een aanrader deze zandcementdekvloerenlegger. "
"AVV is al een tijdje terug bij ons geweest (juli)om de zand/cement vloer te doen. tegelzetter welke er nadien tegels in moest leggen van 120/30 was zeer tevreden over de vloer(lag er strak en vlak in)waardoor hij ook zonder hak/vlak werk deze grote tegels zonder problemen kon leggen. top bedrijf dus, bedankt avv, Gr fam uit,Schermerhorn "
"September 2018)Volgens afspraak op tijd en goed werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden"
"Niets meer dan lof voor deze 2 kanjers!!! vloer ligt er fantastisch bij en zeeeeeer strak alles werd keurig netjes achtergelaten me deur werd zelf nog met water en een borstel schoongemaakt. ik zal vrienden en kennissen zeker aanraden bij jullie een offerte aan te vragen en de werkzaamheden te laten uitvoeren!! Groeten, Marcel "
"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
"November 2018) Heel netjes geholpen vanaf offerte tot uitvoering en kommen de afspraken na vanmorgen vroeg stonden ze voor de deur heel erg bedankt AVV voor het smeren van mij dekvloer!"
"Beste AVV, wat een top vloer in mijn bedrijfspand, prima vakwerk!!"
"Vloer keurig op tijd en volgens afspraak gesmeerd net als altijd en de boel netjes opgeruimd achtergelaten!"
"Beste AVV, even gewacht met review tot onze PVC vloer op de door u keurig gelegde zandcement vloer geïnstalleerd was. Het resultaat was al heel strak en netjes, maar nu zie je pas hoe kaars recht en mooi de vloer er in ligt. Top resultaat voor een prima prijs en prima communicatie!. "
"Ik wil jullie nog bedanken, dat jullie konden komen en de vloer ligt er prima in. "
"Lekker strak AVV, het werk is netjes opgeleverd!! "
"Mei 2018)Perfecte manier van werken, ligt er keurig in!"
"De uitvoering was netjes en volgens de mooie video op de site, prima vakmensen met duidelijke afspraken. "
"Jongens van AVV was weer als vanouds, had ook niet anders verwacht! groeten Lud"
"Bedankt AVV voor het smeren van de 1ste verdiepingsvloer van mijn bedrijfspand. Super strak en glad en afgevlinderd, wist niet dat dat ook kon, maar dank zij de duidelijke website en het prima advies ben ik nu meer dan een tevreden klant!!"
"Mooi en straks resultaat. Goede kwaliteit en prijs verhouding. Straat, oprit en kozijnen netjes schoon achtergelaten. Ik ben helemaal tevreden! "
"Van offerte tot oplevering alles perfect geregeld en alles op de afgesproken tijd , dat gaat in de bouw nogal eens anders .... Als iedereen zo werkt gaat het plannen een stuk makkelijker . "
"Juli 2018) Heel blij met onze strakke cementdekvloer. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd en afspraak is afspraak. Prijs is concurrerend en er wordt met zorg gewerkt. Bij een volgende vloer zou ik het wel weten! "
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Cor Verloop"