Klanten die u voorgingen:

"Super geregeld, duidelijk offerte, snel en efficiënt gewerkt. wij zijn tevreden, en wat ziet de vloer er mooi uit, ben bijna geneigd om het zo te houden ;-)"
"Beste AVV, Wij zijn erg tevreden, en zal zeker jullie naam delen met andere mensen die gaan verbouwen. "
"Hallo, Wij zijn echt heel tevreden over de vloer, bedankt daarvoor AVV! Zoals je hebt gezien zijn we op de helft, dus er volgt nog eenzelfde oppervlakte, je hoort me dan uiteraard. m vr gr Otto "
"Ik ben zeer tevreden over AVV. Het werk is snel en vakkundig opgeleverd. De vloer ziet er prachtig uit. Ik werd netjes een paar dagen van tevoren gebeld om nog even een aantal afspraken te bevestigen. Op de dag zelf een uurtje van te voren gebeld over exacte aankomst tijd. bijna op de minuut nauwkeurige waren de heren ter plaatse. Trefwoorden voor AVV. Vriendelijk, vakkundig professioneel, netjes en vlot."
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
"Bedrijf komt zijn verplichtingen na en levert kwaliteit zoals het moet. Vriendelijke groet Cees Besseling Sixways bv "
"Goed werk geleverd. Vloer ziet er perfect uit. Bedankt AVV!!"
"April 2018)Keurig volgens afspraak aanwezig en super netjes gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! ."
"Twee vakmannen die een perfecte vloer hebben afgeleverd. Ook is alles keurig netjes achter gelaten. Ook wel prettig dat er (uur) van te voren gebeld werd over de exacte aankomst tijd. Bedankt AVV! "
"Prima service en goed werk. Zeker aan te raden!"
"De mannen waren lekker op tijd op het werk, en hebben keurig de dekvloer gelegd en alles netjes en schoon achter gelaten!! Zoals een goed bedrijf beaamd. mvrgr.de bewoner "
"Bedankt voor de goede service en strakke vloer. Onze vragen werden duidelijk en oprecht beantwoord en tevens via de mail bevestigd. De communicatie was perfect. Zeer schoon en nette afwerking. Bedankt heren van AVV !!! "
"Zelfs een dakopbouw is geen probleem voor AVV met hun mooie vrachtwagen. Toen ik ze zag op internet dacht ik gelijk kijk dit is wat ik zoek en dan zijn ze nog beter als ik verwachte en gehoopt had Top bedrijf!!"
"Ik ben erg te spreken over avv en ik zou het iedereen aanraden,. Alles wordt keurig vooraf doorgesproken. De video op de website laat al helemaal niets aan de verbeelding over Al het materiaal ziet er prima uit en de straat en de woning wordt keurig schoon achtergelaten. De heren zijn fijn in omgang en goed benaderbaar."
"Hij ligt er weer strak in AVV, Top!! Tot de volgende fase dan maar weer."
"De vloer ligt in het gehele huis spiegelglad! We zouden het bijna zo laten en niet eens een eindvloer plaatsen. Bovendien uiterst vriendelijke mensen."
"Stipt op tijd stond de firma AVV voor de deur. Spullen prima in orde en in vlot tempo een strakke dekvloer aangebracht. Voor herhaling vatbaar. AVV, bedankt. Fam. Boot te Apeldoorn."
"Uiterst tevreden. Vloer ziet er perfect uit! Wel op tijd koffie verzorgen om het humeur op peil te houden"
"Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Bedankt AVV"
"Beste Barry, Ik wil toch graag even het onderstaande text message bericht die ik heb ontvangen van de tegelzetter met jou delen. "3 x een duim voor de vloerenboer - hij heeft m echt mooi vlak gesmeerd" Groet Ton"
"April 2018 een dekvloer aangelegd snel en vakkundig ziet er goed uit .ben heel tevreden over het resultaat"
"Van de week hebben de mannen een mooi strak vloertje aangebracht. Ze zijn zijn niet alleen snel maar leveren ook kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en de goede service en nazorg. Groetjes Ellen uit Beverwijk"
"Ontzettend bedankt! De vloeren liggen er mooi en strak bij. De werkwijze beviel ons prima. Afz. een tevreden klant uit Blokker! "
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
"Een heldere offerte binnen 12 uur hadden wij een scherpe en duidelijke offerte en deze behoefde geen vragen. De website is klantvriendelijk genoeg, zeer efficiënt en een helder stappenplan! En de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd op zaterdag met een goed humeur. "
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
"Het waren een paar sympathieke mannen waarvan de een de vloer smeerde en de andere die hem opperde. Het eindresultaat was werkelijk een perfect resultaat gedaan door een paar vaklieden. Wij zijn dan ook zeer tevreden en jammer dat we maar 1 vloer te smeren hadden. Groet Kees W. "
"Mei 2018)Perfecte manier van werken, ligt er keurig in!"
"Beste AVV, ook het stappenplan geeft duidelijkheid in wat men te wensen heeft! en qua opmerkingen: Ik kan niet anders aangeven dat de samenwerking fijn is verlopen, de vloer ziet er glad en strak uit. Mocht ik in de toekomst weer een vloer nodig hebben hoef ik niet te twijfelen. "
"Vanaf het eerste contact moment in offerte stadium tot het moment van oplevering van de prachtig aangebrachte vloer, was de complete opvolging en verstrekking van belangrijke informatie super pro-actief en professioneel. De uitvoering stipt op tijd en alles schoon en netjes opgeleverd tegen een uitstekende prijs verhouding. Complimenten en dank voor de mooie vloer. En keurig op tijd en zeer duidelijk !! Grt Jan van der Touw"
"mooie strakke vloer, mannen waren op tijd volgens afspraak en waren snel weer klaar. alles opgeruimd. Tegelzetter was ook tevreden met de vlakheid van de vloer"
"Ik kan niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben! Alles klopt bij AVV, De jongens zijn vakmensen waarbij de kwaliteit van hun werk voor op staat. En daarbij is de informatie voorziening voor en achteraf perfect.Dus petje af voor AVV"
"Werk al jaren met AVV en elke keer komen ze hun afspraken netjes na, dat is lekker plannen voor een kleine aannemer zoals ik! Afz. aannemersbedrijf Hoogerwaard uit Hoofddorp."
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
"Bedankt AVV afbouw, we zijn uiterst tevreden over de dienstverlening!"
"De mannen kwamen precies op de afgesproken tijd en toen ze wegreden, was alles schoongemaakt, zelfs de straat. Klasse AVV !"
"Zeer tevreden over het geleverde werk! Heel netjes gewerkt, en mooie strakke vloer achtergelaten.De vloer moest veel dikker worden gesmeerd dan was afgesproken, en dat werd heel netjes opgelost.Dit bedrijf kan ik aanraden, harde werkers."
"Lekker op tijd, volgens afspraak en een goede communicatie. in een woord, geweldig!"
"Na 3 vloeren uitgevoerd te hebben, elke keer op de minuut op tijd en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Zeer prettige mensen om mee samen te werken."
"De mannen hebben vanochtend onze zandcementdekvloer gelegd! Vond het allemaal best spannend maar na binnenkomst had ik er een zeer goed gevoel over. Leuke gezellige mannen, schoon werk, en zeer goede voorlichtingen en zojuist ook nog een mail mogen ontvangen met instructies voor droging van de vloer en het stoken van de vloerverwarming. Helemaal top wij zijn jullie zeer dankbaar!!! "
"In een woord VAKWERK!! Bedankt AVV"
"Uitstekend werk afgeleverd, maar ik werd wel op de dingen gewezen die ik niet goede had voorbereid dat vond ik een beetje confronterend. Maar al met al tevreden over het werk. Ik zou ze zeker ook nogmaals inhuren. (bedankt AVV)"
"Goede kwaliteit voor een goede prijs, kortom; Vakwerk en wat mij betreft is de serviceverlening top!"
"Vakwerk en alles volgens afspraak, lekker duidelijk met de video op de site!"
"Precies op tijd, snel nauwkeurig en schoon gewerkt !! vloer iets dikker gemaakt ivm hechting,zonder bijkomende kosten. prima bedrijf !!Familie Haakman Wervershoof"
"Wat een vakmanschap! vloer ziet er keurig en strak uit, alles netjes achter gelaten en niets op aan te merken."
"Netjes, efficiënt voor de juiste prijs."
"AVV vloer ziet er prima uit zegt de pvc legger!!"
"Ze waren heel netjes op de af gesproken tijd . De vloer is heel mooi vlak gemaakt en ziet er echt perfect uit!! Ook hebben ze netjes de trap naar de verdieping schoon gemaakt van mijn bedrijfsunit . Conclusie: echt super, top gedaan !!! "
"Wat een geweldig bedrijf dat AVV vloeren, alles goed voor elkaar en volgens afspraak. Echt top!!"