Referenties / Purmerend

 

 

" Januari 2020) Beste AVV, ik wil jullie bedanken voor de zeer mooie vloer op onze 1e verdieping ruim 800 m2 vandaag vrijdag 24 januari gingen de laatste meters er in zoals geplant alle afspraken keurig en correct nagekomen alles op tijd klaar, maar vooral een prachtige vloer wij hadden vandaag de afspraak met de stoffeerder de eind afwerking gaat doen en een vertegenwoordiger van eurocol voor het advies van de egaline men stond allemaal versteld van de vloer zoals jullie deze hebben aangebracht advies van eurocol was een zeer dunne laag egaline meer om de vloer af te sluiten dan om hem gladder te maken dus bedankt nogmaals voor deze mooi vloer keiharde werkers groeten Frans Van den Berg Stupin Afbouw bv "

 

" Keurig op tijd volgens afspraak. Het bedrijf stelde zich netjes voor en keek gelijk of de voorbereiding in orde was. Na een lekker kopje koffie gingen ze gelijk aan de slag. 4 uur later waren ze klaar en was alles netjes opgeruimd. De vloer ligt er mooi strak in. TOP, bedankt AVV en misschien wel tot de volgende keer. (als ik ooit weer ga verhuizen) "

 

" Van offertetraject tot en met de uitvoering verliep alles gestructureerd, volledig transparant en zorgvuldig. Erg blij met de mooie strakke dekvloer"