Cementdekvloer prijs

De prijs van een cementdekvloer kan per bedrijf enorm verschillen. Bij veel bedrijven zijn de kosten voor het leggen van een vloer onnodig hoog. AVV Afbouw doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat u voor een cementdekvloer een prijs betaalt die veel lager is dan bij een gemiddeld ander bedrijf.
 

Cementdekvloer prijs | het laagste tarief

Wanneer u uw zandcementdekvloer laat storten door AVV Afbouw, bent u verzekerd van een afwerkvloer van de juiste dikte en de allerhoogste kwaliteit tegen een messcherp tarief. Door onze efficiënte werkwijze en onze volautomatische Bremat Mortelinstallatie hebben wij weinig personeel nodig waardoor we de kosten laag kunnen houden. Voor een sublieme afwerkvloer van de juiste dikte moet u bij AVV Afbouw zijn.
 

Cementdekvloer prijs | korte droogtijd

Uw zandcementdekvloer moet goed droog zijn voor u hem kunt betreden. In veel gevallen duurt dat tot wel 2 weken. Wij gebruiken een speciale werkwijze. Hiermee verkleinen we de droogtijd van enkele weken tot slechts enkele dagen, zonder de kwaliteit van de vloer aan te tasten. Na twee dagen kunt u de vloer gebruiken waardoor u direct verder kunt met andere werkzaamheden.
 

Dekvloeren, Dekvloer, Cementdekvloer, Vloerenbedrijf, Zand cement dekvloer, Vloerenbedrijven, Dekvloer storten, Dekvloer leggen, Afwerkvloer storten, Kosten dekvloer