Wat moet er gebeuren? info

Storten vloer

Storten vloer, een precies werkje. Dekvloeren, ook wel zandcementdekvloeren genoemd, smeervloeren, strijkvloeren of estrichvloeren, worden gestort als toplaag van bijvoorbeeld een zandcementdekvloer. AVV Afbouw is specialist in het storten van vloeren en stort afwerkvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen messcherpe tarieven.

Storten vloer - egalisering

Eén van de doelen van het storten van een dekvloer is om een egale bovenlaag te krijgen op een bestaande vloer. Bovenop de betonvloer wordt er dus een dekvloer gestort, omdat betonvloeren niet glad genoeg zijn om tapijt, laminaat, zijl, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels op te bevestigen.

Een storten van een vloer wordt niet alleen gedaan om een vloer te egaliseren, maar ook om leidingen weg te werken voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek. Voordat een dekvloer gestort wordt, moet dit deel van het project dus klaar zijn.

Laat het storten van uw vloer over aan de specialist AVV Afbouw die staat voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor een prijsindicatie vrijblijvend contact met ons op.Zandcementdekvloer, Zandcementvloer, Sterkte zandcement dekvloer, Zandcement dekvloer prijs, Zandcementvloer bedrijven, Droogtijd cementdekvloer, Afwerkvloer dikte, Afwerkvloer leggen, Zandcement plaatsen, zandcementdekvloer

Gerealiseerde projecten

Blokker
Blokker

Blokker

Bussum
Bussum

Bussum

Amsterdam
Amsterdam-Houthavens

Amsterdam-Houthavens

Oostzaan
Oostzaan

Oostzaan

AVV is groen

AVV afbouw kiest voor duurzaam en minder Co2 uitstoot.

De voordelen van vloeibare zandcement vloeren, door dunnere laagdiktes kunnen we gebruik maken van betere en dikkere isolatie waardoor er minder materiaal nodig is. Dit is beter voor het milieu en geeft 35% minder Co2 uitstoot dan het traditionele zandcement. Wij gaan voor groen, jij ook?