Wat moet er gebeuren? info

Zandcementvloer

Zandcementvloer, dekvloeren, afwerkvloeren, smeervloeren. Zandcementdekvloeren staan bekend onder allerlei benamingen. De naam zandcementvloer zegt eigenlijk al genoeg. AVV Afbouw is specialist in het leggen van zandcementvloeren van de hoogste kwaliteit en tegen een zeer scherp tarief.

Zandcementvloer voor egalisatie

Een zandcement vloer wordt aangebracht als bovenlaag op een bestaand vloertype om deze te vlakken ofwel te egaliseren. Betonvloeren zijn namelijk niet glad genoeg om direct te gebruiken voor tapijt, laminaat, zijl, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels.

Wegewerking bekabeling

Zandcementvloeren zijn ook een middel om leidingen voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek in weg te werken. Voordat u een zandcementvloer kunt laten leggen, is het dus van belang dat u de bekabeling rond hebt.

Anders dan een betonvloer, bestaat een dekvloer uit speciaal gesorteerd zand, dat door toevoeging van cement en water wordt gefixeerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zeer kleine hoeveelheden water, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen, dat door AVV’s vakkundige vloerleggers wordt verwerkt tot een spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit.

AVV Afbouw levert een zandcementvloer tegen de scherpste prijzen. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.Sterkte zandcement dekvloer, Zandcement dekvloer prijs, Zandcementvloer bedrijven, Droogtijd cementdekvloer, Afwerkvloer dikte, Afwerkvloer leggen, Zandcement plaatsen, zandcementdekvloer, zandcementvloer, Cementdekvloer prijs

Gerealiseerde projecten

Zaandam

Dekvloer Zaandam

Huizen

Huizen begane grondvloer

Zoeterwoude

Zoeterwoude

Wormer

Wormer

AVV is groen

Wij voldoen aan de strengste
geluids- en milieunormen