Klanten die u voorgingen:

"Top gegaan. Vakmensen. Vloer ligt er strak in. Zeer deskundig!!! Bedankt AVV"
"Dinsdag om 10.00 zou de vloer worden gesmeerd een 1/2 uur van te voren werd er gebeld hoe laat ze er zouden zijn, dat was precies volgens de afgesproken tijd. Met een professioneel ogende vrachtwagen, na even tijd voor koffie genomen te hebben, werd vakkundig de vloer gesmeerd. Ziet er zeer strak uit. En alles mooi en schoon opgeleverd voor een scherpe prijs, klasse!"
"Weer een vloer laten smeren door AVV net als de vorige keer top gegaan, goede duidelijke afspraken! De vloer ligt er strak in alles netjes opgeruimd vaklui zeker een aanrader voor als je een dekvloer in je woning nodig heb mvg Gerard"
""Geweldig" in een woord samen gevat! Prima vak mensen AVV"
"Vond u dat de offerte snel en duidelijk?: Binnen één dag alles geregeld. Ja, dus. Werden u vragen betreft de uitgebrachte : Alles helder en duidelijk. En wat was afgesproken, zo werd het ook uitgevoerd. Klasse! Website klantvriendelijk genoeg: Ook hier geen enkele onduidelijkheid. Ben zelf een "pietje precies", en stel dus kwaliteit leveren zeer op prijs. Als dan ook nog de prijs zeer scherp is, en er netjes en klantvriendelijk wordt gewerkt, is mijn keus snel gemaakt als ik ooit nog eens een dekvloer nodig heb: Ik kan iedereen AVV absoluut aanbevelen."
"ALLES CORRECT UITGEVOERD, ALLES NETJES ACHTERGELATEN, AFSPRAAK IS ECHT AFSPRAAK, ECHT EEN AANRADER . TOP!!"
"Wat een toppers! Snel en kundig!!"
"Mei 2019) Perfecte planning, snel uitgevoerd en superkwaliteit. Waren alle bedrijven maar zo. Kan het iedereen aanraden. "
"Beste AVV, bedankt voor de strakke vloer die jullie bij ons hebben gelegd. De informatievoorziening vooraf was uitstekend, evenals de communicatie. Keurig op tijd en snel een prachtige vloer neergelegd! Helemaal top!!"
"Bedankt voor het smeren van de bedrijf units totaal 16 stuks de vereniging van eigenaren is zeer te vrede en dat voor een zeer scherpen prijs!! € 250,00 per unit goedkoper als de aannemer €€"
"December 2018) Echte professionals, vloer ligt er weer perfect in. Prima en snelle communicatie. Aanrader."
"januari 2019) Zijn prima tevreden alles volgens afspraak en netjes werk geleverd"
"Het vroege uur van aanvang van de werkzaamheden viel niet mee voor een avondmens uit de horeca, maar het resultaat van de uitvoering ziet er prima uit. Bedankt jongens van AVV "
"Dank jullie wel AVV prima strak vloertje in mijn nieuwe bedrijfspand te Leiden."
"Zelfs een dakopbouw is geen probleem voor AVV met hun mooie vrachtwagen. Toen ik ze zag op internet dacht ik gelijk kijk dit is wat ik zoek en dan zijn ze nog beter als ik verwachte en gehoopt had Top bedrijf!!"
"Twee vakmannen die een perfecte vloer hebben afgeleverd. Ook is alles keurig netjes achter gelaten. Ook wel prettig dat er (uur) van te voren gebeld werd over de exacte aankomst tijd. Bedankt AVV! "
"Keurig gewerkt, vanaf offerte aanvraag tot oplevering geen verassingen. Duidelijke communicatie, een meerwaarde voor het gehele project. "
"AVV jullie zijn zeer klantvriendelijk en alles is voorbeeldig verlopen. jullie waren netjes op tijd en hebben uiterst netjes gewerkt. ik ben er erg blij mee. "
"Alles wat goed is komt uit Volendam zeggen ze zelf, nou daar is deze keer geen woord van gelogen!! een topvloer en alles volgens afspraak, bedankt AVV afbouw."
"De offerte was al zo duidelijk dat er geen vragen meer waren in tegenstelling tot alle andere aanbieders die tenminste nog de moeite namen om contact op te nemen! Uiteindelijk ook perfect uit gevoerde en de werkzaamheden precies als afgesproken en zeer professioneel ,graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Maickel "
"Geweldig bedrijf, super communicatie en lekker snel antwoord op onze vragen. Bedankt AVV ga zo door jongens!!"
"April 2018 een dekvloer aangelegd snel en vakkundig ziet er goed uit .ben heel tevreden over het resultaat"
"Goed strak werk geleverd, vloer ziet er perfect uit, alles netjes opgeleverd. Zeer aardige mannen om me te werken. Prima indruk achtergelaten. "
"De oudere heer en jongere man waren zeer netjes en kundig en hebben onze vloer snel en strak neergelegd. Alleen jammer dat er nu een tegelvloer overheen komt!! We zijn zeer tevreden. Gr, Chantal Jacobs"
"Ze begonnen lekker op tijd (06.30uur) zodat ik maar een paar uur vrij hoefde te nemen van mijn werk! Mijn hele huiskamer vloer om 10:00 klaar en het resultaat mag er zijn. Een mooie strakke vloer. Echt vakwerk , bedankt!! "
"AVV bedankt, het resultaat is meer dan 100%"
"Aannemersbedrijf Meneer de Aannemer is altijd erg blij met Jullie strakke vloeren, dat is voor ons als aannemer altijd een lekkere nieuwe fase tijdens de bouw! (begin van de afbouw)"
"Werk gelukkig uitgevoerd Pffff.... AVV heeft alles goed georganiseerd, duidelijke communicatie en prima nazorg. Daarnaast ook nog vriendelijk in de omgang. We zijn zeer tevreden. "
"Stipt op tijd stond de firma AVV voor de deur. Spullen prima in orde en in vlot tempo een strakke dekvloer aangebracht. Voor herhaling vatbaar. AVV, bedankt. Fam. Boot te Apeldoorn."
"Keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig, de vloer is netjes en mooi strak. Alles is netjes schoon achtergelaten, kortom vakmannen van AVV "
"Zelfs in het Gooi is AVV een begrip met het smeren van villa's en renovatie woningen een top bedrijf ! afz, V&S Authentiek bouwen"
"Mooie strakke vloeren voor een nette prijs in onze hele woning, alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Elke dag keurig op tijd en snelle communicatie, Kortom top bedrijf. Bedankt! "
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
"Januari 2019) Alles is netjes geregeld!"
"Op basis van met name prijs en goede referenties hebben wij een keuze gemaakt. De mannen waren prima op tijd, zijn zeer aardig en vakbekwaam. Geven ook daarna nog goede adviezen. Wij zijn zeer tevreden. "
"De vloer leggen ging snel en ziet er prima uit. Schoon en netjes achter gelaten, bedankt AVV!"
"Beste Barry, De leverancier van mijn laminaat vloer stond versteld van de cementdekvloer die jullie hebben gestort. Hij was zeer tevreden over de vlakheid en de afwerking van de vloer. Je begrijpt dus dat ik hierover dan ook zeer tevreden ben en gezien de prijs die ik hiervoor heb betaald maakt dit alleen maar sterker. Kortom, jullie hebben een geweldige prijsprestatie resultaat neergezet en dat mag ook wel eens gezegd worden. Succes verder met jullie bedrijf. In voorkomende gevallen zal ik jullie zeker aanbevelen!! Met vriendelijke groet, "
"Keurig op tijd en binnen een halve dag een prachtige gladde vloer. Wij zijn erg tevreden!"
"Voor de 3de fase zijn ze alweer geweest en elke keer blijf ik verbaast hoe netjes en efficiënt ze werken AVV, gewoon vakmensen! Gr Piet uit Ilpendam"
"AVV doet wat het belooft. Een prima strak aangebrachte dekvloer voor een goede prijs. Ben zeer tevreden! Fam van Loon "
"Ik ben erg te spreken over avv en ik zou het iedereen aanraden,. Alles wordt keurig vooraf doorgesproken. De video op de website laat al helemaal niets aan de verbeelding over Al het materiaal ziet er prima uit en de straat en de woning wordt keurig schoon achtergelaten. De heren zijn fijn in omgang en goed benaderbaar."
"Weesp februari 2018), hier ook een strakke vloer, goede planning en uitvoering en duidelijke afspraken!"
"Februari 2019)De mannen waren keurig op tijd. De vloer ligt er mooi in. Nu nog even drogen en dan kan ik weer verder met bouwen."
"September 2018)Volgens afspraak op tijd en goed werk afgeleverd, ik ben zeer tevreden"
"Bedankt Jongens van AVV er is mooi en strak gesmeerd en daarnaast is er door jullie vrachtwagencombinatie bijna geen rest materiaal achter gebleven. Top! "
"Bedankt voor de goede service en strakke vloer. Onze vragen werden duidelijk en oprecht beantwoord en tevens via de mail bevestigd. De communicatie was perfect. Zeer schoon en nette afwerking. Bedankt heren van AVV !!! "
"Vanaf de offerte tot het opleveren van de vloer verliep alles vlekkeloos bij AVV…!"
"Top bedrijf werken netjes en schoon, raad het bedrijf zeker aan. groetjes "
"De vloeren liggen er mooi strak bij. Er wordt snel en netjes gewerkt. Duidelijke uitleg wat er aan voorbereiding gedaan moet worden. Top bedrijf!"
"Dec 2018) Het is prachtig geworden.Super strak.Zeer tevreden.Gewoon een TOP team.Alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten.Dank!!!"