Klanten die u voorgingen:

"Juni 2019) mooi op tijd aanwezig. heldere informatie vooraf en ook per mail achteraf. snel met offerte en facturatie. werk ziet er tot dusver goed uit. alles na het werk goed opgeleverd. wel wat lastig te controleren hoeveel materiaal gebruikt is en of de factuur (en meerprijs tijdens het werk) daarmee in overeenstemming is. tip: brandmelders vooraf uitschakelen ivm benzine damp vlinderapparaat en personeel rustig houden met radio 10 of 538 :) Antwoord AVV afbouw:Voor aanvang hebben we samen met u de diktes met een laser gecontroleerd en als u 5 min de deuren even tegen elkaar open had gezet was de damp er niet geweest of er zo weer uit!"
"(Sijbekarspel 2017) Vloer zit er echt strak in en netjes achtergelaten. Top geregeld! "
"Vandaag is de vloer van de berging gesmeerd, alles volgens afspraak .keurig werk geleverd en na afloopalles schoon op geleverd, je kunt alleen in de berging zien dat ze geweest zijn. Zeker aan te bevelen een vloer zonder zorgen. AVV is zeker aan te bevelen!"
"De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "
"AVV is echt een top bedrijf, alles van te voren duidelijk besproken, keurig op tijd en super strak gelegd een 10 wat mijn betreft. Als de rest van de klussers het nu ook zo op de rit hebben ga ik volgend jaar weer verbouwen! Haha…"
"Zelfs een dakopbouw is geen probleem voor AVV met hun mooie vrachtwagen. Toen ik ze zag op internet dacht ik gelijk kijk dit is wat ik zoek en dan zijn ze nog beter als ik verwachte en gehoopt had Top bedrijf!!"
"Snelle en duidelijke reactie op offerte aanvraag en vragen, uitvoering werk in dezelfde lijn. Bedankt AVV."
"Beste AVV, bedankt voor de strakke vloer die jullie bij ons hebben gelegd. De informatievoorziening vooraf was uitstekend, evenals de communicatie. Keurig op tijd en snel een prachtige vloer neergelegd! Helemaal top!!"
"We kregen goede uitleg bij vragen over de voorbereiding, de mannen waren perfect op tijd, de vloer was in no time klaar en ziet er mooi strak uit. Vakwerk geleverd en alles weer netjes achter gelaten! Wij zijn uiterst tevreden ;)"
"Alles volgens afspraak, een zeer strakke vloer geleverd en de tegelzetter was er ook zeer content over. Niets dan lof."
"Erg tevreden over de heldere communicatie en werkwijze. De vloer in de kelder( souterrain) is super strak en vlak!"
"Van offertetraject tot en met de uitvoering verliep alles gestructureerd, volledig transparant en zorgvuldig. Erg blij met de mooie strakke dekvloer"
"Jullie geven goede tips en denken mee en de offerte is op maat en het werk wordt goed en zorgvuldig uitgevoerd en werken snel en netjes. Bedankt AVV"
"Een heldere offerte binnen 12 uur hadden wij een scherpe en duidelijke offerte en deze behoefde geen vragen. De website is klantvriendelijk genoeg, zeer efficiënt en een helder stappenplan! En de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd op zaterdag met een goed humeur. "
"Vroeg in de ochtend komt er een grote vrachtwagen de straat in rijden. Na een warme bak koffie en nog geen 2,5 uur later hebben wij een prachtig strakke vloer opgeleverd gekregen. aansluitingen op dorpels en schouw zijn keurig strak afgewerkt. "
"September 2019) Perfect gewerkt, mooie strakke vloer en alles conform vooraf duidelijke afspraken en voorbereiding. Zeker de moeite waard voor een volgende keer!"
"Januari 2018) Hartelijk dank voor de vakkundige afwerking van mijn vloeren AVV! Ik heb het nog even gecontroleerd en ben bovengemiddeld tevreden, ook over de goede nagekomen afspraken zoals ik het wilden hebben prijs kwaliteit verhouding liggen goed. Dus aanbeveling waard. Vriendelijke groet Evert"
"Lekker strak AVV, het werk is netjes opgeleverd!! "
"Wat een geweldig klein leuk bedrijf zijn jullie AVV alles lekker duidelijk en volgens afspraak!"
"Een prachtige vloer gekregen gister en alles op tijd, strak, volgens afspraak en keurig netjes. Beveel AVV afbouw van harte aan. "
"Mei 2019)Alles netjes volgens afspraak geleverd.Vriendelijke mensen die vakwerk leveren.Na afloop werdt alles keurig achtergelaten. Een aanrader!"
"April 2019) Ben zeer tevreden over AVV afbouw. Alles verliep volgens afspraak en met als resultaat een zeer strakke en degelijke cementdekvloer. Dit alles voor een eerlijke en concurerende prijs. Al met al een tevreden klant. Bedankt Barry"
"Januari 2018) Zeer nette en strakke vloer gelegd. Super tevreden. Een aanrader."
"Mijn ervaring met AVV Afbouw is zeer positief, de vloeren zien er strak uit en zijn waterpas. Alles wordt na afloop keurig opgeruimd en van troep is geen sprake. De mannen zal ik zeker de volgende keer een vloer laten smeren."
"Nette strakke vloer, voor een hele goede prijs.duidelijke afspraken en een snelle en vakkundige afhandeling. Bedankt AVV"
"De uitvoering van de werkzaamheden zijn precies zo uitgevoerd als afgesproken en inderdaad is alles zeer netjes en schoon achter gelaten. Alleen de koffie kopjes moest ik zelf nog schoonmaken. Dus zeer tevreden met AVV. "
"Goede communicatie. Op tijd. Zeer strakke vloer. Schoon achtergelaten. Perfect."
"November 2018) Heel netjes geholpen vanaf offerte tot uitvoering en kommen de afspraken na vanmorgen vroeg stonden ze voor de deur heel erg bedankt AVV voor het smeren van mij dekvloer!"
"Juli 2019) Wij zijn zeer tevreden over AVV afbouw. Duidelijke en heldere communicatie. Alles verliep vlekkeloos. Met als eindresultaat een prachtige dekvloer. Top !!!"
"April 2018 een dekvloer aangelegd snel en vakkundig ziet er goed uit .ben heel tevreden over het resultaat"
"Oostwoud november 2017: De vloer kon snel worden gelegd en is perfect glad en waterpas. Er wordt supersnel en efficient gewerkt. Alles 100% volgens afspraak. Wij zijn helemaal tevreden! "
"Mooi en strak gedaan top AVV afbouw!!"
"Januari 2019)AVV en collega’s zijn prettig in omgang. Ze werken snel, netjes en secuur. Vooraf verschillende keren contact opgenomen en elke keer prima geholpen! Een aanrader dus! "
"1 st.klas vak mensen!!"
"Juli 2018 )Alles volgens afspraak, vloeren mooi strak. Ik ben zeer tevreden!"
"Aug 2019) Beste AVV, ben super tevreden met onze vloer en jullie hebben dit zeer vakkundig gedaan. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden bij mensen die een mooie cementdekvloer willen hebben. Nogmaals top bedrijf, een aanrader. Met vriendelijke groet Sjoerd Kwast"
"Augustus 2019) Goed geholpen "
"Prima vloer AVV, lekker veel geld bespaard in mijn nieuwbouw woning door de dekvloer met vloerverwarming zelf te regelen! Alles netjes en goed ge communiceert goed werk geleverd en zonder zorgen. "
"Na een aantal contactmomenten zijn de mensen volgens afspraak gekomen en hebben op een zeer vriendelijke en duidelijke wijze gehandeld. Mooi om te zien en te horen dat deze mensen hun vak verstaan en ook van een lolletje houden. Ook koffie zijn ze dol op, maar het blijft bij één bakkie, daarna doorbuffelen."
"Prima vakwerk AVV. Wij worden vaste klant!! afz. firma M.P.D Almere "
"Al twee keer bedrijfsmatig tijdens verbouwing gebruik gemaakt van de diensten van AVV afbouw voor het smeren van een zandcement dekvloer. Duidelijke afspraken, keurig op tijd, strakke vloer en pas als alles schoon is weer weg. Absolute aanrader."
"Beste AVV, we moesten even geduld hebben maar het was het wachten waard en ik geef toe ik was wat laat met de aanvraag. “Wat een topvloer was de reactie van de pvc boer” Bedankt!!"
"Keurig op tijd, het probleem dat de vloer dikker bleek te gaan was snel opgelost, omdat ze extra materiaal in de vrachtwagen hadden en het eind resultaat: strak werk alles netjes achter gelaten top!"
"Snel en vakkundig tegen een redelijke prijs. Ook een goed advies hoe de vloer na het aanbrengen te behandelen."
"AVV de vloer ziet er prachtig uit, duidelijke uitleg, alles weer keurig opgeruimd !"
"Goed geregeld en volgens afspraak!"
"Dit is de 3e vloer die AVV hier gesmeerd heeft en ook nu weer een perfekt resultaat. Strakke vloer, formidabele service en heldere communicatie. Weer super voor elkaar, dank!!!"
"Al onze vragen zijn goed behandeld via de mail en de uitvoering geheel naar wens!"
"Bedankt voor de mooie strakke dekvloer AVV, top gedaan en de service is om door een ringetje te halen, ga zo door en succes met jullie bedrijf!!"
"Lekker gedaan AVV mooi strak vloertje! Groetjes Micha uit Zaandam"