Referenties / Weesp / Weesp

 

 

" Januari 2020) Beste AVV, ik wil jullie bedanken voor de zeer mooie vloer op onze 1e verdieping ruim 800 m2 vandaag vrijdag 24 januari gingen de laatste meters er in zoals geplant alle afspraken keurig en correct nagekomen alles op tijd klaar, maar vooral een prachtige vloer wij hadden vandaag de afspraak met de stoffeerder de eind afwerking gaat doen en een vertegenwoordiger van eurocol voor het advies van de egaline men stond allemaal versteld van de vloer zoals jullie deze hebben aangebracht advies van eurocol was een zeer dunne laag egaline meer om de vloer af te sluiten dan om hem gladder te maken dus bedankt nogmaals voor deze mooi vloer keiharde werkers groeten Frans Van den Berg Stupin Afbouw bv "

 

" Maart 2020)Voorafgaand duidelijke instructies gehad en ze hebben een goede communicatie. Vloer is perfect glad afgesmeerd en alles is netjes achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!"

 

" Mijn vragen werden goed beantwoord de prijs was gunstig de mensen waren vakkundig vriendelijk en werkte keurig netjes. Ik zal jullie zeker aanbevelen en mocht ik ooit nog weer eens een klus hebben dan hoef ik niet verder meer te zoeken! Jongens super bedankt. "