Referenties / Zaandam / Zaandam

 

 

" Juli 2020) De vloer zit er strak in en lijkt zeer goed. Morgen ga ik water sproeien en op de "looppaden" stukloper leggen. Bedankt voor het advies. Ook kijk ik met plezier terug, van het 1e contact naar de afronding vandaag. De informatie, ook voor mij als leek, is helder, contact via app, telefoon en mail verliep goed gedurende offerte, voorbereiding, planning en er werd snel, vaak al binnen een dag, gereageerd. Het is wel een dag voor vroege vogels. Om 6 uur stonden ze voor de deur en na de koffie ging men aan de slag. Bij ons waren ze rond half elf klaar en dat is ook wel fijn. Top, tot de volgende keer!"

 

" Oktober 2019) Aardige en hardwerkende mensen, een aantal dagen van te voren contact gehad en prima afspraken gemaakt over de voorbereiding. De mensen waren stipt op tijd zoals afgesproken. De vloer is vakkundig, zeer snel en uitstekend gesmeerd. Bij het opruimen ook nog even de stoep en straat met water schoon gespoten, zodat er geen cement achter zou blijven. Dit bedrijf is echt een aanrader als je een zand cement vloer wil laten smeren."

 

" Beste Barry, Ik wil toch graag even het onderstaande text message bericht die ik heb ontvangen van de tegelzetter met jou delen. "3 x een duim voor de vloerenboer - hij heeft m echt mooi vlak gesmeerd" Groet Ton"