Referenties / Spanbroek / Spanbroek-Opmeer

 

 

" Juli 2020) De vloer zit er strak in en lijkt zeer goed. Morgen ga ik water sproeien en op de "looppaden" stukloper leggen. Bedankt voor het advies. Ook kijk ik met plezier terug, van het 1e contact naar de afronding vandaag. De informatie, ook voor mij als leek, is helder, contact via app, telefoon en mail verliep goed gedurende offerte, voorbereiding, planning en er werd snel, vaak al binnen een dag, gereageerd. Het is wel een dag voor vroege vogels. Om 6 uur stonden ze voor de deur en na de koffie ging men aan de slag. Bij ons waren ze rond half elf klaar en dat is ook wel fijn. Top, tot de volgende keer!"

 

" Mei 2019) We zijn heel tevreden over de vloeren. Ze liggen er strak volgens afspraak in. De heren zijn erg prettig om mee te werken. Ook de tips hoe we de vloer het beste uit kunnen laten harden, waren erg fijn. Voor een volgende kamer weet ik waar ik moet zijn."

 

" De mannen waren keurig op tijd aanwezig en hebben uitstekend werk geleverd. Echte vaklui met een prima prijs/kwaliteit verhouding. "